40

Анонимен

преди 3 години

има чужденци враждебно настроени срещу Българияот които нищо не зависи

39

Валутен Борд

преди 3 години

а лева, ако не е валутният борд и за задни нужди не става, но при падането на борда при прехода ни към евро това ще лъсне...

38

Сатира

преди 3 години

Турската икономика е пряко свързана и зависима от САЩ, Русия и Западна Европа. Благодарение на тях Турция претърпя своя икономически и социален растеж през последните 30 год. Но явно Ердоган и някой фанатици там много на сериозно се взеха последните години... А от векове има едно правило, който те издига, той лесно може и да те свали.. Но ние в България естествено, може само да спечелим от един такъв развой на нещата...

37

Анонимен

преди 3 години

Защото са много тъппи парчета и скоро ще им се разпадне измислената държавичка

36

Анонимен

преди 3 години

Не си в час Живееш в измислен свят с този *** коментар го доказваш

35

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Смееха се бългaрaньитe на турците, че "Беко" били шит продукция, сега имат цели кухни оборудвани с "Беко" техника.Не се смейте байганьовци !Обречени сте на заличаване !!Но ви са дебели, много дебели главите да го разберете ...

34

Анонимен

преди 3 години

Болният човек на Европа...

33

Барба Ганиос

преди 3 години

Русия е Велика Държава и винаги ще бъде, колкото и да ви е яд!

32

Турчина

преди 3 години

Гледам коментарите и виждам, че българите са изключително разбирачи по всичко и с един замах на клавиатурата разгадават всички проблеми на всички държави! Но от многото мислене за други държави така и не могат да намерят решения на своите проблеми! А най-големия проблем от всички е, че станаха най-бързо изчезващата нация с 50-60 хил души на година! Да имаш най-големия проблем от всички, а в същото време да мислиш за другите повече от себе си, ей на това се вика саможертва! Евалла!

31

Стабилен ЛЕВ !

преди 3 години

Ами като бг лв е толкова стабилен защо пенсионерката нема лебКоя пенсионерка нема леб ? Руската ?А бг. лев е наистина стабилен 23 год. не е мръднал спрямо еврото а в рубли вече 2стотинки са 1 рубла !Мин.раб.заплата в Русия е 270лв а в България 610 лв.

30

Анонимен

преди 3 години

Не я мислете Турция ами си гледайте скапаната котччина бе амджъкаазлии буггарсски! Булгаропитексската котччина е цъфнала та вързала, сега тръгнали да оправят Турция гютверренчетата балкански.

29

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, намерете си работа и спрете да ровите в кофите за ***, бездомните кученца и котки не могат да се нахранят от вас, антибългари. Относно темата за слугуването, който не е ходил в чужбина си върти една и съща мантра с миене на чинии от 30г. насам, издавайки комонизкото си субхуманоидно съществуване. Move on bitches, разбирането ви за живота е от 1979г., а сте на 20г. WTF?!?!?

28

Анонимен

преди 3 години

Техните приятели ще им помогнат!кои са те?

27

Анонимен

преди 3 години

Вярно лирата паднала, лошо

26

Анонимен

преди 3 години

Българското лефче е стабилно две лефчета за евро, но защо смъртостта и бедността в България се увеличават и България е първа по смъртност в света и много по бедна от Турция.

25

Анонимен

преди 3 години

Много добре се справят.умират като мухи фесовете

24

Анонимен

преди 3 години

Ами така е в рускотурската империя - лирата е вързана с рублата.Започне ли война и рускотурската империя е там - едните "освобождават" от другите !И ние българите знаеме най-добре, защото сме им яли попарата...и продължаваме.

23

Анонимен

преди 3 години

Ами като бг лв е толкова стабилен защо пенсионерката нема леб

22

Анонимен

преди 3 години

нашите само си мислят че са такива

21

Като Турция

преди 3 години

И с Китай ще се случи това, което с Турция и Русия след като се скарат с USA - инфлация и обедняване на населението - процесът на изтегляне на инвестиции и технологии на Запада от Китай започна - след няколко години ще го почувстват !