15

Анонимен

преди 3 години

България имаше късмета, че още ползваме жилищния фонд от соца + много хора са зад граница и има много празни апартаменти.По света, включително САЩ и западна Европа бедните хора нямат тази възможност за истинска изолация, повечето от несемейните са наели жилище 2-3-4 човека.Колкото и да разправят и да се обиждат същите тези западняци имат лоша лична хигиена.Няма никаква конспирация, КОВИД-19 може сериозно да засегне организма.Децата имат един ензим, който предпазва от коронавирус.

14

Бау

преди 3 години

До 11Явно някой ти дава и те храни :D Не е повод за гордост, между другото...

13

Анонимен

преди 3 години

Видите ли някой да пише "***" 100% е комплексиран грозник и има малка пипетка

12

Бау

преди 3 години

До 9Ганьо просто иска да е част от хората, които са разкрили конспирацията. Затова е толкова популярно.... Това го кара да се чувства специален и по-умен от останалите.

11

Анонимен

преди 3 години

До БауЗа какво ми е титла? Егоцентризма ми е чужд, суетата също.Винаги съм имал кинти ("пари" е лоша дума в българската реалност) колкото ми трябват и колкото си искам. Сигурен съм, че винаги е било повече от колкото ти имаш, но това не е важно. Важното е, че никога не съм ходил на работа ;]]

10

Общ работник

преди 3 години

Долното верно съм го написал като общ работник

9

Анонимен

преди 3 години

Не знам откъде идва това масово мнение, че всичко е някаква световна далавера и лъжа.Верно е, че някои лекари може да надуват бройката за да вземат повече пари.Верно е, че световните фармацевтични концерни изполват ситуацията за повече печалби.Но истината е, че това е опасно заболяване, много опасно.Болниците в Канада и Русия се напълниха отново и започва втората вълна.Много от хората по света консумират лоша храна, затлъстели са и това е предпоставка за тежко изкарване на тази болест.

8

Общ работник

преди 3 години

А професорката откъде знае, че въпросните лица които имат имунитет без да са го преболедували, не са го изкарали безсимптомно и не са разбрали.Можеш да бъде представен изкараш ковид без да разбереш.А можеш и да се гътнеш..

7

Бау

преди 3 години

До 5 Купи си и ти? А момент, нямаш пари. Интересно защо.

6

Анонимен

преди 3 години

119 дни без щаб и хоп пак ..119 дни, и нашите са ритуални ха-ха

5

Анонимен

преди 3 години

Префесор ...спрете да се впечатлявате от титли. Титлите се купуват, хората с титли също.Бау-бау ,бай-бай

4

Бау

преди 3 години

и нека видим как ще се оспори всичко казано от професора от ... общия работник :D Любимо :D

3

Nona

преди 3 години

Да,има.... тези с нещото между ушите

2

славянин

преди 3 години

Когато имаш необходимите знания, умения и воля да живееш според Природните и Космическите закони ще имаш имунитет срещу всички болести! Лично изпитано и проверено!

1

Анонимен

преди 3 години

Естествено, чеима такива хора. Като при всички други вируси. А този не е някакво изклучение. Политиците го направиха зорлем такова, а наивниците взеха, че им се вързаха.