241

Muncho

преди 3 години

Честито на яловите "протестъри" с фланелки СССР дето се радваха на фигуранта: катунари, обречени лузъри ,, татуирани надрусани, една шепа копейки,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци. А "обединителя наш, порка уиски на частно парти при истински СССР мутри в Пловдив.

240

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

239

Глас...

преди 3 години

А кой ли пък тебе ще подкрепи?

238

БСП ще е пред ГЕРБ

преди 3 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент и има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове на последните избори. Ограничи мандатите на депутатите (и председателя) от БСП до два, и така премахна "вечните" депутати. Така че не случайно я преизбраха. С нея БСП върви напред и най-вероятно на следващите избори ще се окаже първа политическа сила.

237

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АБЕ, ГРИПЕНЧО , ТИ ПИЯН ЛИ СИ БЕ СИНЕ....??!КАК И КОГА , БСП ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЗА ДА Я ..."КРИТИКУВАШ"...ХА,ХА,ХААААААААМИ ОБЯСНЯВАЙ ГИ ТИЯ РАБОТИ ,БЕ....!АЙДЕ СТИГА С "ГАТАНКИТЕ ЗА СЛАБОУМНИ"....НАРОДА НИ НЕ Е ТОЛКОВА ***...ХА,ХА,ХАААААААААААА

236

Чебурашка

преди 3 години

До Ямболски цървулПросването на Йотова в краката на руския поп Гундяев е знаково, как да не го помниш? Тя демонстративно отказа да целуне ръката на българският патриарх при клетвата в НС, но се въргалаше в нозете на цигарения митрополит и му целуваше ботушите. Типично русофилска реакция, която искат да нотрахят и на нас българите.

235

Krom

преди 3 години

Другаря "безпартиен" Президент! Ако си измие челцето ще му лъсне и Ч.ука и Сърпа. Както и петолъчката. Генерал от НАТО, викаш? Завтра! Никога не съм се съмнявал къде е сърцето и душата на Другаря Президент - разгеле да се го каже в прав текст. А за Нинова не се притеснявай- тя никога няма да е на власт за да я критикуваш - това не ти е проблем.

234

Анонимен

преди 3 години

До azА бе, *** обидно ли е?

233

az

преди 3 години

***, няма да ти се удаде да ги критикуваш, щото няма да дойдат на власт.

232

А 1

преди 3 години

Е от де ще я вземе тая власт БСП-то,от битака ли?Б***Х -ти изказването...!Тоя не е в час ,някой го подвежда яко . Усеща се как хората започват да се дразнят от празнодумието му и повтарянето му като папагал!

231

Иван

преди 3 години

Ха ха ха ха, тоя хич не в час направо си е пълно хахо!Голям смях тоя президент.

230

до ir

преди 3 години

Може би имаш право за думите казани от теб, но има едно но. Виж другарката Нинова сещай се за Петър Младенов,Жан Виденов, Орешарски. Някои от тях може и да не ги знаеш, но доста от хората се сещат и познай какво казват с две три думи за тях?

229

друс друс

преди 3 години

От ден на ден все повече си мисля, че тоя Радев се друса.

228

---------------

преди 3 години

Тоя не е президент а партиен секретарна БКП.

227

Анонимен

преди 3 години

Калоян Методиев напуска,бяга от Радевтой коментира""Давам му свободата да разкрие потенциала си другаде"БОЖЕ колко е щедър дава му свободав кой век живее радев

226

Анонимен

преди 3 години

на тоз ясно ли му е , че с думите и действията си Вдига рейтинга на Бойко ? за полвин година се самоизяде , защо бе Чиче ? ние имахме малко надежБа в тебе

225

НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРАХ

преди 3 години

До Ямболски ***: "Радев е същият,ама поне има дар-слово.""СЛОВАТА" НА РАДЕФ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ЦЪРВУЛИТЕ НИ .

224

U2

преди 3 години

Радев,обединителю наш! Бързо към Позитано че бесепето започна да се разпада.. Надеждата ни е ти да слепиш парчетиите обединителю!

223

---------------

преди 3 години

радев казва: КОГАТО БСП ВЗЕМЕ ВЛАСТТАА не : АКО бсп вземе властаТова какво ви говори ?

222

Анонимен

преди 3 години

Така като го гледам май иска да ми приказва нещоА ве нямаш какво да кажеш ама искаш да се обадишСондажите регистрират срив на доверие в президенството