92

Анонимен

преди 3 години

До БунгарВей, айде успокой се малко. Не си видял анархия какво е, но повярвай ми, ако такива като Божков и още няколко искаха, има много корумпирана ***, дето ще помогне.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Мхм. Видяхме ги насметаджиите. Виж, ако беше 98-а година, разбирам. Тогава за най-малкото се събираха по 30 човека и разбивахме коли, къщи, крака ... ама сега е много по-меко и с тея западните мекушави работи ... Моля ти се, вкараха брата в ареста, защото пляснал шамар на един сервитьор, деот ГО НАПСУВАЛ и то ПРЕД ХОРА! МАЛеееее!

90

Бунгар

преди 3 години

Прави са македонците като казват,че на едно българско въстание се гърми колкото на две македонски сватби. Това сега е агония на комплексари.Оставка на всички,анархия и дестабилизация в държавата....Когато не знаеш какво искаш протеста е обречен.Жалко за чистите хора които си загубиха времето по улиците.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89А иначе пожарникарите, само на пожар действа, нали? Кат наш Борисов! Ако не му гори под ***, изобщо не се трогва.

88

Анонимен

преди 3 години

Поне с тези платени протести се вливат пари в Българската икономика. Само не са блокират движението пак че ще ги насметвм тея наркомани.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Моите съболезнования, към семейтвото ти. Сигурно им е трудно, с такова *** на ръцете, кат теби!

86

Анонимен

преди 3 години

Смятам, че тези събирания са разнообразие на фона на пандемията. Един вид културно събитие, Софийски хайдпарк,на който хората ходят за да слушат различни оратори.Живец в това допринасят лозунгите, вувузелите и прожекциите,но това е пърформанс,не е Въстание.

85

Анонимен

преди 3 години

А що сменихте заглавието за "малкото" въстаници???Може би защото ги видяхте че са десетки хиляди?Това са най-мащабните протести от 1989г. насам! Абсолютен факт!ОСТАВКА МУТРО!

84

Анонимен

преди 3 години

Велико народно наБабикянване

83

Анонимен

преди 3 години

До ПолитилогСпоред типичният Ганьовец, трябва да си много ***, да станеш и от леглото, ако не е за да се наядаш и напиеш.

82

Диана

преди 3 години

До ЛелеХората по света имат сериозни основания, когато искат оставка на правителство, тук протестите са стани ти да седна аз, което няма как да се случи по нормален начин, комбинирано с отмъстителните мафиоти, на които времето явно е отминало, така че резултатите не могат да бъдат нещо по различно от днешните пародии на протести и въстания. Опасявам се,че безсилието им и тъпата им упоритост ще ги доведе до насилие, когато най-малко го очакваме..Някакъв оратор щял да ходи утре да обяснявал в ЕС

81

пияница мистик

преди 3 години

Ahahahahahaahaha....ох, Божеееее...А черешовото топче гръмна ли за "Великото" въстание или как беше? Имаше ли миш-маш тази вечер?

80

Анонимен

преди 3 години

Събира платени от цялата страна

79

Анонимен

преди 3 години

Личното ми мнение е , че Българина избра военен за Президент.Военните освен да си играят на война имат желание да я предизвикат.Малко са им гънките в мозъка на военните!!

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Кой е "Фигурантът"?

77

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Няма да се оправи нищо трябва цялата политка в света да се смени, ако не се смени политиката в света винаги тия от ЕС ,Русия.САЩ и тнт ще ни определят кой да управлява и да е мизерия

76

Анонимен

преди 3 години

До 66Хората не подкрепят никой вече скоро и по Фигуранта ще хвърлят яйца задето ги излъга да протестират - 3 месеца не могат да смъкнат диктатора. Фигуранта какво по-голямо доказателство чака за да извади армията. Фигурaнта и той не иска да пусне кокала иначе ще влезе в затвора и негоната не е розова ама да си натиска столчето после Гешев ще му покаже отде изгрява Слънцето.

75

софиянец

преди 3 години

Абе намяли да завали най -после тоя дъжд

74

Анонимен

преди 3 години

Има ли във форума кърджалийски прости?

73

Политилог

преди 3 години

Това "всенародно въстание" е точно " Маскирания глупец" ! Просто не е за вярване , че има толкова прости хора в България !!! Ти да се вдигнеш от Варна , за да отидеш да врещиш по софийските улици ?????-- трябва да си съвсем заблудена овца ! Е, платили са си лигавите комунистически партийки ! Нека ! После тъпите българи да им гласуват милиони субсидии за съсипване на родината !!