134

На кого пречи

преди 3 години

За какво служи един газопровод? За пренасяне на газ от доставчик до потребител. И като е така, на кого пречи отклонението от Турски поток през България? Очевидно на тези, които искат да продължаваме да доставяме газ само през Украйна. А тази зависимост само от една тръба не е в наш интертес.

133

Анонимен

преди 3 години

Единствената ползи от проекти като този са комисионните за няколко корумпирани фигури, близки до властта.

132

Анонимен

преди 3 години

Докато ЕНП не бъде забранена,в България благоденствие НЯМА да има,те са не само антибългарски,но и антиевропейски партии,които работят за смачкаването на интересите на европейските държави и държавата ни и превръщането и на страна на племена със знамена,без развитие и създаване на работни места,без собствена енергетика, ако и турски поток не довършат и провалят, ЕНП да се маха,стига са работили срещу интересите ни!

131

Анонимен

преди 3 години

До Корк Тики, ТакиАмериканската газ е некачествена,затова заводите не могат да разботят с нея,а и шиста унищожава(умъртваява) огромни площи от планетата отравя и водите,но се прави заради това,химичните фирми да си продават химикалитеРоб си ти,служещ на чужди интерси,противоречащи на българските и европейските, направихте на луд петел цяла Европа с пропагандата си,който иска да си слага и руски и амеркански газ,хорат да купуват какъвто искат,няма ти да ги комадориш какво да купуват и какво не

130

Корк Тики, Таки

преди 3 години

цъкай сега минуси на ФАКТИТЕ таварищ!!! За Европа се загрижихте, я си гледайте ко...чин...ката ru,

129

Корк Тики, Таки

преди 3 години

129 Ти какво понимаеш от ЕС бе рускоезичник? Вредата е от корупционните и заробващи руски договори и " проекти", бедната Бг ( до идването на Щатската газ в ЕС) плащаше най- скъпата газ в Европа, и то по дългосрочни договори!!! Не се притеснявай газ в Европа идва не само от путинландия, и все повече ще идва. Да не говориме за 120 $ за 1000 куб. метра американска газ, която уби като цена руската

128

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе ме интересува руски ли са или патагонски,щом са изгодни за България и ЕС и са в НАША полза!Накарай тогава и европейските и американските бизнесмени да се изтеглят от Русия,като много ви лае балалайката!

127

Анонимен

преди 3 години

До Корк Тики, ТакиПитам те,като спре газта и малкото останало производство,камъни ли ще ядат хората?Вие работите срещу европейските и българските интереси и такива хора трябва да бъдат забранени,защото те вредят на България и ЕС!

126

Анонимен

преди 3 години

126 В делириум ли си бре? Това не са " НАШИ" проекти а руски, наложени с корупционни схеми чрез ЗАВИСИМИ от кремъл " Бг"политици! С тези " руски СХЕМИ" трябва да се заеме Прокуратурата както в съседна Румъния!

125

Корк Тики, Таки

преди 3 години

всичкото това търба ще става за скрапиране от братята роми, много търба, много нещо, Нали нямате илюзии таварищи петоколонници, че по тази тръба ще мтече руски газ? Ноември месец Щатите въвеждат санкции и за СП2, и за братчеда му " турецкий пАток"

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКажи каква е ползата от този евроатлантизъм,освен да смачкава българските и европейски интереси,от които страда цялото население и дори производството ще спре, ако не прекарат газта от ТП? И що за договорки правят,след като не ги спазват и нашия интерес е СМАЧКАН,а ние сме натикани в ъгъла ,без право на глас и без право на собствено равитие и проекти?Камъни ли ядат хората,като спре малкото производство в България?

123

Анонимен

преди 3 години

НА ЛЪЖАТА И ДОЙДЕ КРАЯ.

122

Анонимен

преди 3 години

Успех Цецо! Мачкай руските предатели!

121

Анонимен

преди 3 години

ПО-ДОБРЕ АМЕРИКАНСКА ПАРТИЯ, ОТКОЛКОТО РУСКА.

120

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да има евроатлантическа партия, не само руски ибрици. Браво на Цветанов!

119

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам успех на Цветанов. Крайно време беше за АНТИРУСКА партия.

118

Анонимен

преди 3 години

РУСКАТА ТИКВА

117

Анонимен

преди 3 години

УСПЕХ НА ЦВЕТАНОВ! ДА СМАЧКА РУСКАТА ***!

116

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТочно така, всички българи ще си купят луксозни жилища ако Цветанов стане премиер.

115

Анонимен

преди 3 години

Българите плащаме, Саудитска фирма строи, руснаците ползват без пари. За до можем да плащаме, теглиме кредит от Руска банка. Това е ,което трябва да знаете за стратегията на ГЕРБ