26

Гневен

преди 3 години

До Анонимен Наистина е кощунство офицер от бЪЛГАРСКАТА АРМИЯ да рапортува и козирува на една ***! Пропадането на ДЪРЖАВАТА ни е бездънно!!! Но при управството на мутрите и от армията ни не остана нищо читаво.Добрите и доказани професионалисти ги изчистиха и останаха само калинките и измислените генерали.Повече от сигурно е,че офицер,който има и грам достойнство никога не би се подложил на това безмерно унижение!!! И то в деня,в който говорим за смели,достойни,решителни и почтени БЪЛГАРИ!!!

25

Анонимен

преди 3 години

тая забрави да честити празника на приятелите мутри доган бей който безнаказано си присвоява държавата а тя го пази , тиквунций и връзкарите чалгаджии във великото абсурдно народно събрание в републиката на чалгата и некадърниците присвояващи евросредства

24

Да

преди 3 години

Празник на истинските българи, а не на кресливите платени!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "стига с тия оставки, съд и затвор трябва за гербаджиите" НО КАТО ГИ ПЛАШИТЕ ТАКА КАК ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА МИ ТЕ СЕ УПЛАШИХА ХА ХА ХА...

22

Анонимен

преди 3 години

А на достойнството има ли празник? Или госпожата не е запозната със значението на думата?

21

Анонимен

преди 3 години

стига с тия оставки, съд и затвор трябва за гербаджиите, депесарите и пътриотите

20

Анонимен

преди 3 години

скрий се бе! Като говори някой от организирана престъпна групировка ГЕРБ, говори мафията

19

мак

преди 3 години

Има ли поне 1 национален празник, който баце да чества официално? Винаги се крие, както сега, а иначе - вЕрва, че народа го харесва. Патриот пунта мара. А патицата няма какво да я коментираме, не се срамува да се показва, завидно самочувствие има.

18

29

преди 3 години

А обяснете що ми слагате минуси?Никакви аргументи, само тролски минуси!Няма никаква причина полицията да спира протестиращите. Ако ги пусне ще минат покрай старата (нефункционираща) сграда на Народното Събрание и ще се разотидат! Но Бойко прави дивотия след дивотия - така си реже клона на който е седнал, и скоро ще падне!

17

Анонимен

преди 3 години

Офицер от българската армия козирува на една ***... итутка от Кърджали такъв резил не е имало

16

И днес ли бе Карая..

преди 3 години

и днешният празник ли опозори с присъствието си? Ти гласува ли " за " закона за концесиите Караянчева? Защо не разясниш на хората на КОИ и какво дадохте продажници и един месец след национално предателство стана патриот и заговори гръмки думи.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Защо Кърджали не си върне старото име Вишеград...

14

Анонимен

преди 3 години

Грозна работа. Грозна държава.Срам ме е от това управление.Ще станат вече почти три месеца размирици в страната, а няма кой да овладее ситуацията!Добре, ГЕРБ са единствените, няма други като тях!И като единатвените не са в състояние да управляват - къде ни е държавата??? На Турция ли ще се дадем??? Или на Русия???Това не са протести - това е хаос!!!Анархия!!! Никой не управлява "кораба"!!!

13

ПКП

преди 3 години

и патерицата на ГРОБ - ДНЕС. БГ. ОСТАВКА МАФИОТИ И ПСЕВДО ***

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "да се поразкара по селата да види колко старци са останали и рояци ромеи"

11

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Проста,простаа,ама портрета й ще виси в НС,редом до портретите на Петко Каравелов,Захари Стоянов,Стамболов и други видни български председатели на НС.Така е защото Бокича нацвъка наред...Калинки във власта и обезличи държавните институции с посрествени...личности,като самият него.

10

някои хора

преди 3 години

думата срам не я знаят ...

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Кърджали нито е град нито е хубав но е печално известен...

8

Анонимен

преди 3 години

България е била независима, но сега пак искат да я задушат разни червени чичковци и лелички които ни се представят за света вода ненапита. Някой да е виждал честен политик, моля посочете го, че да гласуваме за него.

7

Анонимен

преди 3 години

Кърджали е хубав град всъщност.