102

Анонимен

преди 3 години

"Българското" правителство изпълнява поръчки не в интерес на България - обтягане на отношенията с Русия, превръщането на България в "прифронтова" територия, изграждане на нови американски военни бази и удължаването с 10 години на сега съществуващите....Онзи ден български кораб беше изпратен за наруши териториалните води на Русия и по него беше стреляни. Добре, че беше български и руснаците но го потопиха! Изпратен от командващия военните учения на НАТО (американски генерал)!Мислете, хора...

101

Анонимен

преди 3 години

"Според него ако някои български граждани са издали тайна, досега имената им щели да бъдат известни"Там е работата, че няма обявени български сътрудници, поради което цялата история за шпионажа издиша. Вероятно нашите наколенковци пак са изпълнили нечия заповед за създаване на напрежение.

100

Ду долня

преди 3 години

Ти у ред ли си *** (мо)!

99

Анонимен

преди 3 години

До 126Айде стига с тая мантра бе !Турция ако искаше да те нападне можеше да го стори когато Варшавския договор се разпадна и още не бяхме приети в НАТО бе Ланкоуло !Аман от русофилска пpocтотия и откровена българофобия !

98

Анонимен

преди 3 години

В Белорус няма гладни и студуващи хора, заводите работят, всеки има работа. Белорусите могат практически да пътуват навсякъде в Европа, но предпочитат да си работят в родината. Никой не е чувал за белоруси черноработници или пpocтитутки на Запад с каквито е пълно от България.

97

Абдула Амед Мемед..

преди 3 години

...бей ефенди!Ха ха ха стана тя каквато стана добре ,че Турция ви пази!Хахаха

96

другата истина

преди 3 години

До ИстинатаБаба Ванга е казала ,че който се държи за Руссия ще оцелее.Там е православието ,там са моралните устои на човечеството.От там ще дойде спасението на света от злото.А тука русофобските тролчета нека си чупят кокалчетата да пишат -мишки,смешници и тестогръди гномчета.Скоро ще усетите величието на сибирската мечка ,която ще ви стъпчи като диви боровинки.

95

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Путин е най-неадекватния лидер, агент на ЦРУ, за 20 години скара Русия с цял свят, превърна Русия в концентрационен лагер и в по-голяма Северна Корея. Руснаците имат визи за цял свят, младите руснаците не могат да пътуват свободно. Мизерни заплати и пенсии, окаяна икономика, базирана на износа на горива, корупция, мафия, бедност, наркомания, проституция, скoтщина, алкохолизъм и препарати за баня като няма пари за алкохол... бодряшки национализъм и гьoнсуратски паради на победата...

94

Анонимен

преди 3 години

Отношенията са нападне ли са Турция оправаите са тоз пъть както может.

93

Генерал де Гол

преди 3 години

Генерал де Гол "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."

92

Анонимен

преди 3 години

В Генезиса на Империята на Злото е Войната, а плачката от не подържа живота й, докато в мирно време се въоръжава и компенсира липсата на плячка с рекет, шантаж и шпионаж.

91

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа ,че най-продажната и слугинска медия в България и в света е ПИК.Благодаря за вниманието.

90

НЕРЕЗА ОТ БАНКЯ

преди 3 години

дето не може да устои на никоя "ПРЕКРАСНА ГОСПОЖА" и на пачки и златни кюлчета дали ще успее да устиска до БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА. Много голяма веселба ще падне. Ще се разбягат като плъхове от потъващ кораб разни анализатори, журналистки, и писачи по форумите...Пари няма да има. Е засега пачките са налице...

89

Истината

преди 3 години

Татищев българите, ние трябва да се отнасяме с тях като с врагове целта на нашите усилия трябва да бъде не целокупна България, а подялбата даже на сегашното княжество между съседите му: румъни, сърби и гърци, с изключение на широката полоса по дължината на Черно море, която Русия може да остави за себе си с България трябва да се постъпи така, както е постъпено с Полша и да бъде изтрита от лицето на земята за назидание на всички да се знае какъв позорен и бедствен край очаква всеки славянски народ, ако дръзне да вдигне ръка на великата Русия(1890).

88

Анонимен

преди 3 години

Като плащаме данък Русия и сме се напълнили с руски агенти и всички партии в парламента са руски + президент-руснак много ясно че ще сме зле. В Словения няма руски агенти и са добре. В Чехия са добре. Сравни полските заплати с руските да се посмеем.

87

Анонимен

преди 3 години

105 попадаш под чл от НК за насаждане на омраза у нас ще се отървеш с глоба. В щатите 10 годинки не ти мърдат .

86

Истината

преди 3 години

Аксаков Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!

85

Анонимен

преди 3 години

Самите американци не харесват Тръмп. Като сте американофили поживейте поне 6 месеца в някой американски град различен от Вашингтон. И пак ще си говорим. Аз самият харесвах америка, когато Стоичков вкарваше, но положение там изобщо не е розово.-----------Ха ха брато, ти не си русофил, ти сигурно си истински руснак. Сигурно се чудиш защо мисля така? Защото типично по руски копираш и не ти се получава.

84

Калеко Алеко

преди 3 години

Русия! Колко ни пленитуй име свято, родно, мило!То в мрака бива нам светило,надежда в нашите злини! То спомня ни, че ний кога смезабравени от целий свет,любов, що никога не гасне,за нази бди с най-сладък свет. Русия! Таз земя великапо шир, по брой, по сила! Тяс небето има си приликаи само с руската душа!

83

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБеларус е типична бедна и порутена от соца държавица, кого залъгваш, ходят да берат ябълки в Полша.