261

Володя Улянов

преди 3 години

До АнонименА ще изкарат ли мандата този път, че не се е случвало от десетилетия?

260

Цезар

преди 3 години

Каква мисъл очаквате от прооост фааттмак. Аз досега умен военен не съм срещал, а доста време бях в казарма. Пази боже тоя елементарен тип да има власт. Опомни се народе.Радев смята, че трите месеца на протести са свидетелство за дълбока криза в БСП.

259

Ямболски цървул

преди 3 години

Такива като Чебурашка и други ***,да не би да са нещо по-различно от властта?!??!

258

Володя Улянов

преди 3 години

А ще изкарат ли мандата този път, пророк наПутин?

257

Анонимен

преди 3 години

Абе мухъл, ти какво направи за целия си мандат до тук бе *** продажна? Возят те като панаирджийска *** и плюеш по правителството. Ония поне направиха нещо, ти само лаеш и пускаш пяна от злоба.

256

Активист

преди 3 години

Ха-ха-ха ! Големи вицове разказва тоя човечец ?! Както я е подкарал майм-май ще над мине Шкумбата :))) От където и да погледнем ,все това виждаме : другаря Радев вернопо даник на другарката Нинова и любимата им БСП ?!Ю Ха-ха-ха !

255

Ken

преди 3 години

"ще критикувам и БСП, когато са на власт"Най-вероятно никога няма да стане. Съжалявам !

254

Анонимен

преди 3 години

А бе ,другарю Радев. Не разбра ли досега ,че си президент на всички българи. Каква Нинова,какви пет лева.Май под фуражката няма никой.Безвъздушно пространсво.

253

Анонимен

преди 3 години

След президентския мандат, тоя ще е за карлуково.

252

Анонимен

преди 3 години

Поне си признава, че е глупав (щом откровено подкрепя Нинова). Ако имаше акъл поне приведно щеше да е неутрален. Но той явно е президент само за 15-20 процента от българите - колкото подкрепят и симпатизират на БСП и по-точно фракцията на Нинова.

251

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

250

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА не вярвайте на комунистическа гнида.

249

Анонимен

преди 3 години

Най-слабият президент от промените насам. Хората си мислеха, че и магаре би се справило по-добре от Желев, Стоянов, Първанов и Плевнелиев, но грешаха. Радев би всички рекорди за безполезност, партийна зависимост, некомпетентност и разделение на нацията.

248

Анонимен

преди 3 години

Зеления чорап щял да критикува БСП.Ще критикуваш ама друг път. Йотова ти опъна юздите още в началото .Пък и за това ,трябва БСП да е първа политическа сила.Второто условие е и ти да си президент .И двата варианта са в сверата на фантастиката.

247

Анонимен

преди 3 години

Нинова ще е новият премиер,а тиквата Борисов в затвора заедно с другите мафиоти от ГРОБ

246

Анонимен

преди 3 години

Мамин сладък... ама критикувай ги като не са на власт, иначе няма да дочакаш да ги критикуваш никога...Освен ако не са на власт в коалиция с ГЕРБ, това е единственият начин Нинова да види кресло. ама май ще ти изсъгнат опинците при такъв вариант, протестите тогава изобщо не можеш и да си представиш да ги яхнеш.

245

бай Пешо

преди 3 години

Мутро, вън от президентството! Отивай да си оправяш бакиите с вноса на отпадъци.

244

Цървул

преди 3 години

Много глупости изрече днес,даже не се усети.Първо за Подкрепата към Нинова, после за целта БСП да бъдела силна Опозиция,а накрая да бъдел Коректив,когато БСП станела Управляваща?Кой ли го е излъгал, че ще дочака втори мандат, че да е Коректив, а за Управление на комунистите - По-добре да не викаме Дявола!

243

Генади

преди 3 години

След провала на протестите Радев вече няма правилен ход!! Догодина Гешев ще му стъпи на врата!

242

Анонимeн

преди 3 години

ха-ха ха тоя просто уби рибата.Не може да си намери място от яд, че правителството не подаде оставка.А догодина са и президенстките избори - какво да каже.