25

Анонимен

преди 3 години

Доброволна изолация))))Държавата превръща жилищата ни в затвори.Щото иначе не може да си позволи да издържа толкова много затворници с бюджетни средства.Осъзнайте го,истината ще ви направи свободни.Това е времето, в което тези думи добиват смисъл Тук се цензурира думата не;чо;ве;ци))) Само си помислете кой ни управлява...

24

Ф.С.В.

преди 3 години

Никой няма да им ГЛЕДА БРИФИНГИТЕ- ОСВЕН САМИТЕ ТЕ !!хахахахаххахаха

23

Анонимен

преди 3 години

НОЩ сезон 2.

22

Анонимен

преди 3 години

Защо според този министър аз трябва да съм информиран колоко болни има в държавата Колко ни струват тия брифинги и кой плаща сметката, не е ли по-добре да не се правят брифинги, а спестените пари да идат за медиците за предпазни средства. Като искат да правят брифинги да ги правят със лични средства, а не със пари от бюджета. Бюджета не може да е средство за популизъм.

21

Ф.С.В.

преди 3 години

Българската нация излезе НАЙ Умната Нация -ТЯ въобще не се подаде на Световните Манипулации и Конспирации!! Една Нация която е лъгана 32 г че я чака Светло Бъдеще -стана нация на Неверниците! В случая печелим защото измамата Ковид ни беше ясна още на 2-рият месец! Някой път Неверието помага)) Българският Народ не може да се уплаши току така-За него най големият враг са Алчните Българи затрили 3 мил население за тези години! Българи Унищожиха БГ народът-НЕ КОВИД!!

20

Анонимен

преди 3 години

А народът български ще води България към ДЕН.Хора,само ние можем да се измъкнем от мрака, в който световните сатанисти се опитват да ни наложат да живеем. Мен не е страх от никое човешко същество на улицата, в магазина или другаде. Но ме страх от цифровият затвор,в който искат да но натикат.Няма да ме принудят да избягвам и да се крия от човеците, само *** може да искат такова нещо.Хора,събудете се!!!

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Липсваха ми.Най-после ще продължат с шоуто хахахахаха

18

Мяу

преди 3 години

Какви КПП-та бе пич? Кой ще пази Боко от народната любов ако сложиш милиционерите по изходите на София, вместо в центъра.

17

Анономен

преди 3 години

Църквата няма ли да излезе с молебен за дъжд, пардон за здраве.

16

Анонимен

преди 3 години

Бря,цирк глобус продължава)

15

ДртПрч

преди 3 години

По принцип не одобрявам връщането на брифингите, а НОЩ-та трябва да се разпусне. Управлението на епидемиите е работа на Държавния здравен инспектор, а не на някакви измислени хирургоиди, пък било то и генерали.И все пак, по-добре Ангелов, отколкото онова черногледо искърско говведо с голата тиква.

14

Случен минувач

преди 3 години

-КОГА ЩЕ НИ ЗАКЛЮЧВАТ? -за един приятел питам

13

Анонимен

преди 3 години

Никой не вярва вече на тези измислици!

12

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се оказа толкова некадърен, че един брифинг да не може да проведе. Сега във Националния олигофренски щаб НОЩ търсят някой дето да е завършил 4-ти клас и да може да води брифинги, ама брифинг болни не лекуват. Със същия успех могат да турят един поп да чете молитви. Туй ако е държава или щаб дето ще ни лекуват като четат брифинги всички са за разстрел.

11

Анонимен

преди 3 години

Не ме ивнтересува кой ще режисира театърът. Този отдавна не го гледам. Все повече ставаме такива. Излъганите - все по-малко.

10

да,да ама не

преди 3 години

А в други страни минаха изобщо без НОЩ-ници и пак са живи!

9

да,да ама не

преди 3 години

Аз предпочитам пак да ми излиза Светата троица : Мутафчийски в средата, Кунчев и Кантарджиев отстрани! БОГ, СИН И СВЕТИ ДУХ!

8

n

преди 3 години

Пазим Мутафчийски за президент, че иначе няма кой...Изглежда и генералчето става мутропоклонник

7

този е лъжец

преди 3 години

заради единия пост си сдаде и дипломи и всичкоама, народа го е казал, каквото сам си напрвиш...

6

Анонимен

преди 3 години

Е поне едно нещо в което сме от последните в класацията да ни е от полза