55

тоя

преди 3 години

Да приемем хипотетично,че госпожата е права.Тогава защо се обяви таз пандемия,м?

54

Анонимен

преди 3 години

С две думи,дори и здравите трябва да си сложат инжекция защото ще заразяват останалите.

53

D.

преди 3 години

факт е, че ми омръзна да ви чета.Няма да ви чета скоро.

52

Ямболски цървул

преди 3 години

Има хора с имунитет срещу морбили.Също така,има хора,на които не им излизат всичките мъдреци.Има хора,които имат контакти с болни от жълтеница и не се заразяват.С една дума-НЕ НИ ИМАЙТЕ ЗА ШМАТКИ!

51

Ко

преди 3 години

Да може да е неверен положителен тест. Знам жена която от 3 теста единия положителен. Куп пари и проблеми докато я свалят от отчет. В Германия също направи тест и пак отрицателен. Но към 800 лева загуба, анулиран полет , втори билет . Аман от некадърност.

50

Анонимен

преди 3 години

"Е какъв е този имунитет без да си преболедувал?"Ами ей такъв е! Не е задължително да си боледувал, достатъчно е да си бил заразен. А "заразен" и "боледувал" не означава едно и също. То дори и с вируса на херпес (давам го само като пример) има много хора които са заразени, носят го, заразяват и други хора, обаче на тях никога в тоя живот не им е излизал херпес. И с ХИВ е подобно също.

49

9999

преди 3 години

Кажи нещо за капиталистическите професори. Калинки с купени или крадени дипломи.

48

999

преди 3 години

ТАЯ СИГУРНО Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОФЕСОРКИ. ПЪЛНО Е С ТАКИВА ВСЕ ОЩЕ. У Ж А С!!!Имунитет без боледуване???? Поне да беше казала, че са боледували безсимптомно, въпреки че и това не е вярно.

47

Анонимен

преди 3 години

До 48.Когато човек е контактен с положителен,дори теста му да е /-/ в момента ,няма гаранция до дни дали резултата ще е същия.Но от друга страна още не е ясно ,как в едно семейство с болен ,примерно в средно тежка форма,останалите или някои от тях не се заразяват.Вече повечето последици ,като тромбозите ,ако се стигне до пневмонии се знаят,но останах неясноти и така учат се в движение,нищо не е окончателно

46

Анонимен

преди 3 години

В Щвеция също има недостиг на медицински кадри и над 10% безработица.Тяхното правителство предложи на безработните безплатни курсове 3 месечни за помощник месицински сестри ,колко ще се научат за кратко време друг въпрос,но явно е сериозен проблем ,както и за болногледачи ,пренасочване в селско стопанство сезонно за други.

45

Гюро вица

преди 3 години

имаше ли,Гюро глава,или немаше

44

кажете ми

преди 3 години

да питам,не съм си чистил стаята 5-6 месеца има ли вируси,че да ударя две,Гроздофки с пъррр-жола а

43

Хаха

преди 3 години

До ФеминистътТая работа стана като във вица: съчетават теорията с практиката - нищо не работи и никой не знае защо.

42

Анонимен

преди 3 години

Егати народа колко е оглупял.По повод на повече коментари правя това заключение..

41

Феминистът

преди 3 години

Отрицателните резултати от тестовете можело да са фалшиво отрицателни, но положителните много по-трудно можело да са фалшиво положителни. Съжалявам само, че не запомних името на един друг такъв голям капацитет по COVID-19, защото там се твърдеше точно обратното - отрицателните тестове били по-малко фалшиви от положителните. Ало, има ли пилот в самолета?

40

Феминистът

преди 3 години

Доказано било, че част от населението има имунитет срещу Covid-19 без да е боледувало.Само това ушите ми не бяха чували досега, дори и Мангъров не си е позволявал такава ерес. След като е придобил имунитет даден човек, той го е придобил, защото е изкарал това или подобно заболяване. Кой знае от колко години този или подобните на него вируси се въртят в нас. Но сега решиха по някаква причина да ги извадят от нафталина. Или пък SARSCov-2 не заразява биологичния вид Хомо Булгарикус.

39

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите и се шашкам какви дървени философо са се развъдили в тая държава. Всички най-добре разбират от всичко.

38

+-

преди 3 години

Моя братовчетка почина преди 3 дни в София, и само интересното е, че не я писаха корона вирус, макър и симптомите и болеста придичат на Ковид-19. Тя имаше хронично заболевание и бе на 58 години.

37

Додо

преди 3 години

Истината е, че се знае много малко за Ковид-а, за да не кажем, че нищо не се знае. Получаваме противоречаща си на 100% (дез)информация от голЯми светила...Мангъра, Муфтаджийски и т.н. знайни и незнайни родни спИцялисти, както и на купища международни! Един каже Ковид е настинка, друг Ковид е ужасно смъртоносно заболяване, един вика стаден имунитет му е майката, друг Ковид не създава траен имунитет... а сега тая нашенска гълъбица ни вещае, че Ковид създава имунитет и без да го има. Ха!

36

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе болести разни колкото щеш бе, ама най-важното е да знаеш кво да правиш.Нашият Станю от другата улица, лани инсулта го удари и са парализира полвината, ама навреме са усетил да си го премести в другият крачол, та поне него спасил бе.Тътри са сега бавно, бавно, ама го спохожда една вдовичка, та и преспива у тях даже