40

Анонимен

преди 3 години

Целулит ли виждам?

39

Анонимен

преди 3 години

Такива като тази са с много грешна представа за себе си и за това какво мисли обществото за тях.Медиите подклаждат тази заблуда за да си правят гаргара хората с подобни екземпляри.Подобни женчета си въобразяват,че като си подменят визията карикатурно,ходят по жалки конкурсчета за компаньонки мъжете трябва да им падат в краката и да ги глезят,а другите жени да им завиждат.Да,ама не.Те са просто компаньонки,унижаващи се за някой и друг лев.

38

Анонимен

преди 3 години

Завалийката е изпаднала в бяс след като е разбрала че баш спонсора дьдо Ицо Стоте ритна камбаната.

37

Умен и знешт

преди 3 години

Тая не беше ли прибита от ина фрезьорка ъмчи маи тъй беши.

36

Поручик Ржевски

преди 3 години

Дамата от село Бов пропуска невероятни възможности да направи първия в България агро-еро-календар каквито има в Австрия. Там едни хубавици правят еро календари на аграрна тематика - карат трактор по прашки, доят крава разкрачени, кофата с мляко е между краката, наведена с мотиката и т.н. Това беше и идеята на главния фермер но тя не можа да отиграе ситуацията.

35

Аззз

преди 3 години

Хаха, таман на мястото си е била при дoбuтъкa

34

тюх ну да

преди 3 години

Трябваше да я вкарат в кралския двор, а не във фермата.

33

Анонимен

преди 3 години

Тази простотия гледа ли я някой? Отвратително предаване с изтекъл срок.

32

Поручик Ржевски

преди 3 години

Плеймейтката е ясна - двата съсела са я вкарали шоу да става. Смешното е как сериозни хора (уж) и говорят някакви тъпотии, морал, цели, идеали. Фермера на седмицата и обяснява концепции некакви... мани мани излагат се. Приемат нещата за по-сериозни отколкото са. Избираш я за ратай, сипваш си една купа с пуканки и гледаш.

31

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се чудя, не мога до разбера защо да си деформиран проститут е престижно. Абсурдно е колко много си вярват тия кухи ***, които стават само за една единствена дейност и по естеството си са по-близо до вещи, отколкото до хора.

30

Анонимен

преди 3 години

Липсват ѝ нарк0тиците.

29

Анонимен

преди 3 години

преди има-няма 100г. жената е вършила цялата работа в къщата - от гледането на децата, през грижа за добитъка, че до кърската работа.. когато мъжете са били на фронта. Ето това е достойно за уважение. В днешно време явно за определена група хора е геройство да си сложиш ц*цки, дж*чки и да си ***.

28

Анонимен

преди 3 години

Това е реалната картина в страната. Ето докъде стигна целенасоченото опростачване на народа! Това са идолите на младите, ***, неграмотни, неможещи да говорят и да защитят това което искат, НО с големите претенции че са много важни и всички трябва да им се подчиняват и да ги уважават. Какво уважение трябва да имаш към такива хора? На простака постоянно трябва да му казваш къде му е мястото, а не да се мълчи!

27

Предложение

преди 3 години

Сложете я царица на клозета тая Оса.

26

Само питам...

преди 3 години

... а защо участничка със статут на "крава" е повишена в "ратай"? Да не е спечелила някое от състезанията им за интелигентност и сръчност ? Тя не е за кърска "работа" на нея и дай да лежи прелъстяващо и да бъде доена от яки ратаи ......Върнрте баланса в играта , съсели .......

25

наблюдател

преди 3 години

Не гледам такива глупости и явно нищо не съм пропуснал.

24

Извисен до нибету

преди 3 години

Леле, ква драма-тя реве,и аз ревъ! Напрао-Шекспир да бе жив-щеше да вади перото и да пише нов сценарий-бе то сюжет,бе то динамика,бе то..абе сичку бе!*** толкуц интилигентност,*** толкуз истественост в туй придаване,му толкуз никакъв сцинарии,*** напро класика ша стани туй! Давйти още от тая класика и емоциуналнъ заря-да ми с а пълни тъй душатъ ,да са изпълвъм и извисявъм нависоку-нависоку-чак до нибету! Извинети мъ за праописнити грешки,*** съм от селу и ний не държим на праописъ,а на извесиностъ!

23

Щерю

преди 3 години

Поредната изтрещяла от гордост феминистка и най- вероятно бъдеща лесбийка, обърнала от злоба резбата...

22

Анонимен

преди 3 години

Какъв трябва да си за да си легнеш пред телевизора и два часа да гледаш как режат дъски и коват пирони?Наистина не разбирам?

21

Абе

преди 3 години

Хората наистина ли с такива подобия на предавания ли си запълват свободното време? Или просто БиТиВи ви плаща повечко, за да им рекламирате бозите?