25

УМЕН

преди 3 години

Коронавирусът и пандемията са едни обикновени, плоски ционистки лъжи и талбудокабалистки конспирацийки. Но ние умните ги разгадаваме още в зародиш, ефективно ги преодоляваме и си ги слагаме на онази работа. Ще ме ваксинират през крив макарон.

24

До умен

преди 3 години

"Умнико",знаеш ли за какво са протестите в Беларус ???Айдиът,такъв !

23

Анонимен

преди 3 години

Биг фарма има сметка от така наречената епидемия.Сега могат ако искат да наредят един здрав човек да се тества за Ковид 19 по няколко пъти на месец и от тези тестове да правят пари. От носенето на маски и от дезинфекцията да вземат още пари и никой не иска това да спира скоро.

22

До 22

преди 3 години

Хубаво,ама излез с името си ! Дай ФБ,Е-майл.Легитимирай се ! Поеми отговорност за думите си ! То всеки може да си лае каквото си иска...Аз пък съм Том Круз-запомни го !!!

21

УМЕН

преди 3 години

Лукашенко се опъна на Синедриона и веднага взеха да му се случват майдани, протести, санкции и всякакъв друг вид тормоз.

20

Анонимен

преди 3 години

точно затова в цял свят е така, за да може такива като теб да повярват в тази добре организирана и перфектно синхронизирана глупост...

19

До 21

преди 3 години

Хахахаха,добре,че не си лекар !

18

Анонимен

преди 3 години

20 октомври 2020, запомнете тази дата ! Планетата ще зпочне най-глобалното си прочистване, което ще продължи 2 месеца и ще приключи на 21ви Дек. Никакви пандемии и измислени вируси не могат да спрат това което предстои. Извън контрола на човека е, без значение колко власт има той. Земята навлиза в нов период в който такива извращения с природата и човечеството не могат да съществуват. Това е част от вселенската еволюция, нужно е за да се възстанови баланса. Повишете вибрацията си , и ще оцелеете

17

Анонимен

преди 3 години

До МяуСпоред мен след като падне Бойко ще си отиде епидемията от България.

16

Бойко Борисов

преди 3 години

Ще затварям и ще ви мъча в угода на Синедриона и световния ционизъм докато не ме изриете от власт барабар със стола и джипката ми. Трябва да ме убиете за да се спра с пъклените си дела и с лакейският си слугинаж.

15

Анонимен

преди 3 години

Ще продължаваме да заобикаляме мерките и така.

14

До мяу

преди 3 години

А можеш ли да обясниш защо в цял свят е същото ?Боко ли заповяда и там ?Как е възможно да си толкова *** ??

13

Анонимен

преди 3 години

ако не беше толкова плачевно и жалко, щеше да е смешно ...

12

Генерал Годжи

преди 3 години

До края на ноември 2021 или 2025, моля уточнявайте ги тези неща.

11

Мяу

преди 3 години

Бих се хванал на бас с който поиска за 10 бона, че няма да е окончателно до края на Ноември, а до кроя на управлението на Боко, а може даже и след това.

10

До 5

преди 3 години

Бахта в тапанара ! Защо сравнявате България с развитите държави само по икономиките ? Там да не би да е по-различна ситуацията с К19 ! Нещастници ! Ти например с кого се сравняваш ? Сравни се с програмист,лекар,успешен бизнесмен ! Да ама не ! Сравняваш само пропуснатите ползи,които някой не ти е дал.Не може толкова субективно да ми правите сравнения ! Както се сравняваш със средностатистическия българин,така ще сравнявате България със държавите от нашата черга- Румъния,Сърбия,Русия,Литва,Латвия

9

Окончателно?

преди 3 години

Извънземното положение продължава до края на мандата, окончателно. Не че има особена полза, но така напук, за да ви е гадно. Ако някой посмее да протестира, ще пратим полиция да го набие и готово. Носете си маските, защото помагат да се избегне лицевото разпознаване при заснемане от полицията и при пръскане със спрейове, които не са регламентирани за използване в правилника за работа на МВР.

8

Минка

преди 3 години

Извънредната епидемична обстановка ще продължава докато ваксината влезе в действие! Вирусът нали с тази цел е създаден, да бъдем ваксинирани всички и то глобално! Каквото са решили ще го направят, колкото и да не ни харесва те просто го правят и малко по-малко резултатите ги виждаме. Доброволно сложихме маските, доброволно станахме си в къщи, доброволно като стадо овце даваме да ни стрижат и доят, така доброволно ще бъдем ваксинирани и то от СТРАХ! Всичко друго, което се говори е търчи лъжи!

7

Елемаг

преди 3 години

18 000 заболели ,17 000 излекувани. 200-300 починали от нещо си + короната.Каква бе тая пандемия,какво бе това чудо?Съсипахте държавата!!!Малко ви е и от снощи!!

6

там

преди 3 години

където е тиквата - там е епидемията до края на мандата!!!