160

Анонимен

преди 3 години

вчера плажа в Бургас беше пълен страшно много хора поради топлотомвреме и никой не се интересуваше от ковиДа

159

Анонимен

преди 3 години

Михаил Околийски, представител на Световната здравна организация у нас-----------нова казва всичко, благодаря, нататък спрях да чета

158

Трети хармоник

преди 3 години

За такива като Околийски по-скоро предстои втори Народен съд.

157

Смях

преди 3 години

Кога беше първата вълна?Няколко месеца ни говориха,че идва втората вълна в германия.Преди месец обявиха ПИК на втората вълна, а миналата седмица излезнаха Курц и Меркел и казаха,че ВТОРАТА ВЪЛНА,която предстои през ЕСЕН/ЗИМА ще е много по страшна.Чиста подигравка.Всеки ден има протестви в Германия,които не се отразяват от медиите или сме били просто фашисти.

156

аман от куманяги

преди 3 години

залива с новини за нови огнища на заразени, яко ще измрем, чували с трупове и т.н10. Себастиян Курц в австрийския парламент каза: Трябва да всяваме още повече страх и паника по медиите, защото австрийците не вярват в корона-вируса.11. Когато измамата К-вид се разкрие, всички участници в това престъпление срещу човечеството ще бъдат съдени.

155

аман от куманяги

преди 3 години

Във всички страни, в които са взети 100% от ДНК пробите на населението, вече не е необходимо да ги лъжат, че има опасен вирус и че трябва да ги тестват. Затова в Швеция, Исландия и др. (където са взети 100% от ДНК пробите), не се прилагат строги мерки срещу вируса и няма брифинги на НОЩ. В Китай също вече не ги лъжат, че има вирус, направо им казват да си дават ДНК пробите.9. А в страни, в които все още не е завършил процесът на МАСОВО ДНК ТЕСТИРАНЕ, се налага да се всява страх и паника в населението, ежедневно да се излъчват снимки с епруветки с кръв, да се залива с новини за нови

154

аман от куманяги

преди 3 години

До Анонимен181За теб другаря Бил Гей е приготвил специарна ваксина "КОРАВ КОЧАН" ОТВОРИ БУЗКИТЕ,от веднъж ГЕЙ не се става,но може и да ти хареса,знам ли?

153

Анонимен

преди 3 години

"Михаил Околийски, представител на Световната здравна организация у нас"Ясно, ционистки лакей и маша на Синедриона.

152

ууу

преди 3 години

До Дремезаки МинакуроКолкото си духовит, толкова си и прав.

151

доц,нещастно съществ

преди 3 години

Кажи ми за това как този вирус е избягал от биолаборатория ниво 4 на защита,но ти ще го спреш с твоята наска/намордник/?

150

Анонимен

преди 3 години

До АБВСпоред теб, всички хора по улицата само кашлят, кихат, плюят и ръсят сополи. Ако имат диригент може да излезе някоя симфония.

149

Анонимен

преди 3 години

Околийски, Муфтаджийски, Плевнелиев....има нещо гнило около подобни имена. Явно са сигнал за поличба и проклятие някакво. Не е слочаеност.

148

Анонимен

преди 3 години

"Секс със скафандър ли правиш? Тогава не се ли вдишват частици, или си девствен/а?"Сексът е мираж за сороссските марионетки. Те са виждали секс само по интернет.

147

Сълза и смях

преди 3 години

Вчера бях на театър. Почти всички бяхме без маски. После пих бира с вурстчета на базара който е на мястото на мавзолея. Там пък нито един не носеше маска. Е нека сега форумните *** и ковидпаникьорите ме чакат да умра. Предупреждавам, голямо чакане ще падне - поне 35 години. Въоръжете се с търпение тъпири залуухави.

146

Анонимен

преди 3 години

До 163Секс със скафандър ли правиш? Тогава не се ли вдишват частици, или си девствен/а?

145

Дремезаки Минакуро

преди 3 години

Давам моята ваксина на всеки ковидглупак който я иска. Да си хакне две за по-сигурно. Обаче така като гледам обществената нагласа мисля че ще хартисат още много ваксини и ковидглупаците ще могат да си ги забучат всички и да ходят по улиците като некои гротескни извънземни таралежи избягали от извратен японски постиндъстриъл хентай.

144

ВГЗ

преди 3 години

"A защо трябва останалите около теб да вдишват твоите "частици"?"Абе ти като отидеш на море се къпеш в отходните частици на 7.5 млрд, ама тогава обличаш ли се в скафандър, *** кух?

143

Анонимен

преди 3 години

Какво става с ваксината? Искам да си бия всички възможни ваксини! Ще ставам интерстеларен киборг. Направо ще си направя акупунктура с ваксини. Само да не се пристрастя, че трябва да се бия с хората по улицата за ваксините на ГЕЙтс.Ще си я бия, ще я пия, ще я шмъркам, ще си я пъхам навсякъде. Мечтая си за душове с течност от ваксини, басейни пълни със спринцовки, дъжд от спринцовки и да се забиват в гърба ми докато се разхождам. Господарите на света ще са доволни от мен, ще ме потупат по тиквата

142

Анонимен

преди 3 години

Ами след като предстои втора вълна дано да отнесе завинаги вярващите в тази лъжа.

141

АБВ

преди 3 години

До Анонимен 163 Защото 161 няма достатъчно ум, който ум може да му подскаже, че хората около него не харесват вкуса на неговите плюнки и сополи и единственния начин да се предпазят от тях е да носят маски. По - добре е и този форумен умник да носи маска, но както споменах, той не е достатъчно умен.