84

Анонимен

преди 3 години

До do 82/83Чак месец за месец не се случва тук, но съм виждал новонаправена улица да бъде разкопана скоро след това. Да, това е проблем, че сме неефективни. Това трябва да се промени, но това пак е повече в графа "общи". Ако не са ви спрели трафика през Македония това е само едно наблюдение. Ако трябва да сме честни, на гражданите хич не им дреме за това. Иначе нямаше да я има тая пародия с "перките" по Графа,които си бяха напълно нормални и само защото хората не си гледат в краката-наново

83

Анонимен

преди 3 години

Кой където иска да отива и като му харесва да си остава тамЧужденците отдавна се изнесохаДа се премахне двойното гражданство

82

донаклоненияТУЛУП-80

преди 3 години

Альоууу...80....сега на отворко в политиката ли ще ми се правиш????Оти си мислиш ,че съм *** на Банкянски Вожд/Ооо СЛЪНЦЕ...ооо Будаа...оооВОЖДЕ наш...да се слави твоето име ВО ВЕКИ.../А *** много со ***...аз с такива кат теб не се заяждам-защото само си губя времето!!!!Отивам да изпия една биричка за да изчистя АУРАТА .....

81

Сащ, Испания

преди 3 години

Германия - държавите подържащи несъществуващата така или иначе бг икономика. Изброените 3 държави превеждат най-много пари в Бойколандия

80

>

преди 3 години

До Do 64/74Ремонт на ремонта: при нас нявсякъде е постоянно ремонти. Не знам дали са на ремонта, но е баущеле до баущеле.В професионалната сфера, освен ако не си в държавния сектор частника няма интерес да "издига ***".Пенсионерите нвсякъде по света си "броят стотинките". Ако си мислите, че някъде живеят като работещите жестоко се лъжете.В една цивилизована страна Черепа нямаше да има печеливш бизнес и щеше да е в затвора заради множество престъпления.

79

Анонимен

преди 3 години

До 70 от "Тулупа"Явно си от глуп авите *** на банкянския Вожд :))) Къде видя да давам наклон на някой ве глу пак !? Ако искаш да се заяждаме давай, но нямам спирка да знаеш :)))

78

кирилица

преди 3 години

Ztgrufbmanzurstanrk....разбра ли ме бе БЪЛГАРИНО който си на Запад????Ако не си ме разбрал ще ти дам един джокер:Айнту-Цвайнту-Драйнту....ДРЪНььььь.....

77

Анонимен

преди 3 години

До Do 64/74"Дупки и мръсни улици"ОК. Пътищата в Европа са генерално по-добри, съгласен съм. Естествено, там и данъцитее с които се стоят и поддържат пътищата са други.Детски градини: аз трябваше да си карам детето на другия край на града, защото нямаха места където живея. Не е и тук безпроблемно, но поне има. Само дето тук към града не се стичат десетки хиляди нови семейства, както е в големите градове в БГ.Училища: нивото на българските училища е много добро. Дори в средните градове.

76

проЗД БЪЛГАРИН

преди 3 години

харесва ми да си живея в България и си живея както аз си намирам за добре!!!На който не му харесва има ТЕРМИНАЛ2 и ДРУМ...много му здраве!!!А *** той от ПИЧКА СИ МАЙНА да ми казва как аз да живея ...Е ТАЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ!!!!

75

>

преди 3 години

До Реймънд"Ами като не знаеш провери"А ти провери ли колко е в България, защото не си спомням да съм го прочел в твой пост? Малко нагло е да ме инструктираш да направя нещо, без самия ти да си го направил.Аз съм грамотен, но не виждам какво общо имат "инциденти" в ЖП транспорта с каквото и да било от ежедневието в България и затова преположих, че говориш за пътни такива. Явно съм те надценил.Изрино казах, че ме интересуват конкретни примери от живота ви, а не статистики.

74

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Отидох до ТЕРМИНАЛ-2 , заминах на ЗАПАД и станах "българин"...Ууу БРЕЕЕ...Един съвет от мен:ЧЕТЕТЕ КЛАСИЦИТЕ и наблегнете на Алеко Константинов и творчеството му за бай *** и миткарстванията му из Европата....

73

пецата

преди 3 години

Ако реша да емигрирам ще продам всичко в бг и повече няма да погледна назад камо ли да пращам пари, така се емигрира, всичко друго е хранене на мутрите и режима в бг, те си теглят кредити а ние ще ги плащаме поколения, подарявам държавата на новите и жители команчитата да и се радват със здраве, моято родина е там където имам прехрана а не красива природа и да съм гладен и беден цял живот, *** съм ти и родината

72

българин от България

преди 3 години

ТЕРМИНАЛ-2 да не се обажда кат черна радиостанция/ДОЙЧЕ ВЕЛЕ/....Щом ви харесва на ЗАПАД мийте си чиниите и тоалетните на Запад и не се бъркайте в нашия живот!!!ТОЙ СИ Е НАШ!!!Не е ваш!!!ФЕРЩЕЙН????

71

Реймънд

преди 3 години

До >Ами като не знаеш, провери и ми кажи. Последното изречение ме потресе. Каква култура на шофиране, аз му говоря за железопътен транспорт?! Ти изобщо финкционално грамотен ли си? И за спешната медицинска помощ не ми отговори.

70

>

преди 3 години

До РеймъндКолко е средното закъснение на влаковете: също не мога да кажа колко е, тъй като влакове поначало ползвам рядко, както и вие в България. Обаче мога да ти кажа какво става през зимата, ако валне дори МАЛКО сняг: ВСИЧКИ автобуси ги отменят и всеки се оправя както може.Процентът иниденти се дължи на културата на шофиране, тъй че не знам какви заключения очакваш да направиш от това.

69

до ТУЛУПА 62

преди 3 години

Драги изселнико...заради такива кат теб/ "мислещи с главата-а *** не с горната а с долната" /в БГ сме построили ТЕРМИНАЛ-2 ....прав ти път крива ти пътечка...ЧИЙ ГО КРЕПИШ ТУК?!Не си този кой ще ми дава ТОН В ЖИВОТА и ще ми казва как аз да живея!!!Мий си чиниите и тоалетните на Запад и си мисли,че си хванал БОГА за ОНАЯ МУ работа...Не всичко в този живот се измерва с пари и материални блага!!!!

68

Анонимен

преди 3 години

До Бай ДимоНа колко години са тия на които "пращат", които познаваш?Познаваш ли и обратните случаи и ако да, на колко години са тия, на които пращат?

67

>

преди 3 години

До РеймъндНе ми отговори на въпроса, но карай. Добре, не съм сигурен колко е СРЕДНОТО време, но аз съм чакал линейка 5 пъти. В три от тях дойде след повече от 20 минути, въпреки че живея на 5 минути от болница, която има спешно отделение и линейки. Всъщност в другите два отидох някакси пеша, въпреки, че беше адски трудно.

66

Бай Димо

преди 3 години

Гладни мишоци в западния трудов лагер.Един по-долу точно го е казал - много пращат пари ОТ България на запад, за да им помагат да оцелеят там. Лично познавам доста такива.

65

Реймънд

преди 3 години

До >Пич, кажи колко е средното време за пристигане на линейка там където живееш и колко е в България? Колко е средното закъснение на влаковете и процентът на инциденти?