13

Анонимен

преди 3 години

Бе какво става с вируса, тези вече повече от два месеца не се ли изпозаразиха с опасния ковид-19?

12

ПорЦелан

преди 3 години

Тонко тревата ли ти взеха? нещо нервен ми се виждаш?

11

Анонимен

преди 3 години

Полицаите са повече от протестиращите. Третото велико въстание приключи. Чакаме четвъртото.

10

Геро

преди 3 години

Днес у наше село брахме лозе. Бяхме няколко собственика и около 100 берача. По едно време нвякой подметна ,че се говори за някакво си въстание. Реакцията на всички люде беше една. От президента Радев по-*** няма.

9

Странджата

преди 3 години

Баце си е жив садист ! Такива силни сърбежи за полицейски палки а той не та не мръсника му нееден ! И защо Радев не е най отпред а се крие под полата на Деса ?

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Тая сбирщина от наркомани и комунисти пенсии ли ти е народа бе!? Аре не говори от името на всички, много те моля!

7

Анонимен

преди 3 години

Колко от тях разбират наистина от политика и икономика, нещо да им говори дясно, център плсък данък и т.н.? А тези от триото, моля ви изчезнете и не се излагайте повече.

6

Анонимен

преди 3 години

Полицията трябва да свали щитовете и да застане на страната на народа.

5

Анонимен

преди 3 години

Надойдоха ***-биячи от няколко града и възбудена репортерица от Комунистическата ЧИЛИвизия радостно обяви, че са се събрали над 100 хиляди души - снимат ги в близък план, да изглеждат повече. Как да знае, сиромашката, че дори и човек до човек да застанат, максимумът на площадчето е 5-6 хиляди.Добре, че са им колоните, поне врявата си я бива. Не им е лесно и на репортерите - опитаха се да направят няколко интервюта с "революционери", ама те толкова пияни, че нищо не излиза.Вувузели, сър!

4

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да обясни логиката - защо някакви се бият с полицията пред празна сграда и после се оплакват че са бити.

3

до Анонимен 26

преди 3 години

Никого не бият, не лъжи - излъчва се наживо и се вижда, че полицията си стои пред сградата, а протестиращите се правят на отворени, за да ги провокират.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Много полисайчета са...командировани от прованса в Столицата за да...пазят шлифера на Боко.Не можаха да си оберат...лозята.Поне знам...няколко такива;псуват,та се...късат.

1

Анонимен

преди 3 години

Протестърите в момента се дървят на полицията, че не ги пускала в старата сграда на НС, а после реват, че полицията ги ошамарила. Все едно са пуснали всички от детските градини и психиатриите. И всеки втори от протестиращите - плоската земя, рептилите, кемтрейлс, 5г... Ако не друго, сега лесно може да се направи регистър на хората без образование и/или психически отклонения. Хем е смешно, хем тъжно.