120

Анонимен

преди 3 години

Kовидиoтитe се опитват да създадат бедствено положение в България - 5000лв. глоба за всеки кой е без маска! Не може световните експерти да ти казват да носиш маска, а *** пак да си прави неговото

119

Анонимен

преди 3 години

Точно заради отказващите да носят маски броя на новите случаи в България расте. В крайна сметка те ще постигнат обратния резултат и ще ги принудят да носят маски и на открито, когато по някаква важна причина ги пуснат да излязат от вкъщи.

118

Анонимен

преди 3 години

До vodkapernik91"Всъщност има заповед на министъра за задължително носене на малки в закрити помещения не съм аз този, който решава дали да се носят маски"Като не си, ще си траеш и няма да се навираш на хората в магазина! Ти може да си от онези инфалтили, които чакат все някой друг да им казва какво да правят, което си е твое право де, но недей поучава нормалните хора, които са достатъчно зрели, за да не допускат некомпетентни чиновници да се гаврят с здравето и дойстойнството им.

117

Анонимен

преди 3 години

До Само глоби за васКъде е този вирус, откачалка?Една жена ти каза по телевизора?

116

Боц-боц

преди 3 години

Докарахте се до там да ви слагат ДИАГНОЗА с тест, който дава многозначителни позитивни резултати.С тази липса на ангажираност, утре ще започнат да ви бодат с незнайни разтвори, под предтекст, че сте дали положителна проба за ковид. Но като толкова ви е акъла, нека ви бодат. Естествен подбор.

115

Анонимен

преди 3 години

В сегашната ситуация да не се носят маски в магазините и обществения транспорт е очевАден признак на липса на здрав разум. Ясно е, че на който му липсва здрав разум, трябва да бъде принуден да се държи по начин, който не застрашава околните., в случая да бъде принуден да нсои маска, където трябва.

114

Анонимен

преди 3 години

стига с този измислен мухобойка вирус

113

Само глоби за вас

преди 3 години

Трябват яки глоби за разпространяващите вируса хора, отказващите да носят маски. Примерно 5000 лева глоба при първо нарушение и 10000 лева глоба и 1 месец затвор при второ нарушение. Ако продължават да не носят маски глобата да расте, както и времето в затвора, докато му дойде акъла в главата. Ако се докаже, че е заразил някого с вируса да го съдят за умишлен опит за убийство, а ако заразения почине да го съдят за умишлено убийство.

112

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

Когато видя, че премиера на републиката се ваксинира с ясно документиран разтвор и носи маска навсякъде, може да се замисля и аз да го направя.До тогава няма как да стане. Да ме бодат с незнайни ваксини и разтвори... не мерси.

111

Безучастна Овца

преди 3 години

"Предстои" означава, че той знае какво ЩЕ СЕ СЛУЧИ. Как го знае? По принцип никой не знае какво предстои.Истината е, че ще се опитат да изкарат сезонния грип, вълна КОВИД, а вие ще си гледате безучастно новините и ще давате да ви бодат с незнайни разтвори.Да ви вкарват "лекарства" в тялото, в кръвта. Лекарства, за болест, която НЯМАТЕ.Гледайте си безучастно. Нека ви бодат с игли до живот. Като стадо овце. Като дoбитък.Контрол на популацията на добитъка. Много сме. Факт. НЕКА ВИ БОДАТ!

110

Анонимен

преди 3 години

До до 126"При положение че има изискване за маски на обществени места и в магазините, оправдания от типа "Не искам да нося маска" не вървят."Ако не си разбрал вече, това изискване е само за балъците, които са достатъчно малодушни да се самопринудят под натиска на абсурдни заплахи, компроментиращи здравето им. И да, не си ти този, който ще държи сметка на останалите за маските. Има си компетентни контролни органи, които да установяват нарушение и да налагат глоби. Евентуално.

109

Фармацевт

преди 3 години

Най-добрата фрима, най-добрата фрима, наЩа ееее!Най-добрата фрима, нашите добичета са номер еноооо!Да ви вида ръцетеееейййй!

108

СНИМАМ ЗЕНИЦИ

преди 3 години

Доц. Околийски: Предстои втора вълна Кови, вервайте ми!Гражданин: С цялото ми уважение, г-н Околийски, но вие КАК ТОЧНО знаете какво предстои? Гадател ли сте?- Не- Врачка ли сте?- Не - Оракул ли сте?- Не- Гледате на боб?- Не- Карти таро, черна магия?- Не ве- Ми как знаеш какво ПРЕДСТОИ ве ***?- Не знам ве човек.. плащат ми да говоря тия неща. Измислям си ги, за да може да продаваме повече тестове и ваксини.- Това те прави лъжец, нали знаеш?- Не точно..- Напротив. ТОЧНО ЛЪЖЕЦ. СЪД

107

Да, да, ама да

преди 3 години

Много простичко може да спрем епидемията в България. Трябват две неща - контрол по границиет за недопускане на вноса на заразата от чужбина и второто е да се изпълняват мерките, които се налагат според ситуацията. Щом трябва да се носят маски в магазините (затворените помещения), да се носят, а който отказва глоба с някакъв поносим първоначален размер и удвояване на сумата при всяко следващо нарушение на наложените според ситуацията мерки. Примерно 400 лева първоначална глоба, после 800,1600,...

106

Моля?!!??!?!!?!?!?!?

преди 3 години

Първо кЪв е тоя Околийски?Второ, от къде знае какво "предстои" да няма 3-то око? Звездите ли му го говорят?Стига с тези лъжи вече! Няма да изкарате сезонния грип, като вълна от КОВИД! НЯМА!

105

Анонимен

преди 3 години

До vodkapernik91Тролският супервайзер съм. Колега, беше ти казано вече. Много глупости пишете, а компютърното мастило е скъпо. Придържай се към кратки фрази(виж по-долу,112) или ще ти орежа надницата.

104

Да,да, ама не

преди 3 години

Не са ползвали думата "РЕКОРД" в заглавие на статия по темата "корона" от 15 дни! Защо ли!?

103

vodkapernik91

преди 3 години

До 127Абсолютно правилно!

102

vodkapernik91

преди 3 години

До анонименВсъщност има заповед на министъра за задължително носене на малки в закрити помещения не съм аз този, който решава дали да се носят маски

101

до 126

преди 3 години

При положение че има изискване за маски на обществени места и в магазините, оправдания от типа "Не искам да нося маска" не вървят. Да минават проверяващи и да ги глобяват такива с по 5000лв както беше в началото да видим как набързо ще заискат да носят маски.