129

Хайде де !

преди 3 години

Чакам с нетърпение, новата трагедия ! Приготвил съм чували , всичко е тип топ ! Специално , почвам без маска да обикалям от днес :)

128

Анонимен

преди 3 години

Утре ще пуснат оня cкaпаняк Мангъра и дъртата кoшница Първанова по ТВ да опровергаят европейските учени. Може и чалгар-вирусолога да се включи!

127

Анонимен

преди 3 години

Учени в Европа установиха, че не сме достатъчно уплашени, затова решиха да всеят нова доза уплах!!!

126

Писна ми

преди 3 години

Омръзна ми от схеми. Един ден всички ще умрат. Важното е как са живяли.

125

Анонимен

преди 3 години

Няма спирка идиотизмът! Разберете, че циркът с вируса вълнува все по-малко хора.

124

Чи Тян Дзъ

преди 3 години

Как им го натаковахме на европейците, бхахахаа....

123

Щирлиц

преди 3 години

Може да скочи само /не/научната прос.тотия.

122

Въпросче

преди 3 години

Всички дрънканици на Европейски експерти и прочее лаици от СЗО ги слушаме докато ни се доповръща. Сега искам да излезе един китайски експерт и да обясни те как пребориха вируса, защо в пренаселен Китай вече не се заразяват, как така нощните клубове в Ухан са претъпкани *** до *** и всички са без маски??? Защо ние в Европа при цялото дистанциране, затваряне и прочее простотии сме все на изходната точка, а те се справиха с два месеца карантина и сега все едно нищо не е било???

121

аз-ът

преди 3 години

учЕните от Европа що не вземат тия предупреждения си ги опаковат със статиите и рефератите от глобалното затопляне, да си ги навият на фунийка и да си ги забодат знаят къде. Аман от дървени философия-теоретици, които като Голямото Пиле от Улица Сезам крещят "Ужас, небето ще падне", "иде Адът" и т.н., а в същото време не предлагат НИКАКВИ, АБСОЛЮТНО НИКАКВИ РЕШЕНИЯ ! КЪДЕ Е ВАКИСНАТА БЕ ?!

120

До 130

преди 3 години

Като те гледам явно и правописът е измислица, а и санитарният минимум от поне 1 мозъчна клетка не е на почит

119

Анонимен

преди 3 години

"ще има нова трагедия" Виж, те буквално ни заплашват, правят го умишлено и никой нищо не им казва

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80 Много меко казано е, че нивото на този сайт е "доста ниско"; направо си е под морското равнище. Бъка от капацитети от панелките, гетата и паланките. Жалък народ сме, най мразим някой по-учен и извисен от нас.

117

Анонимен

преди 3 години

До HandelЕ да, най-надеждна е информацията на телевизия 7/8-ми.

116

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросАми вий много лесно се плашите, бе! Нали сте ербап, нали сте свободни и велики! Булра, бyлгар! - и се тупаме по косматиет гърди. След като знаете, че всичо е лъжа и "вирОс" няма, какво се вълнувате и пишете ли, пишете, на разваления си български.

115

Анонимен

преди 3 години

До ШвепсАре, още един *** неразбрал какво значи "***"! Хем Т.Ъ.П.И, хем компетентно пишат ли, пишат!

114

Анонимен

преди 3 години

До до 56 от славянинПоложителен тест не означава, че си болен, така е, но означава, че можеш да разболееш и убиеш дасатки други около теб. Това път на теб ясно ли ти е? Щото и на децата от детската градина вече стана ясно.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45"Ако вируса мутира, то значи че е сьздаден изкуствено-биотехнологично."Кво, кво? Значи грипните вируси, които непрекъснато мутират, са създадени изкуствено? Абе неграмотници, що се изказвате, като от нищо не разбирате?

112

Анонимен

преди 3 години

До 39Да бе, сякаш кръчмите и малките магазинчета произвеждат нещо. Я се скрийте с вашите мрънкания! Няма нормалните хора да *** заради вашите интереси.

111

Hchcucuvuv

преди 3 години

Учен отСЗО като чуя и ми се присира

110

Анонимен

преди 3 години

A EDNI XORA S MALKI SCHAPCHICI POTRIVAT RYCHICHKI I BRQT PARICHKI A VIE TREPERETE I MASKI NOSETE NAMESTO DA GI IZBIETE I DA RAXATQSQ SVETA