9

diana21

преди 3 години

Идеологията за дистанциране македонците от историята им не е от комунистическото наследство на Северна Македония, а от момента на окупирането на територията им от сърбите! Сърбия и Гърция прилагат една и съща идеология по отношение на македонците. Ако сърбите са окупирали територия, лоято са били длъжни да не окупират и имаме такъв документ дали не можем да осъдим Сърбия. Въпреки, че вече Северна Македония не е обвързана със Сърбия, ще излезнат всички мръсотии и фалшификации на сърбите там...

8

Анонимен

преди 3 години

Този кой е, че се изказва по въпроси, далеч по-големи от неговата юрисдикция? Някакъв анонимен министър в Германия коментира въпроси далеч над неговото ниво. Той трябва да си знае мястото и да се занимава с външните въпроси на Германия, не с кандидат-членките на ЕС. Когато стане комисар по разширяването на ЕС, тогава може да се обажда.

7

Анонимен

преди 3 години

Северно Македонците да си седнат на дупета,да не си съчиняват история.Защото тя е само една,и не е това което те твърдят.

6

Анонимен

преди 3 години

Това всичко ни го причиниха Москва и Белград!Москва с нейната антибългарска политика която си има дълбоки причини. В наш интерес е да има демократични промени в Русия и да бъде признато българското малцинство в Русия! А сърбите желаят разпада на държавата ни! Насъскваха брат срещу брата 50 год. Не им яжте скарите и не им слушайте чалгите на тези подлеци! В Нато и със Сащ и Ес! С Русия ще бъдем ограбени отново!

5

Анонимен

преди 3 години

Другарят Рот да си се занимава там с кривината на краставиците и заоблеността на доматите и да не се меша във вътрешните работи на България и Югозападна България наречена още Северна Македония. Европейски съюз през крив макарон за Скопските отцепредатели.

4

Тангра

преди 3 години

Великата политическа грешка да признаеш Македония за държава първи ? За чии ?Бойко международния политик да ги кани в ЕС .Сега им подарете и език и история.Жалки прости политици.Няма как лаком тип спящ до злато и пистолет да направи нещо умно.

3

Анонимен

преди 3 години

Че то има швейцарски немски.Австрииският немски не се различава от немският немски така че няма повод за притеснение.

2

1234

преди 3 години

Въпросния Рот, ако утре Австийците и Швейцарците кажат че не говорят немски и искат да се признаят като оъделни езици в ЕС? Чакам отговора на този въпрос Хер Лицемерен Рот?

1

Анонимен

преди 3 години

Няма такива жалки клоуни като македонците! Не стига, че албанците почти са ги превзели, гърците ги правят на лу.ди калинки, а те се дървят и скачат на единствената си съседна държава, която е приятелски настроена и им помага. Ние реално сме единствения им ланс да влязат в ЕС и дори нищо не искаме от тях, освен да се държат нормално.Имаше си име за това умствено заболяване, но го забравих.