10

Bfd

преди 3 години

Само в България - човек който бе отстранен от една партия заради корупция да създаде нова партия и тя да претендира за евентуално водещо място. Любопитно е хората които му се доверяват с какъв коефициент на интелигентност са или пак ще гласуват за 50лв и после ще протестират на дневна надница. То си е да си като на работа :)

9

цвъки

преди 3 години

Ако минеш 1% си супермен. Ще направиш от нищо нещо.

8

dmx

преди 3 години

Няма да вземе нищо. Той се държи сякаш вчера се е появил и не носи никаква отговорност за настоящото управление, което е доста нахално. Гласовете за него ще бъдат колкото успее да си купи и нито глас повече. И ще си купи нещо, все пак доскоро купуваше гласове за ГЕРБ

7

Анонимен

преди 3 години

Цветанов се отличава със това че много обича да лъже,той ще приложи всички възможни трикове за да се добере до парламента.Пожелавам успех на тези който му се хванат на игричките.

6

ми не се връзвайте

преди 3 години

До Анонимен 1Всеки си заслужава управлението!

5

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Цветанов -един достоен и честен политик,откраднал едва пари за 6 апартамента.

4

шанса на цвъки

преди 3 години

е да открадне част от продалите се на герб които са разбрали , че герб потъва. и за да запазят облагите си тези продажници ще се присламчат към друг субек за който знаят , че е също тлкова корумпиран като боко и който ще може да им предложи да продължат да живеят както при герб...с бържавни посотве, облаги, подставени обществени поръчки...тоест само адна смяна на абревиатурата...не герб а републиканци. а пост 1 е прав , че обикалят държавните служители на които ще обещаят продължаващо безгрижие

3

Не го ли е срам

преди 3 години

Този, него ли е срам?Една камара прос-тотии и гафове сътвори. Типичен милиционерчик. Нащрая го изритаха, щото стана нетърпимо и той сега тръгнал на бял кон да се връща.Хората нямат толкова къса памет.

2

първо

преди 3 години

общетсвото не е разделено за и против протеста както не може да е разделено за и против корупцията и мафиотското управление на държавата ! тези които са против протеста са тези облагодетелствани от корупционното и престъпно управление на герб но тях не ги броя за общество а за съучастници. второ господин 6 апартамента не знам кои ще са тези 500 000 които ще гласуват занего .....на които тъща му купува 6 апартамента с незнайнио как придобити доходи и неплатени данъци върху тях .

1

Анонимен

преди 3 години

Главното при Цветанов е рекламата, рекламата и на неговите сътрудници по училища, бокници, МВР и далеч не е безвредна както изглежда на пръв поглед.