94

Анонимен

преди 3 години

ТУРЧИН СИ!

93

Предатели и срещу ТП

преди 3 години

Ето затова БСП и АБВ трябва да се върнат във властта,защото се съсипаха всички изгодни за България проекти,заради чужди интереси,напълно противоречащи на българските.А БСП и Европа(!!!) се бяха разбрали да строят южен поток срещу това,да има американска база в България,база има,а южен поток НЯМА,който е европейски,не само български проект!ЕНП ни унищожиха производстово и работните места,ограбиха България,олигарсите , също са техни,не виждам нещо добро,което да са направили за България,само граб

92

Анонимен

преди 3 години

До ФиилСЛЕД ИЗБОРИТЕ ДРУГАРЯ БОРИСОВ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР.

91

Анонимен

преди 3 години

10 години като *** се извиваше да спира конектора с Гърция под диктовката на Москва и Гоце.

90

Анонимен

преди 3 години

Ооо Бокаса наш,строителю на Патоци,съвсем скоро ще свършиш като един друг"генерал"от Централна Америка! Мануел Антонио Нориега Морено.

89

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА МОСКВА И ЕРДОГАН.

88

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

И Северен поток 2 навлиза във финална фаза вече трета година... балканска поток също няма да бъде завършен.

87

Анонимен

преди 3 години

Борисов навлиза във финалната си фаза, а турския поток няма да го има.

86

Анонимен

преди 3 години

БАЛКАНСКИ ПОТОК НЯМА ДА ИМА. БОЙКО ФЕСА СИ ОТИВА.

85

Фиил

преди 3 години

Ще се видим след изборите, другари. Нещо против? Вярвам - не.

84

Анонимен

преди 3 години

Абе той"Патока"че няма да навлезе е ясно,ама на дебелият крадец ще му влезе съвсем скоро един такъв голям с разширени вени,лошото е,че и всички ние ще го усетим!

83

Stoedin

преди 3 години

Браво.добра работа!

82

Геш

преди 3 години

До Анонимен 78 Той дори и не може да лъже и хвърля в медиите едни УЙДУРМИ на които може да завиди и барон Мюнхаузен . Ако на тоя поток има 1420 машини аз ще се прекръстя на Асан защото какво излиза - на обекта работят 2500 човека от които 1420 водачи на стр техника и излиза че на 1080 строители се падат 1420 машини . Тия машини са само в болният му мозък и може да му повярват хора които хал хабер нямат от строителство !!! Може би брои оксижените електрожените и електродите с пилешкия си мозък

81

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен срам е тоя Руски поток, построен с БЪЛГАРСКИ ПАРИ ЗА НУЖДИТЕ НА АВТОРИТАРНА СЪРБИЯ. Тиквата ЗАКОПА 3 МИЛИАРДА. ЩЕ МУ ГИ СЛОЖИМ И ТЯХ В СМЕТКАТА! КЪМ ТАЗИ В КТБ БОЖКОВ. ОСТАВКА НА БОКАСА!

80

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ се разпада ! Което не ме интересува !Интересува ме каква ще е съдбата на Борисов ? Този човек за 10 години доведе страната ни до дъното на ЕС с най-нисък стандарт на живот !Каква ще е присъдата му ? Доживот при бай Ставри ?

79

мис гащи

преди 3 години

поркич, съкровище, остави ги тези неблагодарни ганюфци, ила при мен и при малката йема в бърцилонъ да се къпим на басейна. като я изкъпя малката едно хубаво и след това целия басен с пяна, като жакузи. екстра кеф. татю ми след това и чергити пире вътре. и две прасйета купихме сига, татю им направи кочинка в пудземния гараж. идилия е тука. като на село едно време.

78

мишо бирочето

преди 3 години

тоя паток нема да го бъде. американците ни го казаха, тиквочев продължава да се опитва да прави шпагати и както се е разчекна ще го наденат на некоа голяма паламарка. тиквочев кажи за българския поток на доганя дето ни изнася водичката към туркестаня и заради който нашите язовири са празни и скоро освен гладни и жадни ще ходим. за този поток говори, по него тече ли тече...

77

Анонимен

преди 3 години

Турски поток може и да не се напълни, но чекмеджето - ще е пълно

76

Анонимен

преди 3 години

През ден научаваме какво е казал все още премиерът Борисов от джипката, а днес и от самолета. Всеки ден ни засипва със самохвалство за чутовни строежи и постижения. Над т.нар. Балкански поток в оригинал Турски поток Министър-председателя зове президента Радев да намине и той, за да види как се строяло в провалена държава. Акцентира на провалена с ирония.На кого всъщност говори Борисов? Над 63% от българите подкрепят протестите, а това означава и исканията за неговата и на Иван Гешев оставки. Те не вярват на нито една негова дума.В останалите 27 на сто се наместват

75

БАБИКЯН , БАБИКЯН...

преди 3 години

...*** АРМЕНЕЦ ПОПИКАН!ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ СМОТАНЯКО , ЧЕ ДОКАТО НЕ РАЗБИЕМ РУСКИЯ ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ И НЕ ЗАВЪРШИМ СНАБДЯВАНЕТО НА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА С ГОРИВА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ , ГЕРБ НЯМА ДА МРЪДНАТ И НА ЙОТА ОТ ВЛАСТТА!!!???!!ЩЕ РАЗБИЕМ РУСКИЯ МОНОПОЛ И ЩЕ ЛИКВИДИРАМЕ РУСКОТО ВРЕДНО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!НАБИЙ СИ ГО В КУХАТА АРМЕНСКА КАРТУНА , ДОКАТО КОМШИЙТЕ НЕ СА Я ОТРЯЗАЛИ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...ККАТО В МИНАЛОТО!!!