40

Анонимен

преди 3 години

А пък ние сме капарирали нефелната ваксина на Астра Зенека ...сега ще чакаме...

39

Анонимен

преди 3 години

Що за глупост е тази новина?Първо, това, че определени кръвни групи се оправят по-лесно с вируса се знае от месеци насам, къде е новината?"Според доц. д-р Велизар Шиваров откриването на ваксина срещу коронавируса би било огромно постижение."Второ, нали руснаците уж направиха ваксина?Добрият доцент доктор, вместо да живее под дърво и камък пък да хване да следи какво въобще се случва.А, ако това е намек, че руската ваксина не работи, да бъде толква добър да обясни къде, какво, как, защо.

38

Анонимен

преди 3 години

До КоткаТака е, вече казах, че е въпрос на незаинтересованост.

37

Винету

преди 3 години

Хората с определена кръвна група изкарват по-леко коронавируса----------Нъл ви *** казвах, бе!Още у края на месец Април!Най-уязвима е кръвна група е А+ (кът мойтъ)

36

Котка

преди 3 години

До Анонимен 38Ми да си беше взел картончето още първия път. Няма нужда да я помниш, там пише.

35

Анонимен

преди 3 години

До КоткаИ това не е точно така. Аз си запомних кръвната група на третото ми кръводаряване. Не, че съм съвършено ***, просто като си млад не те интересуват такива неща. После вече им я казвах, но те пак ми взимаха проби от пръста за всеки случай.

34

Анонимен

преди 3 години

До КоткаТо пък все едно тия, дето си я знаят, всички са давали

33

Котка

преди 3 години

До Анонимен 24"Може да се изненадате, но е факт, че днес в България живеят немалко хора в пенсионна възраст, които не си знаят кръвната група."Не се изненадвам, България е пълна с егоисти. Тия, дето не си знаят кръвната група никога не са дарявали кръв.

32

Минка

преди 3 години

Що за глупости продължават да говорят за Коронавируса , за какви кръвни групи и проучвания ми говорят !? Нищо такова няма, просто с тази кръвна група хора са много по-малко от другите. Що се отнася до хигиенните ни навици, то сякаш преди не се миехме, стига да ни баламосват с такива приказки. Всяка година броят на вирусите се увеличават, всяка година ни съобщават какви грипове ще има и каква ваксина да си сложим и питам аз кой печели от това ?! И този създаден вирус има цел и тя е *ВАКСИНА*!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Верно, ако сте с кръвна група "Ъ", ще прекарате вируса по-леко.

30

Светозар

преди 3 години

За моята група А+ нищо не се казва. Застрашен ли съм ?

29

Словянин

преди 3 години

Вирусът е реален, свръхопасен. Българинът отново знае и разбира всичко, затова е най-беден в Европа.

28

Анонимен

преди 3 години

Нулевата група се среща по-рядко от останалите, това обяснява ниската заболеваемост, *** те докторите не са математици, откъде да знаят как се прави статистически анализ, гаусово разпределение и т.н.

27

М

преди 3 години

Доколкото знам Маджарите са с голям процент нулева. Как е заболеваемостта там?

26

Анонимен

преди 3 години

До 24И аз не си я знам. Не съм боледувал от нищо, освен настинките като малък.Ако не бяха децата да ги водя на прегледи, нямаше да зная как изглежда болница отвътре.

25

Анонимен

преди 3 години

Вярно е. Съпругът ми е тази група и никога не боледува от грипове и вируси,дори в семейството да има заразен.

24

Анонимен

преди 3 години

Между другото бременната Рейчул Макадамс е с перфектна визия.

23

...

преди 3 години

Излезне ли ваксина, независимо дали е задължителна или не, няма никакъв шанс да я сложа нито аз, нито някой от семейството ми.

22

IT-спец

преди 3 години

това за кръвната група още преди 3 месеца беше публикувано от западни медии, в Китай и Азия като цяло са повече А и Б кръвни групи за това беше по-смъртоносен там, за тези които незнаят: 0 групата живеят по-дълго , има материали потърсете ги, също така 0 групата имат много по-малко инфаркти и инсулти тъй като кръвта е много по рядка от другите групи и не се съсирва така като при тях, има дори диета според кръвната група... Наздраве!

21

Анонимен

преди 3 години

Може да се изненадате, но е факт, че днес в България живеят немалко хора в пенсионна възраст, които не си знаят кръвната група.