136

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков - сред 30те най-развити икономики в света, и всеки се отоплява, може да изплати нов апартамент и нова кола, два пъти на почивка, истинска храна. Американско робство - икономика нула, магазини пълни само вносно, 250 л пенсия, равна на 25лв покупки от соцът. Палмова мас и подсладители. СТУДУВАНЕ. 12% ходят на почивка, 2% имат над 5000 лева в банка, 8% средно 150 лева в банка - и до 1000 лв. Масова пpоституция, и нито един патриотичен филм, порно в главите на децата, нула бъдеще.

135

Анонимен

преди 3 години

Ми то еднакво бе.При ТОДОР ЖИВКОВ $3 долара работеха хоратаПри Бойко цар Методиев Слънце Борисов Тиквата Тулупов 6 евро хората скачат от "щастие"

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Пич, ти май не си следиш сам примера: ние говорим за това колко пари получава тоя човек на тая позиция. Вече сам каза, че не се навиват на толкова, дори и да предлагат толкова, тъй че ... за какво говориш. А дали самоковци са мързеливи: ако живееш на 50 километра от София и си съгласен да работиш за 480 лева и според мен си мързелив.

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонименнапротив това е факт-за начинаещ инженер в "самел"еоод предлагат заплата равна на минималната.да не говорим за редовите работници.и това е от години,а пък директорът разправя наляво и надясно,че самоковци били мързеливи...

132

От немско

преди 3 години

Не ми дреме за Бегето. Много ми е добре в немско.

131

Анонимен

преди 3 години

До БаткаЕй сега инженерите" от форума, дето по цял ден реват колко е зле в България, ще си оправят положението.А, не, няма, забравих, че това са някакви неквалифицирани или нискоквалифицирани лу*ъри.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152"в "самел"еоод предлагат такава заплата за инженер,а не че някой работи за нея."Пич, ако им трябва инженер трябва да предлагат така, че някой да дойде да работи. Нещо примера ти издиша.

129

Батка

преди 3 години

До избирателстатията е пълна тъпотия. намери ми инжинер не за 6 ами за 16 евро/час и веднага го взимаме. чистачката ни работи за 100 лв/час - чисти 3 пъти месечно по 2 часа и взима 800 лв чисти

128

картоф компиров

преди 3 години

А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА НЕЧОВЕШКАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕШКИ ТРУД И НИСКОТО ЗАПЛАЩАНЕ НА САМОКОВЦИ В ХОТЕЛИТЕ НА БОРОВЕЦ.ТАМ АКО НЯКОЙ ВЗЕМЕ 700 ЛВ.ЗАПЛАТА ВИКА УРА.И ЗАТОВА САМОКОВ СЕ ОПРАЗНИ И ОСТАНАХА САМО РОМИТЕ КАТО РАБОТНА РЪКА.НО МАЛКОТО НАЕТИ РОМИ В БОРОВЕЦ ПОЧТИ НЕ РАБОТЯТ,А САМО СЕ СКАТАВАТ И ПОСТЯОННО СА В БОЛНИЧНИ И НАКРАЯ МАЛКОТО БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ВЪРШАТ И ТЯХНАТА РАБОТА.

127

Анонимен

преди 3 години

Поне 75% т работещите взимат под тези 6 евро! Стига глупсоти! ГЕРБ от 5 гоини се мъчи, да каже на черното бяло. Безработицата е ниска, зашото всеки отива в чужбина.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонименв "самел"еоод предлагат такава заплата за инженер,а не че някой работи за нея.да не говорим,че работниците там в това предприятие в самоков биват експлоатирани за 473 лв.

125

избирател

преди 3 години

Това не са хора бе,това са животни!!!Как е възможно,кажете ми,как е възможно да взимаш цели 6 евро на час надница и да не си платиш тока,водата топлото,което получаваш от тръбите,които не щеш по стените си...?!Това не са хора...

124

Анонимен

преди 3 години

До Програмист Дания600 крони на час? Програмисти на тази заплата няма. Трябва да си едно-две нива нагора.450 крони на зас е лимита. И хич не е малко.

123

картоф компиров

преди 3 години

ЕТО КАКВО КАЗВА ДИРЕКТОРЪТ(АПРОПО ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ГРАД САМОКОВ) НА "САМЕЛ" ЕООД НА САМОКОВЦИ С ИНЖЕНЕРНИ СПЕЦИАЛНОСТИ,КОИТО ОТКАЗВАТ ДА РАБОТЯТ ЗА 473 ЛВ.-АМИ ТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И ЗАТОВА НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ.СЛЕД КОЕТО ОТИШЪЛ ДА ТЪРСИ РАБОТНИЦИ В БЮРОТО ПО ТРУДА В САМОКОВ,А ОТТАМ МУ ПРЕДЛОЖИЛИ НЯКОЛКО ТУМБИ РОМИ ОТ МАХАЛАТА...НА КОЕТО РОМИТЕ МУ ОТГОВОРИЛИ-ЗА ТОЛКО МАЛКО ПАРИ НЕКА БЪЛГАРИТЕ ДА ВИ РАБОТЯТ!

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147/самелЗащо един инженер не си намери работа в София, където би било абсурдно да получава 610 лева на месец? Самоков е съвсем близо до София.

121

1

преди 3 години

Да се върнем към темата: в България закъсняването за плащането на сметки се дължи на липсата на финансова дисциплина у населението (предпочитане на отложни разходи като кафета, бира, смартфони, бяла и черна техника, кола и пр и пр пред въпросните сметки), сравнително физическия начин на разплащане (много малко хора плащат сметки с упълномощено теглене), което, като се има предвид, че сме на Балканите, означава винаги изпуснати срокове, плюс сравнително малки санкции за пропуснати срокове.

120

Анонимен

преди 3 години

българските работодатели са много интересни като разсъждения...ще ви дам следния пример:в самоков има едно предприятие,което се казва "самел" еоод.та неговия главен директор(почетен гражданин на град самоков)дава заплата 610 лв. с удръжките чисто работниците получават 473 лв.като се има предвид,че за труд в това предприятие се изискват инженерни способности.кажете ми как се гледа семейство с 473 лв. заплата.а ,директорът на самел казва:самоковци са мързеливи и не искат да работят за 473 лв.

119

Анонимен

преди 3 години

А моята работи в Чистота на терен за 12К

118

...

преди 3 години

Ми не знам но брат ми дето работи в Англия там социалната помощ е 900 лири на месец!

117

Анонимен

преди 3 години

Жена ми е ейчарка на 7К.