12

Анонимен

преди 3 години

Въпроса ми към протестърите с запалени светодиоди на gsm-те е:Къде е комарджията "Чери Баба" издирван от прокуратурата за кражби, влияние и т.н. в особено големи размери?Също така има ли връзка настоящия президент на България със задкулисието и липса на средства от военните сили на България?

11

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Анонимен 1Така лии,ахх коолко...интересснооо.

10

политолигофрен

преди 3 години

Пиар сценаристите издишат, повторят ли се 4 пъти значи ги няма никакви.

9

въпроса с протеста

преди 3 години

е следният- ако в едно акционерно дръжество законно назначеният директор започне да краде и нанася щети на фирмата за да забогатее лично то имат ли право акционерите да прекратят договора му предсрочно или са длъжни да изчакат докатаизтече договора му независимо , че той нанася щети на повереното му дружество . логочно акционерите могат да освободят един такъв крадлив директор така , че избирателите МОГАТ да освободят боко и каскета от поверените им длъжности ПРЕДСРОЧНО !!

8

Е,бравос

преди 3 години

Колко статии мислите да публикувате днес за тези безинтересници?

7

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, ако ще да пуснете още 20 статии за вастаньето ефекта ще е същия, хората не се вълнуват от тези лигльовци. Но пък импийчмънта на руската тояжка Радев след Нова Година ще е зрелищен!

6

Анонимен

преди 3 години

До 3Да не е будала?! Там може да го утрепят и нанай мангизи.

5

Анонимен

преди 3 години

Закривай!

4

мъни-мъни

преди 3 години

Бе, тоя цирк кога ще го затворят най-сетне!?!

3

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян да отиде и защити родината сии ако трябва да даде живота си за нея - надалиседи в ХУБАВАТА ДЪРЖАВА България И ИСКА ДА Я СЪСИПЕ

2

Анонимен

преди 3 години

А изясни ли се, кой, аджеба, ги финансира? Това са много разходи. И ако е наистина "веселия роджър" да се вземат мерки.

1

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян, Хакимян, Кевокян----- всички са от един дол дренкиБабикян тръгнал да събаря Българското Правителство, Предлагам на Протестиращите Проект за Знаме-----ЧЕРЕПА С ДВА КОКАЛА НА ЧЕРЕН ФОН------------ОТРОВНОТО ТРИО ДА ГО ВЕЕняма да превземете държавния кораб