11

Анонимен

преди 3 години

Кюрдите и арменците са генетично близки. Също подобно както арабите и евреите са все семити и са с едни и същи гени. Арменските племена са били много и са имали различни царства. Някои от тях стават християни, други стават мюсюлмани (кюрдите остават мюсюлмани). Също подобно както пра-българските племена, едните стават християни, а други от тях при Волга стават мюсюлмани.

10

Kubilay

преди 3 години

Колкото и минуси да слагате и да си измисляте сценарии, истината е друга. Карабах (черни лозя на турски) е азерска територия, заселена навремето с арменци. Тези сепаратисти сега е време да се изнесат оттам и да се върне изконното население. Арменските фашисти избиха много хора през 90-те. Вижте, че всички нормални арменци са за това да се изнесат сами от земя, която не е тяхна. А турска земя не се дава без много кръв.

9

Турчин

преди 3 години

До AA nowosti; Подкрепям те изцяло, новината е потвърдена и от ВВС, нито една майка ни би пожелала детето й да умре за една насправедлива кауза. Мустафа Кемал АТАТЮРК е казал,че война която не е за защита на Родината е престъпление. Арменците си помислиха,че са през 1991 г. и светът и Азербайджан много се промениха от тогава.Скоро арменските фашисти ще вдигнат ръце, ще свалят *** и ще се предадат.Тогава и арменския народ ще се спаси от тези ***,както се спаси кипърският от хунтата през 1974

8

Анонимен

преди 3 години

С 90% вероятност в случай на необходимост САЩ могат да изключат турските отбранителни системи с един-два бутона. Всички знаем кой контролира спътниковите комуникации и навигация. Просто досега никога не е имало конфликт който да е толкова сериозен, че да се налага да изключат врага.

7

Анонимен

преди 3 години

Арменски геноцид лиии??? Ето такива кланета са правили арменците в границите на Османска империя и са си го получили. Все за земи ламтят. Били втората християнска държава в света и се взимат за много важни. Мислият си, че всичко е тяхно и че трябва да им се преотстъпва. Тия гадни арменци дори срещу България са воювали. Били са съюзници на Византия и заради тях падаме под византийско робство за цели 200 години. Наглеци!

6

Анонимен

преди 3 години

До KubilayЗа какви топки товориш, бре човек. Тя и Германия така два пъти през 20ти век си мислеше, че има топки, ама срещу целия Свят няма как да се биеш. А сега Турция се кара с целия Свят и никой не и симпатизира защото никой не обича империалистическите амбиции. Ако Турция продължава да се репчи, ще си намери и тя майстора. Ще дойде накрая САЩ да и донесе демокрация. А САЩ ако иска има технологичната възможност да направи Турция на стъкло преди да са разбрали какво се случва.

5

Анонимен

преди 3 години

До KubilayПредставям си нещата по друг начин. Великата сила, която може да реши проблема изчаква. Изчаква "смелите" да си съберат джихадистите от Сирия, Либия и Афганистан на едно място - в Нагорни Карабах. Да се концентрира цялата тази разпръснала се смрад, за да бъде зачистена с един удар. Десетки Калибри ще дойдат от Каспийско море и ще се стоварят на главите на наемниците от юг, от иранска територия, която е на километри от южните покрайнини на Нагорни Карабах.02.10. Помни и наблюдавай.

4

Kubilay

преди 3 години

Турция няма да деескалира нищо, докато азерския байрак не се развее над Карабаа, това е свещено дело. Русия може да пусне някаква нота или да се оплаче като ЕС. А НАТО не дава нищо на готово. Много държави са там, вкл бг, но малко имат топки да се бият на четири фронта - Ирак, Сирия, Либия, сега Нагорни. Това така и не го разбрахте. Не е до оръжие и НАТО, а до смелост, която имат малцина народи. Останалите са пълнеж, пушечно месо.

3

Анонимен

преди 3 години

Скоро няма да съществува това нещо - потурнация

2

Анонимен

преди 3 години

Турция да продължава. Накрая ще ги изхвърлят от НАТО. Вкарваш си армията в Ирак без мандат на ООН.Вкарваш си армията в Сирия без мандат на ООН. Пращаш зелени човечета в Нагорни Карабах.Купуваш си С400 докато НАТОвските ти партньори те молят да не го правиш. Турция се е превърнала в хронична опастност за безопасността на НАТО защото с подобни действия Турция може да въвлече всички НАТОвски страни в някоя война която никой не иска. Ако продължат така наистина ще вземат да ги изхвърлят.

1

Анонимен

преди 3 години

Европа може да избира от две опции по отношение на Турция - "морковът и тоягата", но тя търси среден път. От трите пръста търси средния.