48

Анонимен

преди 3 години

Няма по-добър министър председател от Бойко Борисов.Хахаха ... много умело се върти в кревата под одеалце и сред злато и пачки по 500 евро. Недостижим даже в ДПС, което говори много.

47

Анонимен

преди 3 години

Той и ГЕРБ (в първите години) се подкрепяше в голяма степенс от недоволни, бивши СДС-симпатизанти, гласуващи, основно защото не искат БСП и на принципа на "по-малкото зло". А за партията на Слави ще гласуват, освен хора с чисто протестен вот, такива, които гласуваха на времето за НДСВ - без да се интересуват какво се предлага, има ли капацитет да го изпълни; кой/кои хора ще работят, за да го изпълнят и пр. подобни 800-дневни обещания.

46

Анонимен

преди 3 години

До инж Цв. Владова Направи партия за да попълни касичка. Взе да овяхва на екрана и сега търси парици.

45

Владо

преди 3 години

Някога и ГЕРБ се захрани от недоволните от СДС и НДСВ.

44

Анонимен

преди 3 години

Разлюбилите Боку си Боколюбци преместват симпатиите си от Мутрата към стария мутролюбец Славчо. Славчо увековечен като хлипащ и стенещ при новината за убийството на мутрата Георги Илиев.

43

Анонимен

преди 3 години

Славуца ако вземме властта това ще бъде върха на падението на българския народ.

42

Анонимен

преди 3 години

Слави ще бъде еднодневка като Баеков и Марешки.Той сам ще се наака.

41

Шмекера

преди 3 години

Слави беше клоуна на мутрите. Викаха го да им прави густото и се хранеше от парсата им. Сега работил за България. ТОВА Е ПОДИГРАВКА!Слави окипази възрожденските песни, опростачи всичко до, което се докосна. Прецака собствените си приятели за пари..... даже окенза и най-българския ритъм 7/8.

40

инж Цв. Владова

преди 3 години

Партията на Слави се захранва от КАПИТАЛА, изработен честно от този колектив под ръководството на Слави и с него те тръгват на по високо ниво. Не само че не са имали подкрепа а преди и сега преодоляват пречки, заради линията да бъдат предаване, телевизия на истината и законността. хайде спрете с *** коментари да ги плюете. зарадвайте се на българския успех. слави направи партия, но не се готви да става министър председател, а да даде на държавата такъв, образова, знаещечзици с култура

39

1 към 1

преди 3 години

Трифонов и Борисов са идентични фигури -> нарциси със скромни интелектуални заложби. Властолюбиви илитерати, на които не им лисва огромна доза самочувствие и цинизъм. Единствената разлика е в навиците - едното обича да носи обички, а другото да спи с пистолет.

38

Слави

преди 3 години

В Кипър съм! В Кипър съм!

37

До 38

преди 3 години

Живота приятелю е като стълба в курник....стръмен и оцапан с к**Ришки!

36

Елена

преди 3 години

Славуна е същинскта мутра, ходи с повече охрана от тази на ФИГУРАНТА Гумен Гадев, сее само омраза и про.с.тотия, чалга и евтина пропаганда , кой нормален човек ще гласува за този аг.рар, стига глупости ....и Митю Пищова е по-надежден политик !!!!!!!!!

35

''ЗАЩО САЩ

преди 3 години

,.... са все виновни "?Що ли ? Щото от цялата тази работа спечелиха само *** и политиците !За българина си остана само , ЗАДЪЛЖЕНИЯ И УНИЖЕНИЯ !РАЗБРА ЛИ Мъ ?

34

Анонимен

преди 3 години

Няма време тук сме временно

33

Анонимен

преди 3 години

Живота е кратък и нека да не оставяме след себе си лоши спомени.

32

Мнение

преди 3 години

Напротив!Партията на Слави се захранва от ГЕРБ!Тиквата плаща на таз патерица!Стига сте заблуждавали хората!

31

м,да

преди 3 години

Слави поне е находчив бизнесмен. Порди липса на други, ще гласуват за него!

30

Елмаз Танасов

преди 3 години

До Атанас ВелмазовЗащо не си гледате вашата партия ?Славуца , Мавуца ,.... е по-малкото зло , както бе след 3-ната коалициш с ГЕРБ !Айде у левУ , или у деснУ ,..... Всяко нещо си има край !Не може ГЕРБ да управлява по-продължително от бай Тошо , НАЛИ ''БЯХТЕ ПРОТИВ '' такова управление , та даже и ТОТАЛИТАРНО ,....А ?

29

инж Цв. Владова

преди 3 години

До АнонименкАТО НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ МУЗИКАТА НА КУ КУ БЕНД НЕ Е ЧАЛГА- КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БОС - ДАВИШ СЕ В БАРА ДО КОЛЕНЕ!