24

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина се върнаха в България с 300 заради пандемията.Дайте, моля статистика колко се завърнаха и колко от тях бяха лекувани от Ковид19 без осигуровки!Не се завърнаха някои, които са от над 20г. извън Б-я.Нямам вече роднини под 50г. останали в Б-я.Разликата в изпратените пари идва предимно от завърналите се.Вижте стаистиките колко много са те!Те донесоха пари.Други изпращат, но не по банкови преводи.Много са скъпи преводите и това кара хората да търсят други канали за изпращане.

23

Анонимен

преди 3 години

И пак са повече от директните инвестиции в България на чужди фирми. А Боко да продължи да се тупа по гърдите и да вика "***, ***"

22

Боби

преди 3 години

Докато не стане преврат в тази държава, няма да се оправят нещата. Всичко трябва да са анулира и да се мисли върху нов метод на управление на държавата и нова конституция. Партиите трябва да отпаднат, иначе нищо няма да се промени.

21

Хохо

преди 3 години

До 121212+ бедните държави, откъдето идват. Населението там ще го усети най-много, понеже няма й къде да ходи вече.

20

МНЕНИЕ

преди 3 години

Защо Българите не се върнат да работят в Мафиотския Клъстер на Плевнелиев ?Плевнелиев е Корумпиран Президент - Заграби Държавни Земи в Хасково и Пловдив - Там се правят части за ЕС Автомобили , Плевнелиев Наема местни Роми за 400 лева заплата и една кутия храна , която се яде на крак на поляната . Станхме като Уганда през 1971 година . Къде са Профсъюзите , Инспекцията по Охрана на Труда , Къде НАП , Къде е Комисията по Финансов Надзор , Къде се Комисията за Отнемане на Корупционно Добити Пари

19

Анонимен

преди 3 години

В Белорус защо няма криза и всички заводи работят и няма спад на доходите?

18

121212

преди 3 години

Кризата е световна и първият бушон са емигрантите

17

Анонимен

преди 3 години

А защо си мислехте, че някога България ще стигне заплатите и стандарта на Запада? България имала ли е богати на ресурси колонии които да екплоатира няколко столетия? Или мислехте, че това което те са откраднали от колониите си, ще го споделят с България? Българите са за да слугуват и да мият илиците и да проституират на Запад, а не да споделят с тях богатствата окрадени от колониите!

16

Анонимен

преди 3 години

Кой където иска там да отива първи се изнесоха чужденцитеДа се премахне двойното гражданство, много важноЧуждите фирми изнасятНинова да подкрепи Българския бизнес

15

Анонимен

преди 3 години

Пращам на майка си пари от Германия и после тя пазари в Лидл или Кауфланд. А познайте кой печели.

14

Анонимен

преди 3 години

Хората купуват все по малко, печалбите на производителите падат и те вдигат цените. в Цяла Европа цените се покачват, дори цената на интернет услугите на частни клиенти се увеличи в европа защото сега хората работят от вкъщи и при пазарната икономика и капитализма доставчика може да измародерства по голяма цена за по голяма печалба, а нямаш избор, плащаш, трябва интернет за да работиш, впрочем имаш - може и да не работиш, а да просиш - свобода и демокрация.

13

Истукан

преди 3 години

Българя никога няма да стигне европейските стандарти за заплати, пенсии и жизнен стандарт. Да не говорим аз коронакризата.

12

Анонимен

преди 3 години

До :)Тичам, идвам на секундата!

11

Зорос

преди 3 години

Това е нищо, сега има пари в обръщение, правителствата раздадоха кредити, грантове, помощи и т.н., но след Нова година хеликоптерните пари спират, Англия излиза от ЕС, почва сериозната криза. Цените на основните потребителски стоки вече поеха нагоре, работните места надолу. Купувайте дърва и правете туршии и суджуци, това е моя съвет.

10

:)

преди 3 години

Вече си посторихме къщи, дръпнахме си семействата. На кой да пращаме пари?На наглата крадлива Тиква ли? Или ги гонете тези крадци от ГЕРБ, или идвайте при нас. 3-4 години е тежко, после с работа и упоритост всичко се подрежда. България е толкова зле, че поне 10 години няма да се оправи. Ако сте над 30, хващайте самолета ВЕДНАГА! Нямате време!

9

Хм

преди 3 години

И все по-зле ще става. Цените растат,работа няма, а ако намериш , е за жълти стотинки

8

Горд Емигрант

преди 3 години

Има много по приятни места да си харча парите

7

Гадняр

преди 3 години

Колкото и пари да изпращат българите от чужбина, няма как да компенсират злоупотребите на политиците и мафиотските схеми в икономиката на държавата. На що не се произвежда в България. Т.н. програмисти са служители на чужди фирми. Ако утре се намерят по-евтини служители някъде в Африка и без програмисти ще останем.

6

Момо

преди 3 години

Извинявам се, но правим каквото можем! И в чужбина не е лесно.

5

Анализатор

преди 3 години

Все повече българи живеещи в чужбина се застояват там с години. Започват да закупуват имоти и да раждат и отглеждат децата си там.Другарите от ДС си мислеха, че българите ще продължават да изпращат всичко което припечелят в България, за да движат "икономиката". Май нещо не им излиза сметката напоследък..