88

Чудно

преди 3 години

А ГЕРБ се захранва от недоволните от БСП. Голямо текучество.

87

именно

преди 3 години

До Ала-бала, че слави се е обградил с по умни от него хора и слуша какво му казват ! важното е да може да направи работещ екип а не да е професор !! посочи колко професори са били министър претседатели в света ?? а с какви се е обградил боко...с калинки послушковци .

86

Анонимен

преди 3 години

Не ни интересува Слави и който и да било хората чакат ген. Радев да си направи проект и да можем да участваме в този проект. Ако ген. Радев отказва да си напраи проект това е подмяна, а не промяна. Как е възможно човекът със най-висок рейтинг да няма изпълнителна власт, това демократично ли е ?

85

индекс пенсии&ДД

преди 3 години

Едно голямо нищо!

84

партията на слави

преди 3 години

може да стане и първа политическа сила...зависи на изборите какви хора слави ще предложи на избирателите, с каква програма и дали тези хора са участвали някога в политиката. ако заяви , че няма да е премиер и че ще се състави програмно правителство от технократи с ясни срокове за реформи тогава може да спечели доста гласове. вече е доказал , че може да управлява екип и да изпипва нещата

83

Анонимен

преди 3 години

"Няма по-добър министър председател от Бойко Борисов."Не мога да не се съобразя с мнението на човек, чийто ник е "Водкаперник 91"!Голям си баце, евала!Само се чудя как се научи да пишеш...

82

50 лв.

преди 3 години

До Жорж Ганчев 2Мислех, че струвам повече..................

81

поредната измама ОФ!

преди 3 години

5 века си бяхме най-добре! Имахме си всичко а сега за всички но не и за всеки!

80

Анонимен

преди 3 години

Ама има ли недоволни от Герб?Защото според писанията на троловете тук, по улиците текат реки от мед и мляко, Баце дава ли дава пари и запазва милиарди работни места, а българите се избиват по границите на Гърция, за да не им заемат други българи местата в седемзвездните хотели.

79

до 54

преди 3 години

Съгласен съм всичко което си написал. Само ми кажи едно: ти лично, когато ходиш до урната, колко пъти се е взело мнението ти насериозно, и колко пъти е имало ефект?

78

изборите

преди 3 години

До Анонименне от народа а от Бога!

77

Анонимен

преди 3 години

e/eje ir mwjudjd ;dxkd

76

Анонимен

преди 3 години

Лидерите на политически партии трябва да се избират от народа. Щом народа им плаща партийни субсидии той трябва да казва кой да управлява финансите на дадена партия така ще се стигне до нещо като мажоритарен вот. Във БСП със сигурност има много честни хора, но те нямат шанс да се представят заради статуквото Ако дадена партия не иска народа да и избира лидерите да върне субсидиите и да не търси подкрепа от народа по избори.

75

Анонимен

преди 3 години

Ще се търкалят гербави чаркове по улици и площади!

74

ПроСоТо

преди 3 години

не се заблуждавайте!..Не става въпрос за недоволни,а за номади,които като усещат потъването на гемията "герп", просто търсят друго "превозно средство" към властта...но май не усещат,че "От трън ,ще попаднат на глог"....мераци , мераци...

73

Анонимен

преди 3 години

Ха !"Има такъв народ" се харесвал от негласуващите !!!Е успех тогава...ама друг път !

72

Анонимен

преди 3 години

ще се захранва, разбира се. Хората са толкова отчаяни от управлявашите ги последните 30 год., че са готови да заложат на екс. комик, певец и настооящ шоумен само и само да не са настоящата клика.

71

Анонимен

преди 3 години

Наказателен съд за шайката на Гроб!

70

бай грую

преди 3 години

До 67. Щото пък фигурантът и другите като него пращят от умни изказвания, а?

69

Анонимен

преди 3 години

Харесването е много гумен аргумент и признак за лабилна представа за чалгокултурата - друсан кебап, ама някой друг да плати сметката.