30

Анонимен

преди 3 години

Браво на Цветанов!Вече 30 години си имаме демократични партии, но никой не се беше сетил да направи и републиканска. Без нея огромна част от българите нямаха своите представители във власта и политиката.

29

Едуард Петров-Едо

преди 3 години

Няма как, да подкрепяме Избори по ТАЗИ ПРОДЪНЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ СИСТЕМА, КОЯТО ЩЕ ВЪЗПРОИЗВЕДЕ СЪЩИТЕ БЕЗБОЖНИ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ, *** И ***, СВИКНАЛА НА НАРОДНАТА ХРАНИЛКА! Нуждаем се като Въздуха от Друга Политическа Система, а не от Мимикрията на ГЕРБ, И не само на ГЕРБ! Вчера прочетохме изказването на тази Духовно много проста женища вицепрезидентка Илияна Йотова, която в своето Духовно невежество, изтъква, видите ли, че Президентската Република била по- лоша Система от Сегашната! КОЕТО, РАЗ

28

Цецо 1%

преди 3 години

Посредствен човек, без харизма като Цветанов е без шанс да вземе повече от 1% !

27

Цвъки аутсадера !

преди 3 години

Бойко излезе много прозорлив с изгонването на тази змия от ГЕРБ , за което заслужава адмирации !

26

Тоа три волтовия

преди 3 години

не знае ли ко викат публиката на съдията на мач

25

Без Думи

преди 3 години

Това, което имаме като тема, която ще бъде дискутирана, и тема, която ме питате, тогава мисля, че ще може вече да имаме яснота по темите, които не смятам, че трябва да превръщаме в едно свободно говорене в публичното пространство, защото виждате какво се случва, но все пак се придържаме към едни нормални теми, които не биха могли да провокират някакъв дискомфорт или напрежение по подобни теми в тези конкретни сектори.Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни, и не са това, което се твърдиЦветан Цветанов

24

Апартаменти

преди 3 години

И От кога новоизлюпена партийка като тази на Цветанов е от водещите ? Малко скромност няма да му навреди на господин до вчерашния изпраща ме Борисов !!

23

Анонимен

преди 3 години

Хем крадлив, хем много грозен. Що е то ?

22

Анонимен

преди 3 години

В тази ситуация ролята на медиите, особено на телевизиите, трябва да е да поощряват говоренето за политики, не за кирливи ризи. Личните нападки няма нито да съберат гласоподаватели, нито да ги ориентират или привлекат.

21

Малко поезия

преди 3 години

Цецова молитваНа молитвена закускаЦецо кокалчета хруска.Там българия продаваи на нещо се надява.ще получи май апартаментот Държавния департамент!Папка-слушка,папка-слушкатъй напълни свойта гушка!Туй не е от вчерада предава наш'та вера!Той и мама би продалза имот в добър квартал!

20

Анонимен

преди 3 години

Борбата е между Вашингтон и Берлин.Вашингтон иска да победи Берлин и неговите проекти в политиката, енергетиката.

19

Анонимен

преди 3 години

доверяват му се хора дето искат да се облажат и не ги е еня за българиия нали и той е американско *** - тотален антибългарин

18

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с морските сараи на Доган? Фронтоваците на Хр. Ив. нали се бориха за правда - да нямало беззаконие? Отдавна мина срокът за събаряне. Ама май и христоивановци се изказаха, че не били искали да се събаря голямата китна сграда?

17

Анонимен

преди 3 години

Цвък знае всичко за гербавите и вече си е направил сметката. Знае колко гербави са станали ренегати и от там му е увереността баце и пуделите му само ронят сълзи, че не било честно.

16

Анонимен

преди 3 години

Яйцевидната глава има тяло на асансьор и краката му са като тераса.

15

Анонимен

преди 3 години

Дясното пространство ражда луковици след луковици. Социологическите проучвания манипулативно задават въпроси, така че да съберат всички десни и пак процентите не надхвърлят 6-7 . В тях се побира целият им потенциал. Колко вождове ще се регистрират, ще се види по-късно. В деня на създаването на партията Джема Грозданова каза, че съжалявали, че НС не ратифицирало договора за свободна търговия с Канада. Ето им политиката - да се пусне едрия задокеански капитал да опоска дребните фирми в България.

14

А , 6 апртамента

преди 3 години

Цвинокио от де изпълзя ,бе слуга на ЦРУ.

13

до 14

преди 3 години

абсурд е Цвъки да вземе 1 %,предателите навсякъде са АУТ,навремето са ги изправяли до стената

12

Сега пък

преди 3 години

Републиканци за България... Нали бяха за североатлантическите ценности. Не може така рязко да си сменят ориентацията.

11

Анонимен

преди 3 години

Цв. Цв. от много години използва хора и пари само да погуби Борисов. Гаден алчен хищник, но със светски маниери като Симеон сакубургитски. Тази играе против България се играе от десетки години, за да печелят само създателите и поставените лица.