12

Дани

преди 15 години

Нормално ли е 12 годишно дете да спи непробудно?

11

Tiny

преди 16 години

И кое точно му е вредното на един компютър ? Знаеш ли разликата във вредността на алкохола и захарта ? Щото аз си мисля, че има хора, дето ядат захар по 60 години и още са живи... Дай пример за такъв човек с алкохол ? (освен ако не пие по една чашка вино на ден). Истината е, че радиовълните на мобилните телефони са доста вредни, да не говориме за клетките, които излъчват сигналът... Някой да се е качвал на покрив с такива антени ? Защото аз съм и след половин час вече мозъка ти се пържи и имаш страшни главоболия...

10

застреляния

преди 16 години

За първия, втория и всички подкрепящи тяхното мнение - А знаете ли, колко са вредни и компютрите, а? Ами, цигарите, алкохола, солта, захарта, кафето, месото и всичко без което в днешно време не можем. Защо не слезнете от колите и не почнете да ходите пеша всички - така хем ще се движите и няма да водите застоял живот, хем въздуха ще бъде чист, хем няма да има задръствания и изнервени хора. И защото точно Вивател е цитиран?И накрая, моля споделете кое нещото, което не е вредно!

9

dblue

преди 16 години

Tova e preuvelichno.. povecheto ot gsm mi te otgovarqt na svetovniq standart za radiooblachvane.. a glavobolie se poluchava samo sled prodaljil poveche ot 1 chas razgovor

8

преди 16 години

operatorite da si vzemat belejka i da spirat mrejite sled 20:00.

7

POPA

преди 16 години

Kakvo ob6to ima vivatel?? Kak sa drugite???

6

mery

преди 16 години

имах възможност да бъда свидетел ,как майка на новородено,говорейки на н-тия роднина по gsm с една ръка,а с другата държеше бебето ,за да су4е ,а то милото ревеше ,защото му трябва още една ръка,за да му помогне да захапе заветното зърно....еххххххх страшни майки се навъдиха...ужасТ ;-( нали не трябва да пояснявам,4е на бебетата фонтанелата не е затворена напълно и тази "безумна"говорителка директно му уврежда мозъка!

5

vasil

преди 16 години

подкрепям 1 и 2.

4

haha

преди 16 години

No.1 - мноооого вярно !! Хехе, браво !

3

Някой

преди 16 години

Има ли нещо, което не е вредно ?!?

2

SSS

преди 16 години

През ден все някакво изследване. Пфууу. Всеки човек знае, че говоренето по мобилен телефон е вредно без значение ще спиш ли след разговора или не.

1

преди 16 години

Полезна информация за някои не особено интелигентни индивиди, които си мислят, че е мнооо фешънн да говориш по телефона с часове и после да имаш полуопечен мозък.(особено откак се появи вивател)