46

Тая офца

преди 3 години

Е говорила такива глупости в Търново,че трябва моментално да я уволнят.А тоя тиквата,как ги събра при него ,от *** по- ***, то не беше гешев ,то не беше цвета.Събирани от кол и въже.

45

Мехуро

преди 3 години

Ххахаххахахаха - това ли ви е статията по темата? А че не се чуваше нищо друго по време на речта ѝ освен освиркването? Хаххахаахах Това трябваше да е водещото заглавие - че семплата кърджалийска пеперудка не може да си покаже носа извън някакви малки села с организирана публика. В първия миг, когато излезят на събитие, което е официално обявено и получават народната любов. Боко кога последно излезе при хората от джипката?! хахахаххах

44

Спеца

преди 3 години

Определено мислят за напред , защото каквото завлекат и авантят го съхраняват в чекмеджета, офшорки , под дюшеци и т.н !Някои инвестират в апартаменти почти без пари!Но това са обикновенни хайдуци , а не лидери на народа!

43

Жо

преди 3 години

Госпожата ще бъде запомнена в историята на парламентаризма с определението, което Боко направи за нея!За съжаление, с нищо друго.

42

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания госпожо Караянчева. Вие сте достойна Кърджалиска дама !

41

Ивето

преди 3 години

Никой не ги е довел , това са мислещи хора, които искат промяна и винаги ще освикват нахалните и некадърни управници.

40

Rossio

преди 3 години

Нагла, вкопчила се във властта ТНКП. То бива, бива простотия, но да те освиркват и ти да стоиш като пън - е това е , тя си е свикнала да папка и да слушка. Овчедушие, безпардонност, слугинаж!

39

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП искат промяна инарода иска иска оставката на Нинова за начало

38

Анонимен

преди 3 години

Хич не обичат шайкаджиите да ги освиркват! По тази причина главната Тиква излиза само с джипката и ходи само на места, къде публиката е предварително селектирата от щаба на ГЕРБ

37

Анонимен

преди 3 години

До 60Така е, лявата ръка може да му е. Хваща го на определено място и го мачка, мачка. Докато не изхвърли малко течност, после ще се успокои.

36

Анонимен

преди 3 години

Мизерници - вие мислите само как да си напълните джобовете!Караян4ева е жена без достойнство, просто жалка креатура на председател на парламент!

35

Анонимен

преди 3 години

Я кажете как Гешев ни поздрави за празника.Какви небивалици изтърси, били сме "първата национална държава в ЕС"?!Ама няма какво да му се изненадваме, учил е история там където е учил и право.

34

Дядо Петър

преди 3 години

".. на ония, които мислят занапред" как да продължат за ни будалкат, лъжат и крадат.А че цялата ви мафиотска банда, начело с вашия КАПО ДИ ТУТИ КАПИ, МОЖЕ ИЗОБЩО ДА МИСЛИ, е въпрос с понижена трудност.

33

Анонимен

преди 3 години

Много умна реч, казана от умна и красива жена. Не напразно е, ако не дясната, то поне лявата ръка на Генерал Бойко!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Тя и много други неща е изтърпявала...

31

Изглежда

преди 3 години

Браво на жената, че изтърпя провокациите.

30

нулев коефициент=

преди 3 години

=***

29

Анонимен

преди 3 години

Караянчева говори истинатаа БСП са терористи и метежници.

28

Рада

преди 3 години

Браво Караянчева каза им че са с нисък коефициент на интелигетност да и браво на полицията и на момчетаъа с униформите не да като вас наркомани мързеливи и ***

27

Handel

преди 3 години

Тия военни не ги ли е срам да козируват на една тьпа кърджалийcка пу*ка?