100

Анонимен

преди 3 години

като станат държава на ширията ще им е все тая колко се е обезценила лирата.ще си *** дечицата и ще се плодят из харемите.

99

Рико Мико

преди 3 години

До Заради Ерсдухан!Европа не го иска,защото Европа ще ходи при Ердоган.Това го запомни от мен,много малко остана.Турция вече е световен играч.Казах ,че малко остана,знаеш ли защо.Защото ще има малко патаклама,някъде по света до пролетта.

98

Анонимен

преди 3 години

Volkswagen ще започне производството на камиони и автобуси в Турция. Компанията реши да се премести в Турция, като затвори европейските си заводи.

97

Тиква загубена

преди 3 години

Защо султан Ердо е откачен

96

Заради Ерсдухан!

преди 3 години

Ерсдухан не разбра, че Европа не го иска. И ако Турция иска да се развива, то час по-скоро трябва да го разкара. Никой не иска да работи с феодален султан - дикатор, с разбирания от 15ти век. Казах!

95

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

До Анонимен глупаг 114Таваришч,може да погледнаете сайта на eso.bg -междусистемния обмен за днес и ще забележите че "европейска" България внася 1 000 мегаватчаса само днес от Турция... Така че си оставете опорките за срещата с ***....

94

Анонимен

преди 3 години

Така, така. Доста разбирачи са се изказали. Пояснявам неща, които се учат в 5-ти клас. Турция внася почти цялата си енергия (горива, ток, газ и т.н.) в долари. Целият внос на Турция е в долари или евро. Целият външен дълг е в долари или евро. Това са милиарди, които искат ежедневно обслужване и плащане. А имайте предвид, че външния дълг никак не е малко и той финансира почти всички инфраструктурни проекти в Турция. Така че обикновените хора тепърва ще берат гайлето от глупостите на Ердоган.

93

Анонимен

преди 3 години

Турция е идеален пример за това колко трудно е да се самоуправлява една държава в днешно време, противейки се към намесата на големите. От една страна ти клатят икономоката, но от друга се трупа ноу-хау от трудностите. Ако Турция преодолее тези кризи, мисля че ще има една нова Германия на юго-източната ни граница, ако не нищо хубаво..

92

Бореца

преди 3 години

Осман най - новия разказвач на вицове - тъжна история , потурко .!.

91

ОСМАН

преди 3 години

АЗЕРБАЙДЖАН ......ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.*** ЖУРНАЛИСТИТЕ.ОТ ОМРАЗА КЪМ ТУРЦИЯ СЕ ЧУДИТЕ КАКВА ГЛУПОСТ ДА НАПИШЕТ!КОЛКОТО И ДА МРАЗИТЕ ТУРЦИЯ,ТЯ ЩЕ Е ЗВЕЗДАТА НА 21 ВЕК.ИМПЕРИЯТА СЕ СЪБУДИ ОТНОВО...НЯМА СПИРАНЕ ПОНЕ ОЩЕ 500 ГОДИНИ!😁😁😁😁

90

Злато

преди 3 години

Как да нямат?! А златните мини на Байрам Джевхер?Турция е Германия на Балканите. А България искаше да бъде Швейцария, ама нещо не се получава - като изключим евентуалния федерализъм след 30 години. Българска, турска и ромска част - също ка френска, немска и италианска швайц.

89

Анонимен

преди 3 години

Ердо ще яде ряз ания , на евреите р язания. Ще разбере кой е истинския бог и властелин на планетата . Ще го оправят без един снаряд да хвърлят.

88

Анонимен

преди 3 години

Лева е непоклатим но народа гладенЛирата се е обезценила но народа сит о богат.А благодарение на евтината лира турските стоки са мн мн по предпочитани.В Турция освен мързеливци и некадърници никой не е безработен.Абе просто няма смисъл да коментирате при положение че нямате си представа за Турската икономика

87

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Турция да връща жълтиците като валута иначе друг шанс няма.....Хахахахаааааа, много правилно. Ама злато от къде? Рая няма за грабене вече.Отдавана съм писал тук, че с дупе ще се разплащат накрая :)))))))))))))))))))

86

Анонимен

преди 3 години

Най-лесния отговор е заради високата инфлация, по-лошото е че тепърва идват лошите дни за Турция, тъй като имат голям дълг (който трудно плащат заради ниската цена на лирата) и вече никой не иска да им дава пари. Само Барон Мюлхалзен може да се хване за косата и да се издърпа, ама Ердоган ще го разбере по трудния начин.

85

От дупясе

преди 3 години

Най малко от всичко населението на турция е турски народ! На никой не му пука за " турския народ " особено на ам - гъл .!.

84

Анонимен

преди 3 години

Еми репчиш се на Сащ ( евреите ) и на Израел ( евреите ) , тоест риташ срещу банковата система и си мислиш че ще ти се размине. Ако Европа се управляваше от мъже , не от Меркел и третополови , икономически щяха до сега на Ердо да му разкажат играта , не да чакат евреите да им свършат работата и да го разкарат този сатрап г ну се н и талибаните му. Турция да връща жълтиците като валута иначе друг шанс няма. С тази политика скоро ще си ядът дроновете, танковете и на ходжата ря за ния.

83

Зозо

преди 3 години

Хахахахааа смях :))))))))))))))))))) Отново руската и турската лира са по 2 стотинки. По - евтини от рублата са само рускините :))))))))))))))))))))))))))))))))) Иначе петролът щели да го търгуват в рубли, а? Смяххххххххххххххххх :))))))))))))))))))))))))))

82

Леле

преди 3 години

Хехееее да се събудиш с Дъ Статията :)))) щом зетЯТ ердоганов им казва, че всичко е наред- значи всичко е наред! :)))))

81

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Защото се уплашиха от нашите миски , пеймейтки и строителни техници .Сяобода за Кърджали- 100 години робство стигат!