255

Анонимен

преди 3 години

Мутрите са си направили ченгеджииска държава ;) Да развием ченгеджизма вишизма дъртофелието на държавна ясла и еврогейзма .Останалите трябва да разберат че България не е тяхна родина ,а душман

254

!?!?!?!?!?!

преди 3 години

Слави - ПРЕЗИДЕНТ!

253

Радка -селската

преди 3 години

ШМАТКА - Вий не вервате, ама ше ви разкажа играта. Такова государство /ДЪРЖАВА/ - нема да има.

252

Анонимен

преди 3 години

ПЕТИЦИЯУважаеми дами и господа,Изпращаме тази петиция от името на хиляди български граждани, обезпокоени от опитите за преврат срещу законно избраната на демократични избори власт в България, който се извършва с подкрепата на българския президент Румен Радев, инсталиран след съмнения за намеса на кремълско лоби у нас и директно предложение от страна на генерала от ГРУ Леонид Решетников, както и редица обвиняеми и подсъдими олигарси, преследвани от държавното обвинение на РБългария.

251

Отворено писмо

преди 3 години

Напишете в търсачката на Гугъл:Отворено писмо до Европейската комисия, Европейския парламент, посланиците на САЩ, Германия, Франция, представителството на ЕК в СофияОтивайте и подписвайте петицията-който иска разбира се.... Който има основания да я подпише... Отидете в Петиция дайте подкрепа да се види, че в България не е това, което се опитват да изопачат олигарсите подгонени от прокуратурата.Ще се запознаете с текста на Отвореното писмо в интернет.

250

Анонимен

преди 3 години

Егати и въстанието. В Русе са наели ***.н с каруца да блокира Дунав мост, а в София е пълно с жълти книжки и пияници за безплатна бира. Срам и позор .

249

Зозо

преди 3 години

Ко стана пак бря, комунистчета руски? Хванахте ли пак на Боко чадъра, а?

248

Анонимен

преди 3 години

не ви вярвам уважаеми протестиращи

247

Анонимен

преди 3 години

" ... Европа вече вижда ... " Нищо не вижда, вижда че е пълен резил. По световните новини нищо, ама нищичко за България.

246

Анонимен

преди 3 години

Защо младите позволиха, да ги купят с парите на червени каси, притежание, на Черепа, Цвъки от Белград и др, които бягат от правосъдието?Защото са наследници на комунисти, антибългари, от БКП/БСП/ДС, ДБ.

245

Анонимен

преди 3 години

136Корупция има навсякъде, дори в любиния ти запад. Там големи банки перат милиарди, например.Но ГЕРБ се борят с корупцията, отстраняват свой хора, при доказана такава,докато БСП и компания, ги прикриват и никога не признават корупция сред свои.

244

Анонимен

преди 3 години

140 Управлението на държава не е Конкурс за красота, или избор на флуенцар.младите,безотговорните,марш на Терминал 2,щом искаш,тъкмо, да се дообразовате. Ако ви стиска.

243

Анонимен

преди 3 години

150 Зад тези млади, които тропат с крак и искат"Оставка, сега, веднага", стоят бащите и дедовците им, от БСП и компания.Стои Черепа, Василев, Решетников, Путин, това ни подготвят разглезените млади, учили с нашите пари на запад.Нямат търпение, да правят кариери в БСП, в управлението, дали България ще е в орбитата на Русия, не ги интересува.

242

Анонимен

преди 3 години

Един от организаторите вика че били 100хил на площада. Такива ли лъжци искат да сменят Боко?

241

Гешев

преди 3 години

Нито е народно, нито е велико! Жалко и смешно е!

240

НАРОДЪТ

преди 3 години

ПИТАЙТЕ НАРОДА ДАЛИ ИСКА нИНОВА, фигуранта и решетников

239

Анонимен

преди 3 години

До мхмТози площад събора не повече от 1400. Ти виждал ли си 70 000 на едно място какво е? Никога не сте били повече от 2000.

238

Анонимен

преди 3 години

Въстание означава въоръжена борба. А те да се събрали около микрофона и разни изкарани от нафталина субекти като Къци и Инджова се правят на интелектуалци и некав изкуфял им пее песни. Ква оставка ще ви даде някой бе?

237

Анонимен

преди 3 години

Цирка на тримата глyпaци продължава с всичка сила.

236

Анонимен

преди 3 години

ВЪСТАНИЕ с молебен и към Годпод и към европейския съюз... искаме Нинова, а с нея и фигуранта, Решетников, Пеевски... всъщност искаме към Москва да бъдем, а не към ...