Снимка: bTV
Плеймейтката Жанета тотално подлуди участниците във "Фермата" с претенциите и истериите си. Разглезената блондинка изпадна в нервна криза, след като беше избрана за ратай и се наложи да поеме грижата за животните в стопанството.
 
Да разжалва сексбомбата до общ работник реши строителят и фермер на седмицата Боби под одобрителните погледи на останалите участници. Последва шоу, каквото никой не очакваше.   
 
"Искат да ме унижат, това е единствената им възможност в живота да се направят на големи мъже! Когато изляза от фермата, аз ще бъда Жанета Осипова, ще имам любовта и подкрепата на хората, а вие ще бъдете никои!", разкрещя се плеймейтката на конкурентите си и яростно започна да хвърля дрехите си където й падне. Приятелката й - художничката Антония, й предложи мента, глог и валериан за успокоение на нервите, но без успех.
 
Набрала скорост, Осипова реши да саботира правилата в стопанството. 
 
"Не съм пионка, не могат да ме местят където си искат и да ми казват какво да правя! Няма да изпълнявам нарежданията. Аз съм силен човек, аз съм Жанета Осипова. Край!“, развихри се докрай плеймейтката, непримирима към новата си длъжност. 
 
Ако тя наистина откаже да изпълнява задълженията си на ратай, всички във фермата могат да отнесат солена глоба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase