19

гражданин

преди 3 години

Отдавна казах, че този е за психиатрията. Нали тук беше блато ве, ***, какви инвестиции чакаш?

18

Смях!

преди 3 години

Представям си как джендърите навирили дирници в къс куршумен старт, само чакат някоя ключова дума, за да хукнат! В случая думата е РАДЕВ. Ако не говори е фигурант.Ако говори.... чети по-долу!Джендърчета жалки, на този човек до чатала му не можете да стигнете!

17

Анонимен

преди 3 години

До 14Да много изтекли мозъци червени има на Запад дори и те не искат да се върнат в блатото на недъгавите комунисти дето останаха да се подпират по бюрата си в БАН и да чакат пенсия.

16

Оффффф!

преди 3 години

Празни приказки и откровени глупости е наговарил пак тоя патокк.

15

изнервен

преди 3 години

Ние пък изобщо е се чувстваме горди, че това недоразумение ни е президент.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Хкрементче, знаеш ли колко "недъгави комунисти" ги канят да четат лекции в просветения Запад? Да работят в техните лаборатории? И публикуват в най-престижни световни списания? Я си таковай п. майчина!

13

решетников

преди 3 години

Този взе нещо много да обикаля. Да не би да си мисли, че вече е взел и изпълнителната власт?

12

Анонимен

преди 3 години

Ххаха тоя взе да бута масло тотално абе един малки балкански народ летеше във космоса във 20-ти век върховно постижение за държава от такъв мащабл Кой ще ти инвестира там където сте продали космически изследвания и прозводство на компютри за демокрация. Все едно някой да инвестира в Либия сега щото краварите и там демократизираха.

11

Радион

преди 3 години

Зове...баси жалкатакреатура

10

Посещенията на РР

преди 3 години

са част от предизборната кампания.Иска да покаже ангажираност с делото научените,подкрепа.Какво постига освен рекламата си?Отнема време на ученитеда посрещат височайшата му особа.Заблуждава ги,че евентуална държавнаподкрепа зависи от него.Представя се едва ли не като меценат космополит,загрижен за хората,климата и какво ли не.Нашият адекват на болната Грета.

9

Анонимен

преди 3 години

Радев, да ти напомня, че метереолозите напуснаха БАН. Изпищяха от"феодалните старчета". Както и онзи, дето още не е разбрал, че социализма фалира. Проф.Иван Ангелов, де. Водороден потенциал! Правят всички българи милионери. При Жан Виденов, ако не се сещате. Колко пари се потрошиха за Блу джийн? И какъв е ефекта.

8

Анонимен

преди 3 години

И що да инвестираме, учените да теглят кредити и да си финансират собствените начинания, ако тези учени не вярват във своите способности как ние да им вярваме. Ако са учени, а не пишман недъгави комунисти би трябвало да са наясно как работи кредитния капитализъм на серерно атлантическите. евроатлантисти, нашите партньори и ментори, които тези същите експерти и учени все ни съветват да следваме.

7

Свободна тв

преди 3 години

Е нали нямаше? Била в нечий мозък? (Трети Март Шипка)Сега пък имало е немога да го разбера този човек??? Това в медицината му викат болестно състояние!!!

6

Анонимен

преди 3 години

ТО КРАСИВ,НАПЕТ И АКАДЕМИЧИН ФИГУРАНТ!

5

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Президент ще дарим пари на БАН да разработят висококачествени ваксини и тъй ще се спасим от тоз вирус. Мутафчийски да напрaви сметка за набиране на средства и ще дарим парите на Мутафчийски и ще се ваксинираме. Капачки да събираме ли също ?

4

така е

преди 3 години

Президентът е с голям научен капацитет. Продължава неотклонно с висок вух и енергия. Вся власть Советам!

3

Анонимен

преди 3 години

Тоа папагал работата му е или да плюее или да зове. То и аз зова заплатата да стане 40 000 евро, но няма да дам идея как точно да стане.

2

Зов за завръщане

преди 3 години

Чака се Дъглас Куейд ( преди Арнолд,сега Радев) да изпълни мисията "Go to Mars" (Отивай на Марс).Бг превода може да се чете и "Отивай на май.ната си"

1

ураааа

преди 3 години

Предлагам да направим Деса Радева генерален-директор на БАН. Също и ПР естествено.