56

Анонимен

преди 3 години

За съжаление цялата държава е с турско или индийско бъдеще.

55

Анонимен

преди 3 години

ДПС отдавна признава само един етнос - на парите. За съжаление, там и българи има доста.

54

Анонимен

преди 3 години

Тази етническа партия не трябва да съществува. Камо ли да пръска мозък по български въпроси.

53

муспи

преди 3 години

ДПС (Движение за Пособия и Свинско).

52

Hasanko

преди 3 години

Pedlagam!!. Pejevski za Premier, Karadayi za Prezident

51

Анонимен

преди 3 години

ДПС май единствени усещат пред какви сериозни обществени проблеми ще се изправим съвсем скоро. Другите се цепят, карат джипки и си играят на задължителна казарма...

50

ПроСоТо

преди 3 години

"Кел сюрприз"...Вонден тия същите уж подкрепяха протестите и дори поискаха оставката на Мутрьо,но като видяха,че нещата са сериозни и ориенталската им лукавост може да се обърне срещу тях,набързо "ОБЪРНАХАПАЛАЧИНКАТА"..дпс е едно КОВАРНО формирование,чието предназначение е ВИНАГИ в КЛЮЧОВИТЕ моменти да ОАКВАТ СИТУАЦИЯТА.Разбира се,визирам "моментите" в "политиката"..Иначе ДАЛАВЕРИТЕ им са осигурени..И като гледам,поне за още 500 години...ако не сте го разбрали,..си е ваш проблем..

49

Протестиращ

преди 3 години

Идеята е да вземем парите на черепа и да седнем ние на стола, после ще му мислим, но ще искаме да изхарчим всички пари, нараво *** работа.

48

Анонимен

преди 3 години

Протестите си изиграха своята роля и е въпрос на време Борисов да падне. Времето на Доган и Пеевски също изтича. Тази диктатура която сте наложили между сестрински партии, която една майка е раждала (БКП) е към края си и той ще настъпи когато най-малко очаквате. Времето ви изтича, ще разтурваме седянката. Когато се отпушим и влязат разни гангстери и политици в затвора, тогава България ще тръгне нагоре.

47

.!.

преди 3 години

Епа моята перспектива е по-скоро нещо като фантазия! И тя е да земете да върнете всичко открадени от вас дпс пари след това да осъдят ахмед доган и пеевски след това да вземете и да разпаднете тази партия и т.н.! Да ама сега като вече ви видяхме, че сте крадци лъжци мушеници и още неща от сорта и искаме да се махнете и вие ми казвате ми ти нямаш перспектива! Ми просто е ако вие останете на власт то не само аз няма да имам перспектива, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ПЕРСПЕКТИВА С ТАКИВА КАТО ВАС!!!!!!

46

ист

преди 3 години

От тази вечер на пропускателния контрол няма да показват лична карта, а само ЖЪЛТА КНИЖКА.Днес БСП се цепна, утре ще се разцепи. Честито.

45

Анонимен

преди 3 години

Казват, че перспектива се добива най-добре на последния балкон вляво на сараите в Росенец.

44

ГЛАСУВАЩ ЗА ПП ИТН

преди 3 години

Прави ли ви впечатление как политическите сили и гражданите не могат да вземат решение, що се отнася до партията на Слави Трифонов?Предпочитат да кажат, че ИТН не съществува и не иска нищо, въпреки че са много последователни и социолозите им дават 3-то място към момента.Това 3-то място ще стане 1-во, помнете ми думата. ИТН ЩЕ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕТЕ! А който още не го знае, че разберЕ.

43

Анонимен

преди 3 години

Като триете поне оставяйте номерата на постовете.Да не се бъркат хората.Всички виждат ,че се трие

42

Чичо Вакум

преди 3 години

Идеята е да изчистим държавата от ***. Переспективата е да живеем в нормална и демократична държава.Ако говориш за това, че няма политическо движение, ангажирано с тази идеология, отново не си прав, г-н Карадайъ. В устава на ПП ИТН са заложени всички наши идеи. А от ръководството на партията доказаха, че устава им не е хвърчащ лист хартия, когато изгониха координаторката на ИТН за Видин, защото пи кафенце с Борисов.Само ИТН!

41

идетрибунал

преди 3 години

Альо Мустафата да те светнем веднага!Основната идея е никой да не се коалира с ДПС и да не се докосва до мафиотските ви схеми- обръчи за грабеж на народа!Когато повечето от българите мюсюлмани,които също грабите насъсквайки ги срещу българите се осъзнаят и ви отритнат начело с росенският доктор обръчовед,раздаващ порции благини тогава ще усетите върху предателските ви кратуни истинската и единствена идея на българският народ!Иде видов ден Максиме...

40

стоян

преди 3 години

ДПС,ГЕРБ и БСП са организирани престъпни групи.Те трябва да бъдат забранени.Хора като Бойко,Пеевски,Доган и тн.трябва да бъдат натикани по затворите.Там е мястото на тези престъпници.

39

До 41

преди 3 години

Слави е мутра!

38

До ДПС

преди 3 години

Моля, представете вашите идей? Все пак вие сте управляващи към днешна дата, пък ние и вашите идей не сме ги видяли все още?

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Как да няма Вече крадат в авансКупиха още 8 блокаКой мислиш ,че прибра комисионната?