56

кви 60,000?

преди 3 години

До истинатаНали тоя сам беше казал,че взима по 200,000!?

55

Случаен минувач

преди 3 години

Това, което казва Левон, евреите са го разбрали още преди 3 000 години. И са станали много единни. Арменците - по-късно, но и те са единни като евреите. Откакто свят светува, откакто го има човечеството, откакто има цивилизация, от хилядолетия, парите се натрупват при определени хора. Още през 18 век един френски равин казва: Какво могат да сторят и най-мъдрите мерки на правителствата срещу един народ, който е по целия свят и е изградил всякакви мрежи за поддръжка. Парите винаги ще бъдат у нас.

54

До 47

преди 3 години

В България държавните чиновници са 97000. Учителите са около 150000, а МВР казват че са около 60000.

53

Анонимен

преди 3 години

Как да има природен ресурс България, като всичко е раздадено на канадци и прочие на концесия??

52

Анонимен

преди 3 години

До 47По данни на Националния статистически институт "...делът за заетите в държавния сектор в Швеция е 29%..."Като ги пишеш тези цифри ей така, както скефне, що не вземеш и да провериш официалните източници?

51

Анонимен

преди 3 години

хампацушитнян, млъквай!този е като бил гейтс, специално подбран за да дразни.прилича на мухата от междузвездни войни, оня при който Анакин беше роб с майка си.

50

истината

преди 3 години

Какво хубаво българско име а? Този със сигурност милее за България а не гледа да заграби колкото се може повече с законното лихварство наречено банки.

49

питам

преди 3 години

Г-н Хампарцумян във вашата банка имам влог сумата на който всяка година драстично намалява. Обявете официално отрицателните лихви.

48

истината

преди 3 години

Като взимаш 60 хил/месец е лесно да философстваш.Изключително противна личност е този и поредния финансов поробител на българския народ.

47

До 47

преди 3 години

В Швеция публичният сектор е 26.5%, а в България - 24% - значи още трябва да наемем за да догоним твоите кумири.

46

42

преди 3 години

Абе, .Остатък от комунизма е единствено ненужно раздутата бройка на хора на държавна хранилка.1.3 млн. или близо 70 на 100 от трудоспособното ни население е там.Как ще правим пазарна икономика с толкоз много държавни хрантути? Около милион от тия хора са за съкращаване и да си търсят късмета като частници. В Швеция държавните чиновници, заедно с МВР и учотелите са около 300000 души на 10млн.население.

45

Анонимен

преди 3 години

Дълг = Бели пари???

44

Анонимен

преди 3 години

До MKIIПрав си, ще има "мяу" - ама не това дето го чакаш. Оня с мустака се е задал и идва, идва ... после ще си търсим сметка кой какво. :)

43

Чиновник

преди 3 години

Който е кадърен и не го мързи да работи, има пари. А който го мързи да гледа или не умее нищо, стои и бълнува за някакви чекмеджета и иска да се върне комунизма, защото тогава беше златно време за мързеливите и посредствените.

42

MKII

преди 3 години

До Ф.С.В.Болшевишките отpenки винаги искате да живеете на гърба на нормалните хора и да получавате всичко наготово. Ако нещо не ви бъде дадено наготово, тогава се опитвате да го вземете насила, както правите сега. Много нагли взехте да ставате и скоро ще има "мяу".

41

Анонимен

преди 3 години

да имаш бели пари за черни дни не е лоша идея,затова отивайте да теглите кредити от банките.

40

Анонимен

преди 3 години

До ПадаряДрън дрън. В момента, в който падна Жан Виденов, доларът за един ден падна от 3000 на 2000 лева, ама малко след това пак го вдигнаха, щото никой не искаше да продава.Продължавай да обясняваш как комунистите го били вдигнали - вдигна го мафията около СДС и банкерите, щото Жан Виденов нямаше топки, че да ги арестува.А помниш ли опашките пред бюрата на народ, който продаваше банкноти по един долар? Е това им беше таксата за протестите, която банкерите им плащаха.

39

Анонимен

преди 3 години

Орешарски искаше да изтегли 1 милиард и го съдраха от протести и хейт по медиите.Сега другарите охранители на Тодор Живков изтеглиха над 10 милиарда, и нищо не се случи (протестите последните 2 месеца са по съвсем друг повод).Наздраве българино, ти разбираш само от БОЙ и Е..НЕ!

38

Анонимен

преди 3 години

това е расизъм, обида към неговия идол завряния зет Костов-Григоров с име Гар га мел. Трябва да е имаш скрити пари за костови дни.

37

Ф.С.В.

преди 3 години

Преди седмица си купих едно нощно шкафче-Доста го търсих в магазините този скъп модел - шкафче "Бойко" -- сложих си го до леглото и заспах -на сутринта се събуждам и първата ми работа беше -да отворя чекмеждетата на шкафчето -Уви празни!! -и така всяка сутрин!! Не мога да разбера -в инструкциите на шкафчето пише че ще е пълно с пачки и злато?? явно е дефектно!