49

Ицо Стоте

преди 3 години

От толкова новини за коронавируса получих психотравма несъвместима с живота. Умрях.

48

hm

преди 3 години

швеция защо не очаква такива неща

47

Pesho

преди 3 години

До АнонимеН ........Кой бизнес по-точно губи ,не знам дали знаеш през пандемията изнесоха информация в медии за ръста на печалби на шепа хора ,някой от тях са акционери във "федералната банка" ,която е в САЩ , но не е на САЩ :) няма смисъл да продължавам ,гледайте медиите ,новини,които са собственост на другата част ,но и това явно не е истина .....

46

Анонимен

преди 3 години

Тази зима ще e топла и без сняг заради замърсяването на въздуха.Парола риба меч и перфектната буря се отлагат за сега.Но в ЕС ще я има защото парите свършиха и икономиката пропада.

45

Анонимен

преди 3 години

*** как така, нали взехме 5 млрд евро. Даже казаха че имало излишак но решиши да вземат за да плащат лихви на само 10 млрд лева. Модерно робство стана това.

44

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да ходя на Черно море - Юруш всички това лято на мореАз не подкрепям протестите - Юруш във Фейсбук пишат 3 часа за шкафчета и чекмеджетаАз смятам, че Радев е такъв и такъв - Юруш на обясненията как добре си живяхме едно времеАз съм сигурен, че тия ни мамят с тоя вирус - Юруш на доктор, га го засърби гъзаАз не съм овца като вас - Юруш в магазина касиер/ка от 8 до 20Ама иначе сте цъфнали и вързали в меродавните си мнения, скотове малки сладки неграмотни

43

Анонимен

преди 3 години

Някой да ми обясни моля: ученици с маски, а в кръчми, барове и заведения без! Как? Защо? Има ли смисъл и как може БГ да сме толкова прости

42

Анонимен

преди 3 години

До 49, основно не са били под 40, но и да са били няма значение.Това само доказва, че истерията е тотална.Пародията е че, никой не казва вируса дали мутира.Ако вируса мутира, то значи че е сьздаден изкуствено-биотехнологично.

41

Анонимен

преди 3 години

Така ли пише в сценария?

40

Анонимен

преди 3 години

"В България два месеца имаше перфектната буря с протести, но уви няма бум на корона вирус в София. Жалко че теорията на ЕС чиновниците не се потвърди. Истерията за пари е в основата на пандемията!!!"Тези на протестите бяха основно под 40-годишни. Може би доста от тях имат Ковид-19 но след като нямаш симптоми, кой ще си прави тест? Тест си правят само хора в сериозно състояние!

39

Анонимен

преди 3 години

СТРАШНО СЕ УПЛАШИХ! ЛЯГАМ И ЧАКАМ ДА МРЪ!

38

Анонимен

преди 3 години

В България два месеца имаше перфектната буря с протести, но уви няма бум на корона вирус в София.Жалко че теорията на ЕС чиновниците не се потвърди.Истерията за пари е в основата на пандемията!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Кой каквото чака това идва!

36

до 16

преди 3 години

Cмeшкo, споменаваш магазинери (предполагам не говориш за Кауфланд, Лидъл и пр.), кръчмари, хотелиери - ти какво работиш? Първо ще ударят малкия и среден бизнес т.е. народа, кауфланди и били ще ги оставят отворени за можеш да си купуваш 20-годишното полско месо и другите бракувани стоки, а ти ще си стоиш на чиновническата заплата вкъщи и ще философстваш. Но внимавай, в една криза всеки се приспособява и спасява както може, не знам ти дали ще можеш!

35

Анонимен

преди 3 години

Чака ни липса на мнооого пари от евро проекти които са без значение за обикновенния човек.Евро чиновниците плашат, зашото нямат пари!!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Чакаме...!

33

До. 36

преди 3 години

Кой ти слага минОси бе, хората ти слагат минУси и то с право !!!

32

Анонимен

преди 3 години

със сигурност ни чака трагедия, но не заради Ковид-19

31

До 25

преди 3 години

Да,вирОс няма,но има вирУс,неграмотнико !!!

30

До Анонимен 16

преди 3 години

Кой не се страхува? Чиновници и хрантутници, които ще си спинкат в къщи и заплатата ще върви, ОБАЧЕ, ако има кой да я изкара.