155

лумпен

преди 3 години

Превърнах се в три звездички. За мен е чест. Както се казва изгори за да светиш. Победа.

154

Анонимен

преди 3 години

Защо Бабикян, Хаджи Генчо и другия реват срещу Българското правителство???---------ЗА ПАРИ----------ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА-------- МНОГО ПАРИЧКИ--------ЧЕРЕПА остава да си сложат два кокала и знамето е готово

153

Анонимен

преди 3 години

Събрали се 20-30 платени мързеливци и реват Оставка...

152

Анонимен

преди 3 години

Много ви моля не намесвайте народа, там има малко зомбирани бесепариБолшинството от народа сме от ГЕРБ и не ходим на митингипровокирани от Бабикян Генчо и другия защото ясно се вижда че са платени

151

Анонимен

преди 3 години

На тези, които тръбят, че ГЕРБ имали 1 млн избиратели ще кажа, че са 625 хил при това с 385 Хил мъртви души.А и същи ще 6 млн българи не са гласували за ГЕРБ.

150

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На Петото Велико Народно Въстание,Боко Кюлчето ша...фърли пешкира.За какво да стои повече...премиер,спря да трупа...кюлчета,няма къде да ги слага вече.Светът също научи за...далаверите и всеки ден,все повече примката се затяга.Винкела и Каракочефф го...надъхват,ама не си заслужава заради тях да продължава...агонията;развръзката...предстои.

149

нЕкой

преди 3 години

Само прош-ляци и от_репки по мегданя се въргалят. Айде марш комун-дета прости. Няма оставка, а само бой за вас, бок;луци

148

Реалист

преди 3 години

До 133. И какво като падне. Не разбраха ли иддиотите като теб, че въпросът въобще не опира до персоналната оставка на Боко. Това е най-лесното. Големият въпрос е какви сили искат да се докопат до властта след това и в каква посока ще тласнат страната. Може би затова не разбирате защо тази оставка не идва.

147

хора

преди 3 години

Даже има много млади хора с деца и всеки който пише че хората са *** и други такива да се замисли това са много зле замислени упорни точки които уплашените управници са дали на троловете си с които са заляли медиите.

146

Анонимен

преди 3 години

До "хора", щом като са млади и образовани, то значи че образование е тотално девалвирало.Младите вишисти са ниско ниво на познание.*** и тати са им платили образованието , а те младите нищо не могат да произведат!

145

Анонимен

преди 3 години

До олдТвоето тук е седянка. Абсолютен търтей. Хората са много и който иска може да го види. А не да се информира от теб по форуми.

144

Гледна точка

преди 3 години

До 130. Че са млади може да се види, ама как пък разбра, че са образовани?

143

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, докато спорите вастаниците станаха към 150 хиляди, докато пиша този коментар вече ще са станали 160 хиляди.

142

Анонимен

преди 3 години

Питат еди въстаник -защо си тука?ами омръзна ми да ги гледам тия, искам млади хораБОЖЕ каква мисъл , какъв интелект този ще събаря правителство?смешници

141

хора

преди 3 години

До Анонимен Заглавието е подвеждащо. В момента хората са много и предимно млади и образовани .

140

балами

преди 3 години

Даже вече не е смешно. Чудя се дали да не си пусна "Дързост и красота".

139

Анонимен

преди 3 години

Простотии. Има няколко месеца до изборите.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До 63 Ти тези хорица ще ги сравняваш със Априлското възтание,вземи си направи ритуално самоубиство.

137

олд

преди 3 години

До Абеега ти народа шепа лузери и малко идеалисти.Хайде разтурвайте седянката.

136

Истукан

преди 3 години

Пореден велик народен провал на платените провокатори. Не протестират, сложени са там шепо хора да стоят срещу заплащане.