14

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

БСП имат 7 правителства от 89 та 2 на Луканов 2 правителства други на Димитър Попов,Любен Беров, Правителство на Виденов, Правителство на Станишев,Орешарски общо 7 за последните години от 89 та за тия 7 правителства винаги са провал и фалит ДПС пък са били и те в 10 правителства последните 11 години с ГЕРБ управляват всички партии са провалени трябва нова партия пълна с хора на 30 или 40 години които не са били в политиката

13

Анонимен

преди 3 години

Защото видяха как Цветанов се раздели с ГЕРБ. Те бяха едно семейство от еднополов европейски брак Борисов-Цветанов.Децата им останаха при майкобаща им.

12

Недоразумение

преди 3 години

Какво недоразумение, какъв елементарен популизъм, Корнела 2....то явно всички са от един калъп...

11

ХА ХА ХА

преди 3 години

Логино. След всичките им боричкания.Като няма пари в едно семейство...започват караници

10

Анонимен

преди 3 години

Развеждат се,събират се...червени панаири!И всичко е за власт и пари!

9

Анонимен

преди 3 години

Защото правителството прави мръсотия на БСП и левите,искат да отцепят хора от БСП ,да отцепят и русофилите на Малинов и заедно с царя и мощни икономически групировки да направят партия.Искаме БСП да управлява,когато БСП управляваха,нямаше терор над населението и страх в страната,ЕНП е проклятието на България!

8

Свободна тв

преди 3 години

Правят място за сценаристите на слави. За Тошко,Камен,и Крум тези дни!!

7

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

6

999

преди 3 години

Изглеждат много безлични и подхлъзнати тия около водачката. Хората с характер не могат да я понасят тая руска маша в пола.

5

Майна

преди 3 години

Само 6 са нормалните в тая партия. И какво БСП са като правят 50 ти Конгрес??? Значи, това са конгресите на БКП!!! ИМЕТО СМЕНИЛИ, А БРОЕНЕТО НА КОНГРЕСИТЕ - НЕ. Таааа.....Друга ли е тая партия или си е същото БСП?? Риторичен въпрос.

4

Анонимен

преди 3 години

Закривай!Много удърте и взе та бунадяса тая партия.

3

О хо хо

преди 3 години

Я бързо да ги опаковат добре и право в язовир " Копринка" или да ги изправят до стената !!!! Какво е това лично мнение??? Няма човек - няма проблем!!! Придъпжайте се към класиците!!!

2

Анонимен

преди 3 години

ПЕС значи социалдемокрация, не социализъм, бе другарко.Поне си признава,за първи път членове били питани за мнението им.Трагедия.И тия искат пак да дойдат на власт.

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

БСП се...разделила с 6...разединители;амчи от туй по...хубаво,здраве му кажи.