16

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Няма нормална процедура, която да спазват хората, които може да са заразени с този вирус. Вината за това е в правителството и най-вече в министъра на здравеопазването. Най-малкото тестът трябва да е по указание на медицинско лице, например личния лекар и стойността му да се поема от Здравната каза, но не само това.

15

Анонимен

преди 3 години

7 аз имах не толкова близък контакт, след дни развих хрема и кашлица, не знам дали е било корона, първо детето се разболя. Може и вирус да е било. Много го изкараха без симптоми.

14

Анонимен

преди 3 години

Аз, едва ли ще до живея тези годинки.

13

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че бая народ не се изследва и си го кара вкъщи. Щото после следват карантини и усложнения. А и един pcr тест 120 лв. Така, че много хора с по леки симптоми липсват от статистиката. И аз от 3 дена съм с хрема и гърло. Днес нямам обоняние за чесън, афтър шейф и парфюм и знам и от кои го хванах, но и те не се изследваха. Много вероятно е корона, ще изчакам някой ден, надявам се да няма усложнения и ако мине както при заразилите ме ще си направя тест за анти тела.

12

Баро Вкаров

преди 3 години

Млади дами са починали,бог да ги прости!

11

Анонимен

преди 3 години

Протежетата на световната мафия пак са се разбеснели....като им прочетох годините на тези двете само с ръчички да им плеснеш и ще си идат от уплах,иначе на вируса ги писали..

10

боже прости

преди 3 години

"Две възрастни жени на 93 и на 92 години в Пазарджик са починали"

9

Анонимен

преди 3 години

ДОКОГА МЕДИИТЕ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ СТРАДАНИЕТО НА ХОРАТА МОЖЕ БИ ЗАТОВА ЕЖЕСЕКУНДНО СЪБИРАТ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ДА МАНИПУЛИРАТ

8

Анонимен

преди 3 години

"Новината" за починалия 39-годишен, уж от Ковид и уж без придружаващи заболявания, имаше повече ефект. Май ще ви викат на нова планьорка от Щаба.

7

Да питам

преди 3 години

Как и къде се заразяват тези старци? Внуци купонджии ли имат или чалга фенове или футболни запалянковци? Нужен е близък контакт без маски. Или пък в пощата за пенсия, при лекар в болница или?

6

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е свръх доволен от тази новина. Така се разтоварва социалната му система. Че нали все пари няма,да не ще им плаща пенсии до триста години.

5

Анонимен

преди 3 години

За последната седмица имаме 893 нови случая, което е средно по 128 на ден.------С тези темпове ще минат 100 години докато го изкараме всичките, ако не повтаря, иначе ще минат още повече години...

4

Анонимен

преди 3 години

Колективния имунитет не е мит, но се постигне с ваксинация, както сме го постигнали за куп други болести смъртоносни в миналото, а не с поголовно разболяване на населението.Научете се да слушате и четете с разбиране. До момента нито една болест не е преборена чрез масово заразяване на 70% от населението.

3

Анонимен

преди 3 години

Епикризата на починалите не се побира на една страница, но навярно К19 е причинта.

2

Абе

преди 3 години

Вие нормални ли сте?С инсулт на 92 очаквате да тичка ли бе?Само увеличавате бройките,да всявате страх и паника.

1

Шопа

преди 3 години

Баба м го изкара през април-май на 91г. С малка хрема и задух. Без други оплаквания.