10

Пян Гъ

преди 3 години

До Анонимен 9Ти щом слушаш Слави (чалга), си ясен на всички като интелектуален багаж. Не е нужно да казваш нещо друго.

9

Анонимен

преди 3 години

А за бесните селяци, командировани от Радев и Нинова с 50 кинта джобни, за да оповръщат жълтите павета, да къртят павета и да мятат бомбички по полицаите нещо?Или щом са наши момчета, ***, няма да го коментираме?!

8

Анонимен

преди 3 години

новата песен на слави .....много якаа полицията е новата бухалка на мутрите

7

Пян Гъ

преди 3 години

Всеки (почтен) журналист би трябвало да пита представителите на вресливите безделници: "Да допуснем за миг, че сте прави, но защо бързате? Защо не организирате структурите си по места за максимален р-т на изборите? Или се стремите към служебна победа с помощта на служ. прав., назначено от президента? Извинявайте, но друга логика просто няма!"

6

Реалист

преди 3 години

51 процента искате да кажете

5

Софиянец

преди 3 години

София е най-голямата провинция!

4

Пян Гъ

преди 3 години

Колкото трябва, толкова полицаи ще командироват. Опазването на обществения ред няма цена. При Орехарски по-малко ли бяха командировани? Не остана - само 5 месеца до редовните избори. Ще видим тогава процента на врякащите в София - дали наистина представляват "народа". Сега всеки може да говори всичко, щом някой има интерес и плаща, но тогава ще стане ясно.

3

аз

преди 3 години

и 100% от катаджиите на протеста - корумпирани, взимат по 20лв от всеки храст, дебнейки за незаконни действия, целящи сваллане на правителството като - телефон, колан, застраховка, триъгълник и други ядрени оръжия!

2

Анонимен

преди 3 години

Ми нормално.То и в протеста има дошли от провинцията.

1

ДДД

преди 3 години

От нашия джоб милиони да пазят престъпници!