36

Бочко

преди 3 години

*** яхнаха протеста на еколозите и Да България,протеста се отключи след подпорната стена-хотел и десанта на Христов на плажа в Росенец,а сега *** обират каймака и лаврите.Типично партизанско поведение и на 09.09.1944 правиха гуляи около планинските мандри и като дойде Червената армия слезнаха доле да грабят и хоп освободители от немско иго ни се навъдиха и сега така.Седяха си в мезонетите,децата им в САЩ и изведнъж яхнаха протеста -аре в лево.

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя левон е страшна *** и плазмодий. Какви бели пари за черни дни, бе?Шланга, ако не намери пари, които да ръси по раздутата администрацията и църните си гласоподаватели, и да плаща пенсии, ще го линчуват и калинките му няма да го спасят.Тоя изяде 25 млрд заеми, 4 млрд окраде от КТБ и сега нови 5 млрд. И от кого ще го вземат този заем и чии деца и внуци ше го плащат?

34

Анонимен

преди 3 години

Този път съм съгласен с него. Правителството свои пари няма, то събира от данъци и преразпределя. Лошото на нашето положение е, че почти всеки българин е убеден, че тези пари трябва да бъдат преразпределени към него лично, и че правителството никога не дава достатъчно на народа. Това пагубно мислене е остатък от соца. Докато масово сме убедени, че държавата и останалите ни дължат някакви пари, вместо ние самите да измислим как да си ги изкараме...ще си дълбаем дъното.

33

Анонимен

преди 3 години

Осъвременена стара поговорка: "Всеки се разпростира според чекмеджето си".

32

Анонимен

преди 3 години

тоя бая е заделил при 200000 месечна заплата и се чудете що ви бъркат в сметките

31

Падаря

преди 3 години

До Активист на БСПТи май си внук на *** и си доста изпилен.БСП-Жан Виденов направи долара 3000лв за една седмица ,а заплатите бяха по 5$ на месец.Луканов и компания обраха народа .Костов върна България от оня свят....

30

Копмунизма умре

преди 3 години

Пари от бело или за бело кви са теа бели пари?

29

A

преди 3 години

До Кой 1На програмистите с 2 500 лв. заплати ли завидя? Какво ще кажеш за хората като Хампарцумян. А наскоро излезоха данни за заплатите и хонорарите на някои артисти и жърналисти от телевизиите.

28

42

преди 3 години

Великият банкер!Инженер-химик от свитата на Костов се подиграва с унизения от такива предатели като него български народ.Превърнаха ни в най-долнопробни слуги на световната финансова върхушка с методично налагане на васална политика, изземване на собствеността на българите, заради ниския стандарт и все по-девалвиралите ни пари. Предатели са цялата ни политическа и финансова върхушка.

27

Анонимен

преди 3 години

Хапми принципно е прав, само забрави да отбележи, че нищо от тия "бели" пари няма да остане по сметката на правителството в БНБ.

26

opsa

преди 3 години

И аз да си кажа:Всяка транзакция с виртуална валута е пиронче в главата всяка ръководна банкова фигура.Така , че ковете и не ги жалета

25

Активист на БСП

преди 3 години

Да ,бе !!! И да ги дадем на Иван Костов като направи $ 3000 лева !!!

24

Анонимен

преди 3 години

То България има и собствени залежи на Уран ама е на път да си ликвидира ядрената енегетика.България има залежи на Газ ама не иска да ги разработва щото е "много сложно и скъпо" и затова купува от Русия.

23

Дънди П.Метълс

преди 3 години

България има природни залежи на злато и други ценни метали, ама добивът им е даден на чуждестранни фирми и у нас остават 1-2% от печалбите им плюс отровните замърсявания от флотациите.

22

Анонимен

преди 3 години

Тоя живее в неговия си свят който няма нищо общо с нашите ежедневни проблеми. Да мълчи и да не ни дразни.

21

Анонимен

преди 3 години

И какво друга да каже? Не харчете, гладувайте но си внасяйте парите в банката да мога аз да печеля милиони на месец с вашите пари.

20

Калеко Алеко

преди 3 години

До До каелкото ... с гласовете на ДПС на вторият тур беше избран един фигурант, а такива като Мая Костинбродска и другарката Импексова, гласуваха за избора на Пеевски за Шеф на ДАНС ... !!!

19

КуКлус

преди 3 години

Моето шкафче е празно ...може ли да го напълните да имам бели пари за черни дни или само някой хора имат това право ?

18

ХХХ

преди 3 години

Кога успяха 5 милиарда да дръпнат пак !? Да изгонят Дънди-прешънс и всяка година без заеми ще влизат такива пари в бюджета ни !

17

Баце

преди 3 години

Аз за тва има един шкаф с евра - за черни дни.