65

ЛЛ

преди 3 години

Платена статия да плашат хората! Ако наистина има такива хора - приключени сте! Психиката не ви е наред, поне запазете децата да не станат като вас!

64

Радо

преди 3 години

Домсчиев се оправи за 4 дни без да цепи жилища и да поставя огради в апартаменти.Значи героите са лош материал.

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсе едно сме в комунизма- всички живеем като скотове, но се кълнем в светлата идея.И сега- лъжата е обратно тук и се налага да живеем с нея.

62

Анонимен

преди 3 години

До Не е нищо страшно !Умните хора го разбират , а останалите - ами най-страшен е е страхът от самия страх.И да- на мен никой не ми е обещавал безсмъртие.

61

Ада е в училище

преди 3 години

Съжалявам, че не си оставих детето в къщи! Идея си нямате учителите как се държат! Обиждат, заяждат се, защото те носят маски а децата не! Направили са часовете по цял астрономически час и вместо 6 междучасия за 7 часа имат 3 междучасия от по 10 мин. Детето ми се прибира всеки ден като *** у дома. Плаче, защото учителите са полудяли, защото е адски топло и не могат да мръднат от стаята, защото им се приспива от жегата и липсата на междучасия, защото учителуте са груби! Децата са в депресия!

60

Някой

преди 3 години

Статията е написана точно в стил турски/индийски сапунен сериал. Това когато (не казвам "ако" защото съм сигурен че ще го снимат в някой момент), та когато го снимат в сапунка ще стане чуден 50 сериен филм по 15 минути серията, който ще го гледат пенсионерите вечер преди новините и ще бършат сополи. Особенно като вкарате и малко любовна драма и болно бебе.

59

Док

преди 3 години

Тази статия я четох преди около десетина дни, но тука е леко пипната с добавен патос и драматизъм. Да вземете да си наврете клавиатурите, сещате се къде!!! На хората им писна от тая драма! Ако си суха пръчка ще мреш, от ковид или нещо друго, все ще се мре! Ако си здрав ще живееш. Точка.

58

Е тва е спасението

преди 3 години

Правиш мислена линия и вирусът не смее да мръдне.

57

Анонимен

преди 3 години

Е как са установили,че точно този техен познат ги е заразил? Може да са се заразили преди него и след това от всякъде. Много нагло да вменяваш вина на някой!

56

9988

преди 3 години

Поредните *** главамари. Нищо им няма. Резачката ще е като дойде грипът.

55

Анонимен

преди 3 години

Зозке вие тролчетата само с това си карате...отидете в отделнието.... Нали имам познати доктори, знам за какъв цирк става на въпрос

54

Аман!

преди 3 години

До ЗороХодих в ковид отделението, но не ме пускат, защото отказвам да нося маска. Съжалявам!Иначе нямам нищо против. Искам да помогна.

53

Зоро

преди 3 години

Тези статии ги четат само ***, щото ги е страх до смърт и драскайки тук колко е безопасен вируса всъщност се успокояват. А лесно могат да докажат, че няма вирус и е безвреден. Отиват санитари в ковид отделение за 1-2 дена и са готови. Сато мато и итн. хайде отивай там, а не дрънкай конспиративните си измишльотини тук. За да не запееш друга песен като онея двамата рижи мамуни Борката и Тромпета.

52

Аман!

преди 3 години

Някои се имат за особена ценност, без които светът ще свърши. :-) Няма бе! Не се притеснявайте! ;-)Аз не се имам за особена ценност и затова не ми дреме. Ще го изкарам тоя вирус и толкова. Приел съм го. Най-вероятно нищо няма да ми стане, но ако пък случайно се затрия, значи така ми е било писано. Ще си изживея живота пълноценно, без да го пропилявам в страх и криене, да подскачам всеки път, когато някой кихне. Това е за мишоците, не за мен.На когото не му харесва, това си е негов проблем!

51

Анонимен

преди 3 години

Много странно движение на лайковете с противоречива оценка на мненията очевидно някой влиза в кавички и нарочно манипулира лайковете за да обърква хората като променя нагласите и тенденциите. Това го има и по други сайтове от известно време.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Първо - лекари в България няма. Има има и то с много добро заплащане някои в съотношение едно към сто макар че не са излекували нито един човек да не говорим за сто човека.

49

Анонимен

преди 3 години

Не е *** някой *** от нямане кво да прави ползва прокси. Жалка картинка

48

Анонимен

преди 3 години

А модератерчето далу не си надува сам лайкове.

47

Не е нищо страшно !

преди 3 години

Стига с тоя измислен вирус.. грип като грип. Аз също го изкарах. Жена ми дори не я хвана, а спим в едно легло. 2 дена имах температура 38 градуса, болеше ме главата 1 седмица, накашлях малко и това беше. За 2 седмици изиграх няколко игри на компютъра и си направих хубава почивка в къщи :).

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Да вдигне ръка този,който им вярва на простотиитеЕдин ви минусите които си събрал са от тия които не вярваме а не че не те харесваме, защото така си поставил въпроса. Една четвърт вярват но три четвърти не вярваме.