105

Handel

преди 3 години

До А на басАми като има страх и извънредно положение по-лесно се краде. Елементарно.

104

А на бас

преди 3 години

А на бас,че няма да е до края на ноември,ами най -рано до юли догодина? Нещо народа не се страхува-трябва да има страх,паника. Значи- затварят стадионите без публика,но околоко стадиона се събрали 5-6-10 000 души-и около стадиона вирус не може да се хване,ама на стадиона -може?!!? В училищата вирус може да има-на 70-80 дни на протести-не може!?!? Затва-да се върнат пак щаба,брифинга,Матапчийски и всяка сутрин да почнат да ни облъчват с ковчези,гробове,подготвяне на спорти зали и т.н.Страх трябва

103

Анонимен

преди 3 години

До Ковидиотка"Само се питам, като твърдите че вурус няма и всичко е за пари, лекарите и медиците за пари ли умират?!"Нали! Никога в световната история не са умирали лекари. Че как ще умират тези всезнаещи бастиони на науката - та те са овладели изкуството на вечния живот с техните незаменими химични коктейли. Само коронката ги мори, защото е страшна и непозната болест.

102

Анонимен

преди 3 години

Направете я ако искате и до края на 2050-а, и без това не ви отразявам с измислените ви мерки.

101

Щирлиц

преди 3 години

Сега разбрах,защо премиерът не слиза от жжипката-страх го е не от протестиращите,а от фалшивия вирус.

100

Феминистът

преди 3 години

Поредният деспотизъм, затварящ огромна част от обществото, за да може някои да се чувстват сигурни. А за да може броят на несигурните да бъде по голям, се натрапва страх и чувство на вина, за проявена безотговорност. А на практика точно уплашените до истерия за живота си, заставящи другите да живеят по правилата им, проявяват в най-голяма степен личния си егоизъм спрямо обществото като цяло.

99

православен патриот

преди 3 години

Докога с тия парцали ве!???? Не може да се диша вече!!!! Внимавайте в картинката !!! Ще ни радикализирате необратимо !!

98

Анонимен

преди 3 години

Как може толкова месеци протести, дискотеки и мачове, а няма съществено повишаване на броя на починалите и заразените?Егати измамата се оказа тоя вирус.

97

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, Борисов и Валери Симеонов са ПРЕДАТЕЛИ. Тия пускат араби, евреи и испанци в партиите си и затуй карат хората да носят АРАБСКИ маски.. НИКОЙ НЕ трябва да гласува за тия.. Пълни мошеници...Тия тримата, като искат, нека си носят маски да си скрият противните физиономии и да се задушават... Да пукват и тримата мошеници !!!

96

gro

преди 3 години

Виждайки, това което става, и следвайки продължението, нормално е да продължи да Великден 2075.

95

Анонимен

преди 3 години

ТУК НЕ ТРЯБВА ОСТАВКА, ТУКА ТРЯБВА ДРЯНОВА ТОЯГА И ТО НА НА ГОЛО

94

Анонимен

преди 3 години

Че то след Ноември започват грипните ваканции тогава,та чак до пролетта. Интересно ще ми е после след като минат коледната и февруарска грипни вълни,дали ще трябва отново да обявяваме епидемия ,,с начале''?

93

д-р Петров

преди 3 години

Пандемията може и да позатихне като чумата,проказата,спина и др.но ще остане завинаги сред нас...

92

Анонимен

преди 3 години

Не съществува "грип"Това е годишното чистене на организма от токсините. Колко са тъжни овцете които си бият ваксини ...все едно да ваксинираме жените против менструация ха-хаЗа ковидтъпнята няма да говорим, трябваше да кръстят измамата Химера или Енигма, защото никой не е виждал болен все още

91

анкета

преди 3 години

Медика е:1.Добър и интелигентен човек (+)2.С вроден крeтeнизъм и пълна духовна тъпота (--)

90

До славянин

преди 3 години

Ами замисли се що се казва "болница" а не "лечебница"

89

до медик от славянин

преди 3 години

Абе наглец самозабравил се, от 27 години приключих с вашите ''лекарски'' услуги и оттогава са чувствам и СЪМ съществено по-добре от времето когато ги ползвах! Вие ако помогнете с нещо на някого, с десет други неща го увреждате! Колкото съм по-далеч от вас, толкова съм по-добре!

88

Анонимен

преди 3 години

Е, кои сме ние че да спасяваме сухи съчки! Ходете без маски, събирайте се да пиете и пушите по цял ден. Плюйте по лекарите, докато накрая не останат такива които да искат да ви лекуват. Разболейте учителите, че да не могат да ви учат чалга отрочетата дори и онлайн и управлявайте държавата с вдигнат юмрук.Явно сте от тия дето вдигат юмрук на лекари, вдигат юмруци на учителки, вдигат юмруци на жените си и възпитават децата си с юмруци!

87

До Анонимен 89

преди 3 години

Яд я било че сме спасени. Ми да вземем да се гътнем, че да ви олекне малко на забулените.

86

Анонимен

преди 3 години

Ами обикновенно да - за пари. Те лекарите всички ги виждаме че са едни от най алчните