31

Велик Тюрк

преди 3 години

Български фашисти след армения сте вие. Агата има изненада за вас хаха

30

Bg

преди 3 години

ако се стигне до мир Армения печели всичко ще продължи по старому

29

Анонимен

преди 3 години

Да де, ама не им изнася и на двете.

28

Анонимен

преди 3 години

Да се защитават тия арменски кръвожадни бaндюги е цинично!

27

Анонимен

преди 3 години

Всички нормални българи сме зад Армения и арменския народ, фанатика Ердо ага много си повярва и е въпрос на време Европа с помощта на кюрдите да го оставят в небитието и да върнат Турция към заветите на Ататюрк..

26

Анонимен

преди 3 години

Време е Русия да смаже амужаките и да ги прати в естествената им среда, дълбоко в югоизточна Азия...

25

Анонимен

преди 3 години

Каква смешна пропаганда имат и тия им вярват.Ебре то вашия ви вкара блатото бре.

24

Анонимен

преди 3 години

Кььф си ти бре да ме гониш.Правдата ще си намери мястото си.Знаеш ли какво, не се прави на бьлгарин дракула арменски.Теглили сте кьсата клечка тоя пьт.

23

Анонимен

преди 3 години

Това е Българска медия. Моля турчетата да ходят да четат и коментират в турските медии. Убийци тука не желаем.

22

Анонимен

преди 3 години

Много, ама много ми е трудно да видя турция в ролята на миротворец. По - скоро я виждам в ролята на главорез. България знае това от собствен опит. А за територии турчетата нека изобщо не говорят. Цялата територия на турция не им принадлежи. Открадната е с геноциди и избивания и масови потурчвания и терор... Ако си мислиш, че някой в момента воюва с турция, се лъжеш. Всеки я оставя да се увлече в бойни действия и да прави разходи. Помните ли как се молихте на руснаците да върнат туризма?

21

Факт

преди 3 години

Всъщност Турция е причината за конфликта,а само Русия може да го спре.Но не е лошо накрая Бяла Европа да разбере какво представляват Турция и турците,както и имат ли място в нея!

20

Арцах

преди 3 години

Арменците се бият ,грамотно, храбро и с голямо мъжество.Зад тях са домовете им , децата ,жените, майките и бащите им .Спряха танковете на азерите, вкарвайки ги в минни полета.С командири - бездарници кланът Алиев е обречен.Слава на героите на Арцах.

19

Анонимен

преди 3 години

турците са виновни за избухването на конфликта

18

Анонимен

преди 3 години

Работата е там, че ниъо Русия, нито Турция имат интерес от спиране на конфликта. И по тази причина ще си траят и няма да си мръднат пръста за да го спрат. Което е правилно.

17

Анонимен

преди 3 години

Седнали азерите и арменците да делят Пилафя и съ изпотрепаха!ПС------Попитали арменското радио:- Каква е разликата между евреин атеист и арменец атеист???Арменското радио отговорило:- Който открие разликата ще получи Нобелова награда!

16

Анонимен

преди 3 години

По коментарите на българските турци се вижда, че *** са тотално промити от пропагандата на Турция. Пишат тук за турски земи, за турска кръв, за това колко са силни.Нацисти фанатици в 21ви век.

15

Турчин

преди 3 години

До Анонимен2; А тези които влязоха с мандат на ООН в Ирак,Сирия,Афганиста и Либия до къде я докараха? Ибиха над 5.000.000 народ, над 10.000.000 са бежанци в собственната си държава или по света. Само в Европа днес живеят над 50.000 малолетни и непълнолетни сирийски,иракски,афганистански,либийски деца без родители,как се озоваха там? Не ми говори за ООН и за "световна справедливост", победителите никой не ги съди.Франция започна бомбардировката на Либя без решение на ООН.За това никой не се сеща.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен11; Абсолютно правилно. През 1014-1018,когато е походът на Василий Бългороубиеца срещу Царство България войската е предимно от арменци. Всъщност арменците са поводът 10.000 български войници да бъдат ослепени, изпратени на Самуил,който получава сърдечен удар от мъката по войниците си и умира.България пада под Византийска власт, Българската Патриаршия е свалена в ранг и подчинена на византийската,хазната и народът разорени.Може кръстът да е еднакъв но арменците са много коварни...

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен; Защо да изключат?За това,че арменските поробители губят ли?Турция си платила сателитите и си ги ползва сама.Колкото ти е жалко и да съжеляваш арменците губят и ще загубят.Ако толкова ти е свидно и лошо хвайщай АК-47 и на фронта,редом с арменците-ще хукнеш при първия залп на артелерилерията.Там сега земята се тресе под краката на арменците,снощи показаха арменски войник,който беше се наакъл и плачеше.Един арменски офицер каза,че са изоставили ранените и убитите в окопите и избягали.

12

Анонимен

преди 3 години

"С 90% вероятност в случай на необходимост САЩ могат да изключат турските отбранителни системи с един-два бутона.Всички знаем кой контролира спътниковите комуникации и навигация."Християнският свят затова създава ядове на Турция, нечестно и незаслужено налагат санкции на тази страна, искат да стане слаба и бедна. Турция затова купува и други оръжейни системи и произвежда и свои. Навигация не се прави само по спътници.