76

Анонимен

преди 3 години

ДПС работи в синхрон с БСП, пример - подкрепила е всичкитеим вотове на недоверие към правителството на ГЕРБ, а те сатяхно творение с цел СДС да не спечели първите демократичнопроведени избори!Това, че подкрепя законопроекти,говори, че е по-нормална отдруги партии, да си опозиция не значи непременно да отхвърлящвсеки законопроект, предложен от управляващите.

75

Коментар

преди 3 години

Вярно е, че замерянето на сгради на институции е липса на перспектива и идеи на организаторите на протестите!Въпросът е, защо ДПС мълчаха, когато замерваха с яйца, домати, бонбони, уши, камънии мафиотски символи- риба!

74

ББ

преди 3 години

Бог,Аллах,Буда...не Доган,Пеевски и Борисов са ни дали животите и да се разпореждате с тях...евтини крадци сте и ще ви окачим на бесилото в 21 век..въпреки лицемерният нов морал на ЕС...говорят за Справедливост и Законност...а финансират мафиоти крепящи властта им...фашизъм в 21 век е ЕС,Бог да пази Кралицата

73

ББ

преди 3 години

Българските "политици" са бивши мутри и настоящи "бели якички"...ще настане Ада хора...елате на себе си...евраци и парични знаци нямат значение,опитвате се да "заглушите,убиете"генетично заложеното ни чувство за оцеляване,искате от нас да се отречем от достойнството и самоуважението си..от животите си,ага родата ти само схеми по земеделските,гласуващите за теб роби из чужбините...крадци и аидуци демонстрират наглост..Аз не съм Роб...Аз съм Свободно Човешко Същество

72

Анонимен

преди 3 години

а какво е мнението на велката партия за заграждането на държавна земя и морето от доган бей и подиграването с националното наме от мутрите му ЗАЩО СВОБОДНИТЕ МЕДИИ НЕ ГО ПИТАТ?

71

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

И ГЕРБ и БСП и ДПС и ОП и Магарешки и Да*България и Мая Манолова са издънки на ДС и са представители на масонските ложи и са против суверенитета на България!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Така е, но защо до сега си мълчахте ?Трябваше да ви поизцапат сградата, за да кажете какво ви е мнението за протестърите.Гледахте сеир до сега.

69

Хехе

преди 3 години

Прави впечатление,че Карадайъ забравя българския език,ако не прави изявления по начесто.

68

Ментора бай Иван

преди 3 години

Даа , а на ДПС не им липсва нахалство да се правят на опозиция , когато лапат от държавната софра заедно с ГЕРБ!Безкрайна наглост!

67

Анонимен

преди 3 години

Ха, "народа" на Фигуранта ръгна и срещу българи, и срещу турци, и срещу роми !Явно се гласят за постсъветски режим на русофилската диаспора и червената Мафия.

66

Тур4ин

преди 3 години

Аба дангалак, научи се да говориш български първо. По маллоуммен председател от теб няма.

65

Анонимен

преди 3 години

Другари, нали вие се целуването ДПС по площадите. Нали и вие заедно с ДПС гласувахте плоския данък и за Пеевски за шеф на ДАНС. Как така сега разлюбихте тази партия.Другарката Импексова и другарката Галева също гласуваха с две ръце. И сега изведнъж същите ме ке ре та станахте по големи светци от папата.Наистина ли смятате народа за толкова наивен.

64

До 64

преди 3 години

Прави са но поне се появиха някакви вустаници, защото ГЕРБ ОП, СДС и ДПС приспаха сички и държавата си вървеше надолу##############То защото ако е БСП и фърчилото ,ще цъфнем и вържем.Аман .....

63

Анонимен

преди 3 години

ДПС винаги е била против интересите на България. Само се предтруват, крадат колкото могат и чакат да ударят в удобноя момент. Трябва да е забранят тази партия със закон и членовете да ги обесят.

62

ЗА 1

преди 3 години

Черния да говори ,че те били против мутрите ,че те кви са ?

61

Анонимен

преди 3 години

Целта на ДПС е да върне България в майка Турция.

60

Анонимен

преди 3 години

Прави са но поне се появиха някакви вустаници, защото ГЕРБ ОП, СДС и ДПС приспаха сички и държавата си вървеше надолу. Сега има някаква надежда макар и все по-малка и зависи колко бързо ще се махнат ГЕРБ ОП СДС и ДПС и кой ще е начело. Защото ако са демократни исчадия и подобия на тях нищо добро не ни чака.

59

ПроСоТо

преди 3 години

До ПротестиращДраги,Славейко Трифоноф е ШОУМЕН!Неговия начин на мислене е ..не съвсем точно казано -"ПАНАИРДЖИЙСКИ"!Можеше ли..Айнщайн,примерно,да се пише "политик"?..-Ами НЕ,защото МОЗЪКА му е устроен да решава научни казуси.какво ражда мозъка на Славейко толкова години?..-Ами некакво ПОСРЕДСТВЕНО "шоу",изпълнено с ДЕБЕЛАШКИ "шеги" и подмятания..Е,и малко танци-манци е турил "за цвят"..както Тиквата,който е с манталитет на шофер-пазвантин,така и Слави е с манталитета на чалгаджия.

58

другаря

преди 3 години

Карай бе Мустафа, да си викат там като няма какво да правят. Хубаво време, разходка, какво повече му трябва на човек. Ще застудее след някой ден и ще изчезнат. Та свиркай си Мустафа, свиркай си!

57

Психодиспансер

преди 3 години

Поп Кръстю харесва това..;)))