54

Вики

преди 3 години

Е за какво разцепване пишете?? Няколко ренегати по-малко!

53

Анонимен

преди 3 години

Тая партия отдавна трябваше да я няма, при тях фалира държавата 3 пъти, създадоха фалшива олигархия и констроираха съдебната система, така че да могат да си крадът безпроблемно, а простите хорица пак си ги избират. България няма да стане нормална държава и хората няма да живеят добре.

52

КОЙ СЪСИПВА ДЪРЖАВАТ

преди 3 години

Политическите НАЗНАЧЕНИЯ във всички сфери на държавните структори , направиха отрицателни , всички показатели в Бг !

51

Даа!

преди 3 години

Нинова е положително явление за ГЕРБ и ДПС , тя работи за тях , без да се усеща / нали е жена/ по-зле и от *** .Само тя може окончателно да затрие БСП , със своите изказвания точно в най-НЕПОДХОДЯЩ МОМЕНТ , КОЙТО Е ЗА БСП .

50

брей ,бре .

преди 3 години

До И ДА , И НЕ !Щото от ГЕРБ не са знаели , КОЛКО Е СЛАДЪК КОКАЛЪТ !

49

И ДА , И НЕ !

преди 3 години

Нали ''УЖ'' ГЕРБ бяха против бай Тошо , който управлвал мноООООого продължително и ТОТАЛИТАРНО???А СЕГА ЗАЩО ГЕРБ ИСКАТ ДА ГО НАДМИНАТ , И ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ , И ПО ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ ???

48

Малоумен протестиращ

преди 3 години

51по спокойнопреди 8 минути 1 1До ГЕРБЕРСКИТЕ БАНДИТИГерб са втория ешелон на БКП!А вие БСП сте първия#########################Напълно сте прав.Но кандидатите за властта са основно от тези два ешелона.

47

АМИ , СПОКОЙНИ СМЕ!

преди 3 години

НАЛИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ---"ЕДИН НАРОД ..ЕДНА ПАРТИЯ"...!????ВСЕКИ "ЕШАЛОН" СИ ИМА ОТДЕЛЕН КОЛОВОЗ!Е...НАШИЯ НЕ ВОДИ КЪМ РУСИЯ И ЕВРАЗИЯ...ХА,ХА,ХААААААААААА...А В ЕВРОПА И ЦИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ!ТИ СИ БЕГАЙ У АРМЕНИЯ , ЧЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПРОШЛЯЦИ , КАТО ТЕБЕ СЕГА...!

46

по спокойно

преди 3 години

До ГЕРБЕРСКИТЕ БАНДИТИГерб са втория ешелон на БКП!А вие БСП сте първия!:)

45

мокри сънища

преди 3 години

До Анонимен 43Значи ти вярваш,че "широката периферия",дето изобщо не гласува ще даде гласа си за БСП,така ли!?Ти скоро бил ли си на психиатър!?Щото ако мислиш за себе си е направо наложително!И колкото по-скоро толкова по-добре!

44

ГЕРБЕРСКИТЕ БАНДИТИ

преди 3 години

Кои са в ГЕРБ.Бойко Сикаджийската тиква,Цвета Цинковата кофа дето според Баце една част от тялото и била проста,Жоро Тръбата,дето окраде Напоителни системи и има присъда за рекет,Менда,покровителката на цар Киро и останалите крадци като Лъчо Мозъка,Деса Тъпата дуловска п....,простакесата Дариткова,Десислава Танева,крадлата на евросредства,тъпият милиционер Маноил Манев,кебапчийският котарак Тома Биков,по жена Волов и останалата папллач на крадливата хунта.

43

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

42

Анонимен

преди 3 години

Г-жа кукумицин сега се обгради с отдавна провалени политици и гнили хора, като Р. Овчаров, но за сметка на това изкусни лъжци и крадци, като нея. Със стари ***щяла нов бардак да прави. Хахаха смях в залата!

41

Анонимен

преди 3 години

Сега Баце ще намаже.Отцепниците от БСП ще идат в ГЕРБ,та поне Байх.. да не е капо.Така де,колко колко гербаджии вече отмъкна Цецо.Ама за това'независимите"оглушително мълчат.

40

ПРАВИЛНО, БЕ НИНОВА.

преди 3 години

КОЛКОТО СТЕ ПО-МАЛКО---ТОЛКОВА ПО-ЕДИННИ ЩЕ СТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААДАНО СТАНЕТЕ 5%....ТА ДА СТЕ НАЙ-ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ!!!БЪЛГАРИЯ , НАИСТИНА ИМА НУЖДА ОТ ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

За огромно съжаление на залязващата герберастия,БСП не се е разцепила.Напротив,сега е по консолидирана от всякога.Просто Корнелия би шута на предателите и кебапчийските котараци в партията,заради които много хора не гласуваха за БСП.Сега партията ще има отлив на няколко десетки гласа от роднините на Станишев,Миков,Жаблянов и т.н.,но ще има прилив на няколко десетки,да не казвам стотици хиляди гласа от разочаровани досега социалисти,както и от доста широка периферия.

38

Анонимен

преди 3 години

Импексова какво стана мъри? Нали говореше мантрите, че видиш ли избраха те с такова мнозинство и партията никога не е била по обединена. Пък то кво стана, пак лъжа. Ех много обичате да лъжете вие.

37

много просто защо!

преди 3 години

Борба за оцеляване в по-малки партийки - децентрализация докато се обединят отново!По примера на Септемврийското въстание за преврат 1923г. Преминаване в нелегалност

36

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

35

Анонимен

преди 3 години

37ТИ ДА ВИДИШ!преди 20 минути 1 3До Анонимен Нормална или "не", БСП 13,8% а ГЕРБ 12,6%! ЩО ТАКА БЕ СОРЧО? А да не говорим за Слави 10.1%! Голям майтап!#############'Другарю ,това на Червен Кольо агенцията ли ти го каза.Или на голфаджията.Пилците се броят наесен ,ка У н.На изборите става ясно.Тогава е майтапа.