45

Анонимен

преди 3 години

ков.и-д.иот станало цензурирано - aхахахахах dnes.bg .... :-D

44

Анонимен

преди 3 години

До "Когато сиПрост по рождение и егоист в последствие.": Чиба бе, зомбиран ***! Айде няма нужда да ми вменяваш комплексите си. Спазвай там, гъ3и се, твой проблем, *** айде да не ми обясняваш колко съм "лош" че имам капка акъл да не им се вързвам на цирка. Ти бъди "отговорен" ***, никой не ти пречи.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " Гнус ме е " то и нас ни е гнус от вас и от кофите с преливащи *** и от мръсните улици никога не мити може би от 20г. не са мити поне с вода да не говорим за друго. Гнус ме е от хора с маски, които смятат че щом са с маска могат да се навират както си искат и където си искат да си врат носа защото били с маска и не било нужно да спазват дистанция, но най много ме е гнус от манипулацията поробването и лъжата...

42

Анонимен

преди 3 години

Плашите ли ни марионетни парцали, поддържате ли огъня на съмнението "жив" .. хахаха бклуци продажни

41

Анонимен

преди 3 години

мале мале ... и какво стана сега... 4 месеца зор и ограничения и накрая го изкарали на крак без да разберат тоя гаден и смъртоносен вирус

40

до 73

преди 3 години

Никакви мерки не спазвам.Който иска да си спазва. Все още има хора които ги водят за носа с ковида.

39

Анонимен

преди 3 години

До Аман!Когато сиПрост по рождение и егоист в последствие... няма как да проумееш, че от всяко твое действие или бездействие има последствия и за другите хора в обществото. Всеки с такова поведение е абсолютенПаразит, който само вреди... Ако има много заразени е логично да се увеличи и броя на жертвите, но също ще се въведат и нови мерки, които допълнително ще увеличат напрежението в хората и икономиката...

38

Анонимен

преди 3 години

Гнус ме е,че прочетох коментарите до тук, а още по гнус ми става при мисълта,че хората коментирайки тук са и навън. Това са тези неспазващи никакви мерки,тези без маски в кварталните магазини, които обичат да ти се заврът и да ти дишат и покашлят във врата.Тези събиращи се на групички в междублокови пространства и заведения.

37

До Аман

преди 3 години

Вместо да философстваш по форумите, извади си учебнице български език и поработи върху правописа си.

36

111

преди 3 години

Дойче Веле и Ройтерс - пропагандни медии на Илюминатите. Фалшиви новини.

35

Анонимен

преди 3 години

Да вдигне ръка този,който им вярва на простотиите за тъпия им вирус. Прекалено очеизвадно е как се опитват да манипулират,ама става все по видимо. Скоро ще запопнат и да убиват хората,които не вярват в лъжата им. И за да не е много очевидно,ще умре от този вирус вкаран насила в организъма по един или по друг начин.

34

До 64

преди 3 години

Наистина добра идея!

33

Анонимен

преди 3 години

До Covid-19Искаш ли да те науча да падаш, клoшaр?Те и лекарите ще дават обяснения някой ден защо са лъгали хората.

32

Анонимен

преди 3 години

Последно, има ли вирОс или няма? Дори не знаем симптомите ...Каква е тази тайна болест?

31

КОВИД епидемията

преди 3 години

е юдо-масонска ЛЪЖА !!!2 пъти повече хора загиват в ПТП въпреки супер надутите и лъжливи статистики за заразенитев момента познавам поне 10 души в хрема и ни един с КОВИД - т.е. грипът е 10 пъти по-зразен от юдо-масонския КОВИДТикквочча унищожи Българската икономика с поръчаната му от юдо-масоните карантина !!!

30

Solar Power

преди 3 години

До 47: Така е ... прав си ... проблемът е когато има болен или възрастен човек в семейството .....

29

Анонимен

преди 3 години

Коя епидемия?

28

Анонимен

преди 3 години

Ако целта на историята е да ни разсмее, браво! Целта е постигната.

27

МНЕНИЕ

преди 3 години

Съветвам ви - Пише ли DW - Лъжа е .

26

Анонимен

преди 3 години

Дойче зеле нямат една статия която да е вярна. Само преекспонирани глупости и фишеци. Но по-големи *** са медиите които ги препечатват.