20

Анонимен

преди 3 години

Не е вируса, не е, това е просто един грип, ами един руснак инженер на 87 години промени цялата ситуация в света. Западният модел така и така се провали, сега и оръжия не може да дрънка, така че от сега нататък само маски, мерки и мизерия.

19

Т.Шак

преди 3 години

Напоследък заболеваемостта от всяка нова зараза се свързва с кръвната група. В последствие всичко излиза ала-бала.

18

Анонимен

преди 3 години

Шиваров не е чувал, че руската ваксина, създадена от института "Гамалеи" е регистрирана преди повече от месец и е международно признат факт. "Спутник В" се изпитва в 3-та фаза.

17

...

преди 3 години

Истината е че повечето хора си нямат хал хабер как да живеят, как да се хранят(да не се преяжда, да не се буха сладко и всякакви въглехидрати Ей така от скука), а от там имунната система е в постоянна битка, дори без вируси. А вирусите са навсякъде около нас. Здравият организъм се справя, болният - страда. Този вирус се явява един одит на здравословното състояние на населението. Ако живеете в разрез с природата, дали е корона вирус или ешерихия коли или т.н винаги ще имате проблем!

16

Анонимен

преди 3 години

Това, че съм с нулева група изобщо не ме успокоява. Всеки трябва да се пази и да пази близките си, както и всички останали.

15

Т.Шак

преди 3 години

Пълни глупости!

14

Анонимен

преди 3 години

До гост АМИ АКО ГО ПРАТЯТ ЕВЕНТУАЛНО В БОЛНИЦА ОСОБЕНО В ЕДНА ДВЕ ПЕЧАЛНО ИЗВЕСТНИ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ВИДЯТ МОЖЕ БИ

13

Анонимен

преди 3 години

До %%% Ковид 19 е вирулентното чудо в медийното пространства, вируси има но кой преекспонира това в медиите ще се разбере когато се разбере кой плаща за това. Евентуалния отговор ще дойде лед изборите в САЩ. Ако ги спечели Тръмп постепенно всичко ще се разплете но ако спечелят демократите лошо се пише на човечеството.

12

гост

преди 3 години

"Той призова, че ако човек има симптоми или съмнения, не трябва да експериментира с лекарства, а да потърси медицинска помощ."И след като потърсите медицинска помощ се почва мъката.Или РЗИ-то те карантинира заедно с цялата рода под заплаха с огромни глоби или личния лекар почва да чупи пръсти, защото никой не го е инструктирал вече 6 месеца как да дайства.

11

Сп???нс

преди 3 години

Тази статия е от графата "Какъв е характерът ви според цвета на очите" и "10 причини да похапнете когато сте гладен"

10

Анонимен

преди 3 години

според друга статистика освен кръвната група си харесва ученици, предимно с тъмна коса, ръст между 160-180, които говорят Български, ако слушат определен музика също влияе , силно си повлияват тези които пият вода Девин и Горна баня, доказано е ако пиете поне по едно кафе на ден също влизате в рисковата група, поне веднъж ако сте се возили в автомобил се увеличава шанса да се разболеете и много други

9

Анонимен

преди 3 години

Днес бг, къде мога да видя това изследване? Бихте ли посочили линк? Каква е статистическата извадка? От кои региони са боледуващите, от каква възрастова група, имали ли са придружаващи заболявания и т.н. Иначе без тези неща, новината ви струва колкото "комшийката пред входа на блока каза..."

8

Истукан

преди 3 години

До Анонимен 10То че има вирус, има, ама не е толкова страшен, колкото се опитват да го представят и да плашат. Целта им е да плашат. По нищо не се различава от останалите.

7

Анонимен

преди 3 години

Вирус има,но е пуснат нарочно.Някой иска да смени световният ред с друг-диктатура.

6

Истукан

преди 3 години

Всичко е фантазии от 1001 нощ, хахахахахахахахахахаха :))))))))))))))))))))))))) Чудят се вече какво да измислят. Преди вирусът увреждал сърцето, дробовете, че чак и половата система, а сега намесиха и кръвната група. Утре ще ги заболи ануса.

5

А ве

преди 3 години

Бутнете им канчетата. И спрете кранчетата.

4

Анонимен

преди 3 години

праспрес вече почнаха да си повтарят новините за любимия им коронавирус , то всичко изсмкахте от пръстите и няма на къде, ама заповедта да промиват мозъци си е заповед

3

Станахте за

преди 3 години

срам нищо не сте учили и нищо не знаете .Гъбени чорби.

2

брех

преди 3 години

Борко Инспектиращия ли поръча толкова материал за ''вируса'' в неделния ден?!

1

Д-р ДивоК

преди 3 години

Отново нелепици, отново "новина"!