45

Анонимен

преди 3 години

До Анономен "Църквата" даже даде награда на човек който най малкото е компроментиран.Еднакво отдалечени са и двете страни и от народа и от бога но това е положението да не кажа падението.

44

Анонимен

преди 3 години

Куклата на куку си искаме . Не някой ляв скучен тип

43

Анонимен

преди 3 години

Абе тези от ГЕРБ все едно някакви чипове за управление им монтират. Всичките приличат на зомбита. Някакви наркотици ли вземат, какво ли?

42

Анонимен

преди 3 години

В Белорус при диктатора Лукашенко защо няма НОЩове?

41

иситната боли

преди 3 години

Мутафчийски се оказа с рейтинг над 80% - да но не зашото много го заобичаха хората заради ковида, а защото е кадърен и човечен. Никога не сме имали такива политици, те са ***,, ограничени, алчни, безочливи, лъжливи, подмазвачи, мразят хората, които ги избират, ето затова като видяхме един различен и му дадовхме доверие. ОСТАВКА НА ТУЛУПА!

40

стига бе

преди 3 години

До Анонимен 37"Дворът" го разграждат тия, дето ни брифират и психират!Ще развяват ковчези, чували, трупове, лазарети и ЩЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ!ДДД?!?! Каква дистанция, или изолация не спазиха горките хорица в старческите домове, та ги изпотръшка модерният грип?!?!Защо ни пробутват бройки само за "заразени" учителки и медицински персонал? А продавачи, касиери, кондуктори, банкови служители, социални работници? Те в скафандри ли ходят на работа?Страх и паника - така се управлява!

39

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В. Твоето прозрение и заключение, което цитирах е правилно но остава неразбрано защото въпросните българи които унищожиха и прогониха други българи са сред нас дори и във форумите. Другите страни имат демокрация с която игнорират вредните елементи а ние имаме някаква либерална демокрация и корупция с която ги поощряваме. Положението е тревожно и безнадеждно, защото чрез ковито се получават неограничени права за управляващите и се отнемат на останалите но българина не му дреме за нищо..

38

Анонимен

преди 3 години

Ако си иключите телевизра, радиото и нета вируса изчезва

37

Анонимен

преди 3 години

Манафчийски най-добре да изпълзи от дупката си и да обясни къде му е якото мрене.

36

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се оказа с рейтинг над 80% и в същия момент от шоуто на Слави и шоуто на Фагирунта в негово лице видяха бъдещ президент.Без изобщо да е имал амбиции за политиката-ген.Мутафчийски беше подложен на кибер атаки и заплашван със с.мърт.Той беше заплашван от хора,които НСБОП откри и се знае кои са те.Такъв рейтинг не можаха да преглътнат нито Радев-нито Слави.Набързо му скроиха шапката,а Мангъров беше само инструмента за обработка на тъпоъгълните ковидиидиоти.Мечтаят си за неговия рейтинг

35

Анонимен

преди 3 години

"Той е категоричен, че няма да има въвеждане на КПП-а на този етап и остават само основните мерки - трите ДДД."Най-добре изобщо да не ни занимавате с глупостите си и Д-тата си. Знаете къде можете да си ги заврете.

34

Анонимен

преди 3 години

Какво тук са се наострили, срещу брифингите. Те не са задължителни, който не иска , да не гледа. В портала информацията не е достатъчна, обща и мъглява е. Един път седмично ако правят някакъв по-смислен анализ, какъв ви е проблемът!Важното е да се плюе по всичко и по всеки в този разграден двор!

33

Анонимен

преди 3 години

На кафе със супершоу ГРОП държавата се превърна във едно шоу от рода на Фермата. Ама министъра много грозенр баща му е бил импотентен и майку му е събирала матерял от пода на някоя свинеферма и тъй е заченала. На тая грозна мутра никой няма да и гледа брифингите.

32

Анонимен

преди 3 години

До БауНе ти се отдава нито писането нито мисленето недей да мъчиш хората защото не ставаш за тая работа.

31

Анонимен

преди 3 години

Тия брифинги не ги гледам, защото са като турска сапунка-драми,истерии и никакъв художествен ефект. Същото емоционално натоварване мога да получа от всяка махленска свада

30

епидемията е под кон

преди 3 години

защото не се правят тестове, младите го карат на крак но умират старите и болните, тоест вируса вече е страшно много разпространен, защото за да стигне до някакви затънтени шуменски села, тия хора на по 80 години са били заразени от по-млади някъде.

29

Анонимен

преди 3 години

ДО АНОНИМЕН Ф.С.В." .... големият враг са Алчните Българи затрили 3 мил население за тези години!" това е

28

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка е динамична, така че информация чрез брифинги е добра идея. Седмично е напълно достатъчно. Който не желае, може да не гледа. Публиката, хем я сърби, хем боли.

27

Бау

преди 3 години

ама те брифингите няма да ги показват по телевизията този път. Те се събират, за да обсъждат ситуацията и да взимат мерки.

26

аз

преди 3 години

да почват и брифинги кой колко е свил от държавата. първо да започват стрелочниците, които крадат нафта от БДЖ-то.